reclamele tv
Raspunsuri - Pagina 7
b.nica spune:
daca se poate, cat a stabilit CNA-ul durata calupurilor si ce se intampla daca nu se respecta?
Catalin spune:
...stiu ca-s off-topic dar va plac autobuzele din Bucuresti care fac reclama unui portal romanesc si care au LOGIN si LOGOUT in loc de URCARE si COBORARE?
Cat despre TV, iumbesc spoturile FIAT!
Catalin
Think pink!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Probabil ca nu ati prins reclama la calculatoarele Felix, de la inceputul anilor 90: "V-am prins, vrajitoarelor!"
Macar era la inceput...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
mai era una unde un tip cu dintii sparti care zicea "cichi-cichi". Nu mai stiu la ce facea reclama (ehei, e demult de atunci, maica)
Edit: pe cei 2 omuleti de la Orange ii ador. Si sunt si prietenii lu' fii-mea
Medeea76 spune:
In seara asta am vazut o reclama super (poate voi o stiti deja), la o masina, in care actorii sunt copii. Tare draguta!!!
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)
elyda spune:
asta este si ideea folosirii copiilor in reclame:atrag atentia si fara sa vrei retii si ceea ce vor ei sa-ti transmita .totul este gandit,te vei uita si a doua oara pentru ca copii sunt draguti.si la reclamele cu animale este aceeasi situatie.manipulare psihologica .
dana
Medeea76 spune:
Nu toate reclamele cu pitici sunt dragute... Copiii oricum sunt platiti ca niste actori, nu abuzeaza nimeni de ei, nu vad nimic rau in asta. Vorbeam aici de reclame bune sau proaste. Asta e o reclama buna (copilul conduce o masinuta, pe trecerea de pietoni trece o fetita figurista care scoate limba, parca era si un copil politist pe-acolo, nu mai stiu). Daca aveti un link, m-as bucura...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)
ralcat spune:
"S-ala micu, apasa pe lanterna. Laser frate!" ... and go on. M-am topit dupa reclamele lui Naumovici la nu stiu ce televizoare. Mi le-am salvat si cand am chef sa ma tavalesc de ras mai bag un "Laser frate" sau un "Batman, batman".
PacIn rest, reclamele sunt foarte utile in urmatoarele cazuri:
- nevoi urgente
- adus haleala/crocantei la nasul sotului obosit cu telecomanda in mana
- mancat fara cracnit copilul
- un telefon scurt/sau lung daca te uiti pe pro..
- si altele similare
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
Catalin spune:
quote:
Originally posted by ralcat
"S-ala micu, apasa pe lanterna. Laser frate!" ... and go on. M-am topit dupa reclamele lui Naumovici la nu stiu ce televizoare. Mi le-am salvat si cand am chef sa ma tavalesc de ras mai bag un "Laser frate" sau un "Batman, batman".
Tot made by Naumovici: www.youtube.com/watch?v=ONDGK-_I4Ow" target="_blank">Zboara, mielule, zboara!
(...iar pentru cei care nu stiu de ce radem, iata-l pe www.iqads.ro/clipul_publicitar_517/" target="_blank">Batman cu www.iqads.ro/clipul_publicitar_311" target="_blank">laserul!)
Catalin
Think pink!
Oliv75 spune:
faine reclame. mersi ca le-ai postat sau mai bine zis (cu mici modificari)"si eu iti multumesc mai Cataline"