Singuratatea in doi. Un capitol incheiat.

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Ane, si tu maine??? Baftaaa!!!
Espiritu, iti tin pumnii maine!!!
Anul trecut in octombrie aveam si eu prima infatisare... deja am si uitat cum a fost, prin ce am trecut:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Bafta Ana.Multa bafta.Eu asteptam un telefon de la cineva...Sau un mesaj...
Sper sa nu dau de vreun judecator idiot sau idioata.Daca ies cu bine din asta sunt in stare sa ii pup si picioarele avocatului.
Ma credeti sau nu,am lacrimi in ochi.Sunt trist.....

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

bafta espiritu!
bafta anne!
eu am scris un pic de dimineata si acum vad inca 2 pagini pline...am citit printre randuri.
sunt alaturi de voi,cred ca stiti deja asta
daria,eu am aceiasi problema...el ia fetele si le lasa la maica-sa si el isi vede de programul lui.si eu as fi multumita sa le ia el la plimbare si in fiecare zi dar sa stea cu ele.din pacate nu se intampla asa si nu prea am ce face..maica-sa e o femeie tare ciudata sa nu folosesc alte cuvinte si nu imi place prezenta ei in preajma copiilor mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by espiritu

Bafta Ana.Multa bafta.Eu asteptam un telefon de la cineva...Sau un mesaj...
Sper sa nu dau de vreun judecator idiot sau idioata.Daca ies cu bine din asta sunt in stare sa ii pup si picioarele avocatului.
Ma credeti sau nu,am lacrimi in ochi.Sunt trist.....

espiritu



Te cred ca ai lacrimi in ochi. E, intr-adevar, un moment dificil. Pe mine m-a ajutat "viitorul fostul sot" sa trec peste asta fara lacrimi in ochi. Am avut acum trei luni, si acum doua luni, dar de atunci, tot ce face el ma determina sa ma bucur ca scap.

Aseara de exemplu m-a sunat sa-mi zica ca daca nu-l suna avocata pana la ora 11 sa-i comunice zilele de vizita stabilite de mine, vine cu politia si ma evacueaza din casa. Asa ca, decat un astfel de telefon, mai bine lipsa.

Iti tin pumnii maine sa iasa totul bine. Tu la ce sector esti? Eu sunt la 2.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

eu la 3.
nu sunt trist ca scap de exa.de asta chiar ma bucur ca am scapat de belea.sunt trist ca poate exista si reversul medaliei adica pierderea custodiei si de asemenea sunt trist ca asteptam un telefon.combinatia asta mi-a umplut ochii de lacrimi.
sa ma ia dracu dar uneori ma urasc ca pun suflet in ceea ce fac.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

EXACT!
Legea asta e un bulshit. Nu vine 3 luni la copil, urmatoarele 2 luni esti tu plecata cu copilul si el, daca are chef, te da in judecata ca nu ai stat la picioarele mariei sale.
Elle_seb


Daca el nu respecta programul de vizita in mod repetat, e bine sa ti un jurnal in care notezi datele in care nu a aparut la vizita. Poti deschide proces in care ceri reducerea duratei sau frecventei de vizita fiindca el a demonstrat ca nu poate sa faca fata si dezechilibreaza emotional si copilul care il asteapta si iti strica si tie viata.
Intreba cineva daca el are drept de vizita si mama pleca 2 saptamini cu copilul undeva. Nu poti sa faci chestia asta decit cu acordul lui si ca sa fie de acord ii poti propune sa recupereze zilele pierdute alta data, cind ii convine lui.
Citind ce scrieti aici, legea e exact ca si aici.
Ca idee generala, unul din parinti poate sa ceara pina la 50% din timp cu copilul. Ca sa nu obtina acest lucru, celalalt parinte trebuie sa aduca argumente, cum ca nu e bine pentru copil in momentul asta. deci se porneste de la premisa ca e normal ca un copil sa beneficieze de ambii parinti in mod egal.
TOtodata, in timpul pe care copilul in petrece cu unul din parinti, acesta are dreptul sa faca ce vrea cu el, sa-l duca la socrii daca are chef. SIgur poti sa il dai in judecata iar si sa aduci dovezi ca socrii, sau locurile pe care le frecventeaza el cu copilul sint daunatoare copilului si sa-i mai reduci din drepturi. Dar e o munca mult prea mare. Legea pusa in forma asta (tratind parintii ca avind drepturi egale fata de copil) ii obliga pe cei doi sa cada la o intelegere oarecare. Cei doi parinti divortati pot sa faca orice program vor ei cu copilul, nu e nevoie sa respecte nici o hotarire judecatoreasca, atita vreme cit sint ambii de acord.
Alt aspect important, evident e locul unde copilul a stat pina acum, are prioritate. Daca a stat la o scoala intr-un cartier bun cu mama citiva ani si e integrat bine, nu va da legea copilul 50% din timp la tata daca el locuieste la 2 ore distanta de scoala respectiva. Probabil ca-i va da timp mult in weekenduri si vacante.
Ideea e copilul sa stea egal cu ambii, dar fara a-i da peste cap programul. Intotdeauna exista varianta ca dupa ce s-a stabilit programul de custodie, daca lucrurile scirtiie, copilul ia note proaste, etc, sa se redeschida proces pe tema asta si sa se schimbe procentele de timp petrecute cu fiecare parinte.
e o mare diferenta fata de legea existenta cu ani in urma, cind copilul raminea cu mama mai in toate cazurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

miau miau.,..bine ai venit si multumim pentru sfaturi...
intr-adevar s-a facut mai ...cum sa zic...interpretabila legea si da drepturi egale parintilor ...doar ca totusi cred ca in romania e nedrept...nu cred ca sunt puse atat de sus interesele copilului iar ca sa demostrezi ca nu e bine pt copil sa stea cu bunicii...influenta negativa...etc....e foarte greu
la noi nu se accepta in instanta anumite probe...
de ex ///in cazul meu..fostul meu sot le are cu bautura si a plecat de multe ori cu fetele si s=a intors cu ele in masina,el cu berea la bord conducand masina
intr-o seara nu mi le-a adus la timp...l-am sunat de la 6 seara pana la 11 noaptea si era deja beat si imi spunea ca e in drum spre mine...politia mi-a zis ca e prea devreme sa intervina pt ca nu scrie in hotrarare ora la care trebuie sa le aduca si trebuie sa astept..ca sa astept?sa fac vreun accident cu fetele mele in masina?
am incercat sa imi fac singura dreptate si am asteptat sa vina inarmandu-ma cu un reportofon sa il inregistrez si cu o vecina drept martor...cand a venit era beat mort...a lovit-o pe sisi de marginea usii cand a scos-o si urla saraca pt ca a trezit-o din somn...si avocatul mi-a zis ca iregistrarea nu e de ajuns ca proba...si chiar nici un singur martor
va pup ma grabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Espiritu,eu cred ca daca n-ai fi trist ar fi ceva in neregula.este normal sa te dea peste cap asa ceva,mai ales cand este vorba si despre copii.sper sa treci cu bine peste ...ceea ce urmeaza si sa te bucuri asa cum trebuie de copii tai. P.S. FAPTUL CA SUFERI CA TRECI PRIN ASTA DENOTA CA AI CU CE ...MA ...AI CU CE(INIMA) si asta este un lucru...fff bun!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

sufar fiindca mi-e frica sa nu vad,in caz ca pierd,cum este distrus copilul meu.ma uit stupefiat cum exa asa-zisa mama o cere cu o seninatate uluitoare,ea care 3 zile din 7 nu sta pe acasa cu copilul.acum sta si rade din spatele soacra-mii fiindca a reusit sa o abureasca ca daca eu castig copilul nu ii mai las sa il vada niciodata.s-a uitat atat de usor ca ea venise cu ideile ca isi ia copilul si pleaca.s-a uitat la fel de usor ca din cauza ei s-a ajuns aici.
in afara de cumnata mea,care isi pastreeaza pozitia,restul din familia ei au uitat rapid ce si cum s-a intamplat.cumnata mea are certuri aproape zilnic cu exa si cu maica-sa pe tema copilului.
voi avea de dus o lupta grea cu familia ei.culmea este o lupta in care eu vreau sa demosntrez adevarul.
auziti cuvinte de la soacra-mea : "lasa-i ei copilul ca stii bine ca eu o cresc".
sper sa existe lege in romania,sper sa existe dreptate.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Espiritu -


Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput