Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

chiar daca am ajuns aici dintr.o intamplare nu prea frumoasa...si n.am mai continuat sa scriu, v.am citit si admirat in fiecare zi :)
mi.au fost de folos unele sfaturi sau experiente (a-deju: nu mai pun copilul in cos de cumparaturi de exemplu)

in rest noutati sau ceva interesant nu prea am decat ca intr.o zi, mi.am facut o omleta si copilul doar s.a atins de mine, l.am si pupat cred, si brusc i.au aparut pete rosii...nu vreau sa ma gandesc ce s.ar fi intamplat daca ii dateam ou sa.l manance

de dormit dorm cu el de cand s.a nascut , asa toti 3 ne odihnim mai bine, ideea se pare ca e foarte buna, a aparut si mobila adaptata:

http://www.busetti-garuti.it/html/news/news-02.htm

ahhh si imi doresc asa mult un al doilea bebe sa daca se poate sa fie fetita si sa semene la fire cu oana (cred ca am nimerit numele) fetita care nu prea manca si e inaltuta asa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Multumesc Teutz, Dandusa! Mi-am mai revenit, ca n-am incotro :).

Dandusa, idei am, dar greu cu pusul in practica. As vrea sa lucrez acasa, dar inca n-am gasit ce (cu toate ca in domeniul meu s-ar putea, numai ca nu gasesc firma potrivita).

Mirona, scumpa tare Karina. Mi-a placut cum pune capul pe bursuc :).

Lavinia, sa te "incurajez" si eu cu dormitul noaptea? Ioana mea s-a trezit noapte de noapte (cu diverse pretexte) pana de curand (adica dupa 3 ani). Si acum se trezeste 3 nopti din 5. Vad ca Victoras ii calca pe urme :(. Maria cere la baie cam in fiecare noapte, asta de cand s-a nascut Rila, caci ea dormea toata noaptea, singura in camera de pe la 5-6 luni. Nu va mai povestesc cum sunt noptile mele... Stef mi-a zis ca eu nici nu dorm :), ca sar din pat la cel mai mic zgomot / sforait. Dar zau ca m-am obisnuit si nu ma deranjeaza. Doar sa nu aiba repercursiuni mai tarziu.

Nu v-am povestit cum a fost de dimineata la gradi! Fetele mele nu mai sunt in aceeasi cladire, din cauza lucrarilor la cladirea principala (care nu se mai termina de 1 an si jumatate :( ). Asa incat au fost nevoite sa se desparta, dupa ce au ascultat cuvantarea directoarei. Maria emotionata a plecat cu Stef catre sediul unde sunt gazduiti cei de la grupa mare. Ioana si-a luat la revedere de la ea si apoi i-a spus: "Imi va fi prea dor de tine!" :)
Asta dupa ce azi noapte striga pe jumate adormita: "Mami, te iubesc!"

Ieri am iesit in formatie completa la munte (o sa pun poze zilele astea). Ma laud cu minunile mele, care merg voiniceste pe drumuri forestiere. Am facut vreo 4 ore dus-intors, pe Valea Rea din muntii Baiului. A fost foarte frumos, vorba Mariei: "Ce frumoasa e viata noastra!" :). In masina, inapoi spre casa, Victorila a spus un cuvant nou (de fapt a cantat :) ): tucu tucu. N-am descoperit ce inseamna, dar facem un dictionar cand ne dumirim :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

ruxandra, minunato, ia mai pune tu niste poze cu conu Grigore, ca nu l-am mai vazut demult

Pus Dandusa.. in ultimele se poate vedea conu explorand si escaladand caruciorul. Asta pt c-a reusit cat de cat sa-si tina nadragii pe el, ca rau mai atenta Crinuta.. la onoarea lui fiu-meu.. ca sa nu mai zic si de Alexia. Cred c-au profitat ca era Adinuta ranita si nu era in perfecta forma sa-si apere iubitul..

Acs si mie mi-e groaza ca acus, acus trece anul si vine inevitabilul. Mie mi-ar place sa fiu casnica. Da cu bona&menajera part-time.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by dandusa

La multi,multi anisori,fulguletilor minunati

poze herstrau + altele...
idee?"

Desiree,
vai de voi cu atitea probleme...,offf...,da' pina la urma care-i raspunsul la intrebarea "de ce raceste asa de des?",sanatate multa va dorim...[flo

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

..probabil pentru ca sunt o mama incompetenta si nu sunt in stare sa am grija de bebele meu!....nu?

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

asta de unde-ai mai scos-o?...cum adica esti o mama incopententa?...si mai ales de ce astepti sa-ti raspund eu???
eu am incercat sa te consolez...,s-a inteles altceva??? SPER CA NU...,nu asta a fost intentia mea...[omulet mirat,da' mirat rauuuu]

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Mie mi-ar place sa fiu casnica. Da cu bona&menajera part-time.
daaaaaa. ma bag si eu

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna mamicutelor!
apar si eu dupa o lunga perioada,dar am avut si inca avemprobleme de sanatate.
pe 30 august am plecat la mare,cu ce ganduri....dar dupa doua zile vreme s-a racit brusc,seba a facut muci,si evident ca nu faceam fata sa scoatem doar cu pompita.el urla,nu putea sa manance...si am mai avut si niste vecini de camera mai ursuzi.dupa vreo doua zile teo a facut febra mare.am vrut sa o vada un dr,dar surpriza.... in mamaia e dr doar in sezonasa ca mi-am jurat ca e ultima data cand mai calc pe litoralul romanesc.in fine ea a facut laringita si a zacut vreo 2 zile,vreame intre timp isi revenise dar noi nu puteam merge la plaja ca ar fi vrut in apa.in sfarit am plecat acasa,ne simtem,si eu si sotul mai obositi decat inainte,si pt toate astea mai dadusem si o caruta de banistiti voi vorba aia...
dupa vreo 4 zile am putut sa o trimitem pe teo la gradi,dar fericirea nu a durat pt ca a inceput si seba sa faca febra.am fost la dr,am luat tratament inclusiv antibiotic,si cu toate astea cum incercam sa ii scot din antitermice-vrioam sa ii dau numai nurofen la 8 ore-facea febra.deci fimiu a facut febra o sapt.acum e pe antitetmice din 6 in 6 ore si imi e teama sa ma opresc,tuseste si muceste putin.intre timp am facut si eu o viroza respiratorie.sa nu credeti ca am terminat,vineri a inceput teo sa faca iar febra.da..da nu glumesc.a facut o viroza respiratorie dar si digestiva,deci avem si diaree.pe asta nu o mai experimentasem de mult....acum e acasa si zacedeci in ultimele doua saptamani si ceva nu prea am dormit noptile pt ca mai mereu trebuia sa dam medicamente sa punem sosete umede sau comprese.aproape ca nu mai imi aduc minte cum e sa fie copiii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am vazut ca sunt mamici care asteapta bb 2Felicitari!
sanatate bolnaviorilor!
desiree frunte sus!esti o mama minunata!asa sunt copilasi,uni mai rezistenti alti mai putin,uneori se imbolnavesc mai des,apoi urmeaza o periada mai buna.
mie mi-e dor de octavian,poate reusim sa ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

scuzati daca am parut deplasata

dandusa si celelalte fete care mi-au scris pe pm sau mess am o stare super naspa...

cred ca iau o pauza

va pup pe toate

MINUNATELOR !!!

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

am vazut ca sunt mamici care asteapta bb 2Felicitari!
sanatate bolnaviorilor!
desiree frunte sus!esti o mama minunata!asa sunt copilasi,uni mai rezistenti alti mai putin,uneori se imbolnavesc mai des,apoi urmeaza o periada mai buna.
mie mi-e dor de octavian,poate reusim sa ne mai vedem.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

VORBIM LA TEL

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

anateo imi pare tare rau. multa sanatate tuturor

sa va spun ceva de marele metro. nu obisnuim sa, dar ieri am ajuns in zona si am zis sa intram. am gasit si servetelele huggies, atat de laudate de 'minunatele'. minunat, zic sa achizitionam si noi una bucata sa testam. ma uit la pret...sa nu crez ochilor..vreo 5 ron pachetul. in conditiile in care noi folosim sanosan la vreo 13 ron...boon. zic stai sa vezi ca da norocul peste noi..ne-mbogatim daca-i convin astea lui d. si totusi..mai ieftine ca pampers, nivea... iau un pachet, si ma tot uitam la el. studiam nr de buc s.a....cand ma uit mai bine...de ce erau pachetele toate mototolite? pai aveau si o usoara urma de la dezlipit..si ele, si baxurile mari de scutece...erau de la oferta . nu mi-a venit sa cred...deci desfac servetelele care vin la oferta lipite de scutece...mi s-a parut absolut incredibil..inca nu m-am dezmeticit...hai, un magazinas de cartier..nu m-as fi mirat..poate si ceva mai mare..dar metro?!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput