Imprevizibili martie aprie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Ela uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115870 , se pare ca fetele au inceput iar.Am fost si eu prin toamna la ele insa nu prea erau asa active ca acu.Sa stii ca ajuta sa intri in gasca lor ca te motiveaza.
Eu de data asta am inceput fara ele pt ca stiu ca pot si in plus nu mai am asa timp de net.(vezi si tu cum e cu doi copii )

A propos! Ai terminat lucrarea? Ce fel de?

pusi si o duminica faina la toate. Noi asteptam sa se trezeasca papi si plecam cu niste preteni la un castel.Ne lasam condusi ca n-am mai fost pana acu acolo.E vreamea mult prea faina sa stam in casa

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumesc de intrebare Lavi. Burtica face bine....E mai pregnanta sarcina asta a II a si semnele ei...adica, deja ma trezesc noaptea pt o incursiune la toaleta, am arsuri stomacale....burtica e mai vizibila ( e drept ca acum pornesc de la 70 si nu de la 59 ca la Daria)....nu prea dorm bine noaptea....Toate aceste manifestari le-am avut mult mai tarziu la Daria.

Ser sa vi se indeplineasca visele legate de casa; stiu ce inseamna....au crescut preturile la apartamente in Galati de ne omoara......Un apartament cu 4 camere intr-un bloc de 30 de ani vechime costa intre 85.000-120.000 euro. Mult ....avand in vedere ca o casa costa incepand cu 140.000.Ufff ne-ar cam sufoca un astfel de credit.......Greu.

Gata trebuie s ama intorc la munca. Va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna seara!
Iaca, au reusit sa se bage toti la nani, in afara de mine - ca am zis ca prea de mult nu am mai intrat pe aici.
Lavi - multumesc de link, incerc sa vad ce si cum, ca nu se mai poate. In weekend a trebuit sa mergem la o nunta in Focsani si taaaaare greu am gasit ceva cu care sa ma imbrac. M-am ambitionat sa nu-mi cumpar nimic pe dimensiunile din ultimul timp si uite asa nu am decat o pereche de jeans si una de pantaloni negri in care intru. Bluzele se ridica mai toate deasupra burtii (asa frumos se ruleaza,m de ma apuca plansul). Desigur, ma am ceva treninguri si pantaloni de casa care stau bine intinsi pe mine. Succes cu casa! (Poate daca are un pod incapator nu ar putea compensa beciul?)
Laura - pai alea sunt preturi mici-mici daca vii in Bucuresti. Ce zici de un ap. cu 2 camere in bloc de 40 de ani la 110.000 euro fara imbunatatiri? Si noi simtim din plin limitele impuse de spatiu si ne-am dori ceva de 4 camere sau o casa. Ah, sa va spun ce a declarat Cristina in seara asta. Iar a inceput cu planurile de casa sau mai degraba cu "sheptelul" din curtea casei (porci, caini, un vitel etc.) si mi-a spus sa nu mai mergem la bloc, ci la casa. I-am explicat eu cumva ca trebuie niste ani si niste bani ca sa se construiasca o casa. Si ea a concluzionat ca sa nu-i mai cumparam ei papusi sau alte cadouri, ci sa strangem banii pt casa, sa nu-i mai cheltuim. Draga de ea
Am terminat cu examenele, a fost prima sesiune dintr-un master, ca prea aveam mult timp liber Astept rezultatele, habar nu am daca am facut bine sau nu si nici nu ne-au spus cand aflam, exact. Oricum, ma simt ca un adevarat student in vacanta, mai ales ca am scapat de studiul de noapte (ca doar atunci se putea). Ma mai trezeste Alex sa manance, dar e ok.
Fug si eu la nani, salutam si Canada, ca la ele e inca ziua!


Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

unde sunteti fetele?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

sunt si eu prin zona insa....fff ocupata. Sper in zilele urmatore sa avem timp mai mult.

Va pusi

PS: S-ar putea sa am vesti bune (pt mine )

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

quote:
Originally posted by LaviB

sunt si eu prin zona insa....fff ocupata. Sper in zilele urmatore sa avem timp mai mult.

Va pusi

PS: S-ar putea sa am vesti bune (pt mine )

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)





vesti? bune? py tine?

casa?

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

corinutza.....da ....s-ar putea ....casa
asteptam o oferta de la o banca si in functie de asta....(convin conditiile/rata/etc) ....luam sau nu.

paaaaaaaaaaaaaa

PS: inca n-am casa dar deja umblu prin internete dupa "mobile" de bucatarie, baie, sufra....sunt dusa rau



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Any_81 spune:

Buna ! am 26 ani si sunt mamica de printesa...printesa se numeste Irene Elena Artemis,nascuta pe 1 Martie 2004 cu greutatea de 4000gr. si 54cm . A sosit odata cu primavara,ea e martisorul familiei .

Irene Elena Artemis _zeita rebela (1 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Any bine ai venit la noi.Dupa cum vezi nu suntem asa vorbarete dar oricum ne bucuram ca ai venit in randul nostru .... poate cu ceva "aer proaspat" devenim si noi mai active.

Te pupam si asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine si printesa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata.
Bine ai venit Any.
Fetelor, n-am mai scris de mult timp, dar ma urnesc eu. Suntem oarecum bine, eu putin racita de iau chiar antibiotic. Alexandru e parca mai cuminte, dar dimineata inca mai plange uneori la gradi. Il intreb daca vrea sa mearga si imi spune ca DA, dar zice ca ii vine sa planga. Apoi se linisteste si seara imi spune ca ii place la gradi. Cred eu ca din cauza despartirii de mine, ca e asa de dependent, de nu stiu ce sa mai fac cu el. Nu vrea nici macar sa-l duca tati dimineata la gradi, vrea doar cu mine. Offf.
Nu mai retin daca v-am spus ca a facut acum vreo 3 sapt si o entorsa la glezna. A sarit de pe un tobogan la spatiul de joaca din mall si...am ajuns la urgenta, radiografie, plansete, am plecat cu piciorul bandajat. Bine ca era vacanta atunci.
Va urez tuturor spor la cautat si gasit casute (chiar si Cristinei).
Laura pupici Dariei si lui bb.


Mergi la inceput