Imprevizibili martie aprie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

buna. pana nu am citit mesajele de la voi nu stiam ce dor imi este!

ce veste buna LAURA FELICITARI!!! sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara !!

LA MULTI ANI DE MARTISOR.

Noi suntem bine sanatosi fatza de anul trecut si sper sa o tinem tot asa ca inca mai este destul timp pentru probleme.

in rest toate bune si frumoase. daca toata lumea vorbeste de investitii ne cautam si noi o bucata de teren ca sa fie. si facem palnuri ce animale o sa luam cand o sa ne facem casa ;-))) intr-un viitor indepartat. avem o intreaga ferma: piscica, caine, iepure, eventual si porumbei :-))) si vrem sa ne schimabm si masina.. si mai vrem si un bebe ca sa intram in randul lumii cu 2 copilasi :-))

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc Malina. Sper sa te pot si eu felicita in curand.

Au inceput petrecerile !!!!!!!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI , VLAD de HANA !

Sa fii sanatos si norocos !

La multi ani si o primavara frumoasa tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna, dragele mele! Mi-a fost dor de voi, a trecut si 1 Martie si am intarziat sa va ofer un martisor
Any - bine ai venit la noi, mai povesteste-ne despre printesa voastra, merge la gradinita?
Am avut ceva probleme de sanatate cu Alexandru, dar dupa 2 saptamani de bolit si 9 zile de spitalizare, am scapat de pneumonie si bronsiolita. Cristina a facut si ea un rosu in gat si tuse, dar acum e aproape vindecata. Ieri am ajuns acasa, ah, ce bine e...
Andreea - sper ca sunteti bine. Ce rau imi pare de cazatura aceea. Va creste el Alexandru mare si sa vezi ca nu va mai recunoaste ca a fost vreodata asa de lipit de mama
Lavi - hai, zi-ne odata de casa, parca sunt si eu nerabdatoare. Mult succes!
Laura - cum iti e, iti doresc o sarcina usoara-usoara-usoara! Daria ce mai zice?
Codruta, Corina - cum e vremea de martisor prin Canada?
Malina - ce ma bucur ca ai dat un semn pe aici. Deci si voi aveti planuri serioase de "zootehnie". Succes cu gasirea terenului.

Va las, vine ora de masa la Alex.

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna seara mamici si prietene dragi!
Mi-a fost tare dor de voi si stiu n-am nici o scuza ca nu am mai dat de ceva vreme pe aici. Totusi incerc sa va spun motivele care m-au tinut departe...nu de voi ci de internet in special.
Ai mei parinti mi-au fost bolnavi si am tot facut curse intre casa, serviciu si ei, apoi probleme cu Raul, ca de prima bronsita o tinem tot intr-o boala (in luna februarie a fost la gradi doar 7 zile) si binenteles multa munca la serviciu Noroc ca am fost tare si am trecut peste toate ca de nu sigur eram deja la "balamuc"
Acum Doamne multam mergem pe drumul cel bun (nici nu indraznesc sa zic ca suntem bine ca mi-e frica ca nu cumva sa o luam de la capat )

Eu cred ca te-am felicitat, nu Laura?? Daca nu iti doroesc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara Mii de felicitari

Ela, offfff ati fost in spital? imi pare rau de voi dar sper din suflet ca acum sunteti bine

Andreea, si voi cu nazbatiile astea? offfff oare ce ne facme noi cu baietii nostri curajiosi? bine ca n-a fost mai rau

Any, bine ai venit in grupul nostru!

Lavi, vestile despre credit/casa sunt bune? Doamne ajuta sa fie asa cum va doriti

Corina voi ce mai faceti? tot singurele sunteti? cum te descurci?

Codruta, ai inceput munca??

Malina, ce mai face Danut cel cuminte? in vara mergeti la Varadia? poae reusim sa ne vedem si anul asta frumoase vise aveti

Mickyyy, Simo, Mariana, Daniela, Rayu pe unde umblati fetelor? ne e dor de voi

Ce faceti la vara? pe unde mergeti? noi deja ne-am facut rezervare si de pe 10 iulie pana prin 21 suntem in Austria, in Tirol Greu vor trece aceste luni
In rest lucram intens si vad ca fara rezultat la proiectul "fetita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare feteleeeeeeeeeeeeeeeee!!!

FAcut si noi pauza din motive de....lipsa de timp. Am o gramada pe cap si....tre sa le iau pe rand ca altfel.. le incurc rau de tot.Logo ca fetele-s pe prim plan, insa involuntar le bagam si pe ele in fuga asta a noastra dupa bani la banci, materiale si idei pt casa etc.

Ca spuneam de casa....speram la sf asta de sapt sa stim mai multe, nu de alta insa am umplut deja casa cu pliante si cataloage de instalatii sanitare, parchete, gresii alea alea.
Dureaza atata pt ca la prima cerere omul de leg cu banca a facut o mica greseala in acte si....banca le-a trimis inapoi.Stresant e ca sefu de santier ne tot suna sa ne intrebe cat mai dureaza ca el mai are cateva familii interesate de casa.Oricum dragutz ca ne tine pe primul loc in lista....cum zice el" am fost primii" ( si nu cred ca ne minte ca ar mai avea interesenti pt ca o prietena ce sta prin zona mi-a zis ca e fff cautata zona si casele facute de tipu`asta)
Dea Domnu`sa iasa bine, de nu....ne-am mai amagit o tura si....o luam de la capat.
Ela dragii de voi ce ati mai tras.SAnatate multa piciulinilor si....tie ca sa poti sa-i faci pe ei bine.
Chiar acu duminica ma laudam la cumnaati ca ale mele fete nu stiu ce e aia antibiotic, ce e aia gripa intestinala, bronsita sau alte cele.(sper sa nu cobesc acu)
Sanatate de fier la toti va doresc.

Malina luati-o si voi treptat cu toate.Eu una zic ca bebelu`e cel mai important (daca tot mai vreti unu`) Nu de alta dar de lasi dupa ce-ti iei casa....o sa ai o distanta buna intre copii.
Tinem si noi pumnii sa gasiti un teren bun si fain. (Am luat si noi unuu anu`trecut in iarna si intr-un an aproape s-a dublat...deci...nu e nik gresit , asa cum spui si tu....las sa fie

Lauraaaaaaaaaaaaaaa graviiiiii a noastraaaaaaaaaa ce mai faaaaaaaaaaaaciiiii??? Cum e burtica? Se vede? Toate am intrebat de Daria insa de tati ce ne spui? mandru tare,hm? Tinem pumnii sa egalezi balanta (adica un flacau) ca la noi azi dupa ce am venit toate trei de la coafor a zis papi al nost`" no acu stiu pt ce ma duc si sambata la munca....macar nu-mi pare rau " (cica am fost faine toate trei )

Clau sanatate multa parintilor tai.E naspa cand sunt asa.Tu de bine de rau ii poti ajuta eu insa ma gandesc cu groaza la clipa la care vor avea nevoie de mine. Mama mea e oricum o fire mai bolnavicioasa si de fiecare data cand merg acasa incerc sa o duc pe la Brasov sau TgMUres insa....asta asa sa nu-mi fac mustrari desi....cand o fi tot departe sunt.. Asta e !
Sper sa va placa in concediu.Tirolul e.....super de super (atat partea austriaca cat si cea italiana) Noi cand avem un pic de liber ,fugeam italia, austria.Am avut o expeerienta super cu un mini concediu intr-o zona agro-turistica.Hanna (doar pe ea o aveam) si prietena ei s-au simtit super.Voi mereti la hotel sau ce ati rezervat?Se merita sa va plimbariti cat se poate.. . se merita fiecare minut vazut.E frumoasa austria.

Hai ca m-am intins cat o zi de post.Fug sa mai fac niste renuntari de asigurari ca am incheiat si noi ca....sa nu zic cine...o gramada si acu....mai bine pun la sosetutza si dau la casa...

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Lavi, Doamne ajuta sa fie bine cu creditul
Frumos din partea constructorului!

Uite www.urlaub-anbieter.com/denggn.htm#Urlaub-Ort-Muenster" target="_blank">aici mergem. Ideea e ca am tot cautat oferte chiar si in tara si sunt nisteeeeeeee preturi , asa ca pana la urma ne-am hotarat sa ne oprim la asta, pentru ca e mult mai ieftin. Ne iese undeva la 400 de euro de familie pe 7 nopti/ mic dejun inclus. In Romania nu am gasit asa oferta buna

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Super Clau. M-am uitat putin pe Google Earth si vreau sa zic ca nici nu esti asa departe de mine ( o ora pan`la München si apoi sa zicem inca o ora pana la mine -asta ca tre sa treci München-ul)
Deci mereti tot la "Bauernhof" (agro-turism) Misto de misto. O sa va placa sunt convinsa si pe langa pretul bun vedeti si alta tara, zona etc.Pacat ca acasa sunt asa cum sunt preturile.Eu una ma ingrozesc de ele de fiecare data cand vin ro
Pacat! asa pierdem turistii atat staini cat si bastinasi.

Cred ca Raul o sa fie cel mai incantat.(dea Domnu `sa nu va imbolnaviti sa fie concediu perfect)

de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna!

Clau - ce frumos, deja v-ati aranjat vacanta! M-am uitat si eu pe link-ul pe care l-ai dat si mi-a placut mult. Poate o vizitati pe Lavi, daca sunteti atat de aproape
Eu habar nu am ce va mai fi pana la vara. Ar cam trebui sa reincep serviciul si parca nu-mi mai vine, mai ales din cauza ca Alex nu e inca in forma de dinainte de spitalizare (nu vrea sa mai vada mancarea - doar ceva lapte si cu greu cereale de bebelusi).
In rest, suntem ok. Cristina a fost cu tati azi la Zoo si a venit tare incantata. Trebuie sa descarc pozele pe care le-au facut acolo, sa vad si eu cum a fost. Ma gandesc sa o duc intr-o zi si la muzeu, la Gr. Antipa, chiar sunt curioasa daca i-ar placea. Mai vreau sa ajung cu ea si la opera, la piese pentru copii, daca tot am vazut ca ii place. Ei, sanatosi sa fim, ca vom reusi sa le facem pe toate.

Dar sa las vorba lunga si sa ii urez
LA MULTI ANI lui TUDOR!!!
Codruta - sa va traiasca, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si voios mereu!

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Tudor
La multi ani cu sanatate!
Codruta sa-ti traiasca flacaul!

Eu sunt cobza de bolnava de sambata sunt pe antibiotic

LAURAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! cum esti? de ce nu mai dai pe aci? sper ca sunteti cu totii bine

Mergi la inceput

cu o mica intarziere

David

Mergi la inceput