Strumfi de iulie-august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Nona, in ce fel de marsupiu il tii pe Andrei? vertical sau orizontal?
Eu am incercat toate tipurile de marsupii orizontale, sling, nimic nu-i place si ma intreb cand va avea voie in marsupiu vertical, nu de alta dar asa ii place mult mai mult!Stie cineva sa ne zica de cand e voie?

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lia am vazut ca te nelinisteste faptul ca Minunea doarme pe spate, aici pozitia pe spate se recomanda la bebelusi datorita sindromului mortii subite. Adica mi s-a explicat ca pe spate ei isi pot misca capul stanga dreapta pe cand daca dorm pe o parte sau pe burtica e mai greu. Depinde de copil cat de "precoc" e ca sa intoarca capul cand e pe burtica. Oricum daca o culci pe o parte nu o sprijini in nimic, las-o sa se intoarca daca vrea ea.

Gabriela cum a reactionat Dragos cand a vazut-o pe Medeea?

Gabi cu trei iezi da-i ceva la directoare sa inchida gura.

Eu am fost la cantarit, avem 3920g la 5 sapt.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Am si eu o strumfita de iulie-august 2007 si va citesc cu multa placere.

Vreau sa va spun ca am cumparat azi de la help farm vaccinul pt 2 luni, Infanrix hexa cu 210 lei noi. M-am gandit ca poate va e utila informatia, in special ca la centrofarm acelasi vaccin costa 290 lei noi.

Profit de ocazie sa va multumesc pentru sfaturi, chiar imi folosesc si nu mai am teama "ce sa-i fac copilului?!".

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andutzy-marsupiul meu e vertical dar pe cutie scrie ca se foloseste de la 0+ (mi l-a adus sora mea din Germania)are intarituri pt cap si spate si e micut-se poate regla oarecum dupa dimensiunile copilului.
Daca pe el asa scrie eu l-am folosit ca atare.Mai am unul de la Vlad care poate fi folosit si transversal dar nu se linisteste asa.

Felicitari tuturor celor care au trecut cu bine prima zi la gradi.

Gabi- eu ma gindesc ca al patrulea s-o creste singur.

Mie mi-e mai greu cu baiatul cel mare ca e gelos rau .
Chiar as vrea sa vorbim despre probleme intimpinate cu copilasii mai marisori si cum le-am rezolvat sau sugestii.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

gabi, eu am vrut tripleti, sau macar gemeni, sa trec direct la capitolul mame cu mai multi copii, dar daca n-avem in familie... de unde gene.
chiar ma intreb cum se descurca mamele cu gemeni cu alaptatul, spre exemplu. sau cu luatul in brate. pe mine ma cam killareste de spate mata mea de 4 kile jumate, dar doi deodata...
diane, multumim de informatie. mai scrie-ne de voi si eventual da-ne si datele strumfitei tale, sa le treaca dna jadi sau dna simo in listuta.

si pentru ca mi-a adus diane aminte, samadhi, irinusha sau alte fete din germania... cu ce se face vaccinul la voi? adica cu ce produs, ca stiu ca tot unul hexa este? eu am momentan problema ca pe iris ar trebui sa o vaccinez la 2 luni aici si la 3 si 4 acolo. si nu stiu daca n-ar fi mai bine sa astept pana la 3 luni si sa incep acolo cu vaccinarea.
anya, vaccinul trebuie facut neaparat la 2, 3 si 4 luni sau se poate face la 3, 4 si 5 luni?

o seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Nu am prea mult timp de scris,dar am intrat sa va salut.
Jadi, eu am compresa cu gel de la Sensiblu. A mea se numeste Shiffa Pack si este extraordinara pt dureri de burtica + ca se poate folosi si rece (se baga la congelator). A costat 17 Ron.

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Wow, ultima oara cand aveam eu net....va gaseam la odisee. Acum, ca mi-a venit calculatorul de la "doctor" si am si net, va gasesc copii mari. In cazul in care nu va mai amintiti nimic de noi, sa va improspatez memoria. Noi suntem mami Cristina cu bb Daria Ioana si am diparut din peisaj cu multa vreme in urma; e drept ca nici inainte nu am fost o prezenta prea activa, dar atunci eram la munci si aveam treaba multa. Acum o sa ne straduim sa tinem pasul, daca ne primiti inapoi.
Multi pupici de la noi si acum merg sa citesc din urma ce s-a mai intamplat pe aici.

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

gabiaramao floricica pentru o mamica minunata. Pupici la piticutii frumosi.
Anya20 mersi. Pupici la "petele" tale frumoase.
Iar sunt singura aici.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata! E timpul pt. o .

O zi buna tuturor.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Dau eu cafeaua azi. Sa o mai lasam pe Simo sa doarma. Si cand s-o trezi, sa o faca in aroma atat de cunoscuta.

nikole, acum, ca raman doar cu BB o sa incerc si eu sa vad daca nu cumva "ii inchid gura" cu tzatza. O sa am timp sa experimentez. Desi...am asa o idee ca de foame plange. Ca si daca ies afara, daca ii e sa manance, urla de numa'! O fi al meu mai fomist. Si cel mare a fost la fel. Cu lapte de la mine a crescut ca din apa, era si el un dolofan...!Doar ca el manca la 3 ore, ca ii dadeam la biberon.

Diana, mai stii? O fi numele asta predestinat mancaciosilor. Si mi-a placut teribil asta:

quote:
chiar mi-a dat mai multa incredere in mine sa vad ca EU pot sa-l linistesc intr-un fel si nu barbati-miu sau mama
. Mi-a dat incredere sa las temerile deoparte si sa-i dau copilului sa manance daca ii e foame. Ca si pe mine m-ar enerva sa ma dragaleasca cineva cand eu cer de fapt mancare.

Gabi. Imi inchipui ce greu ti-a fost cu doi. Eu cu unul si... Desi nu a plans, doar putin ca nu ii placea cum arata felul 2. Azi dimineata a spus insa categoric: "mami, faci ce vrei cu gradinita ta, dar eu nu ma duc!" Ei, pana la urma a plecat. Si fara lacrimi. Asa ca, ai sa vezi, o sa treaca. O sa le placa cu timpul. (Ma amagesc si eu). Si da, ar fi faina solutia cu "direct BB 3". Sau poate ala, 4, de care vorbea Nonna, care se creste singur.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput