Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

E bine ca s-a obisnuit. Te inteleg in legatura cu transportul. Tocmai de aceea il duc la o gradinita aproape de casa, sa evit drumurile lungi.
E mare suma. Am gasit si gradinite la 6,5 milioane, programul lung, tot in zona.
Am gasit una la 5,7 milioane programul lung, deci sunt si ceva mai ieftine.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza mamici,

Noi am fost la tara in we, a fost f. frumos, am colindat padurile, am mancat sanatos si am respirat aer curat. La intoarcere, Eric le-a povestit prietenilor sai ca el s-a alimentat cu carburant Euro Diesel 5. Astfel ii explicasem eu diferenta intre alimentele integrale si cele de duzina, pe intelesul lui...
La tara, noaptea, Ruxi a avut un episod scurt de raguseala si respiratie grea. Presupun c-a facut o reactie alergica la ceva de-acolo (acarieni poate) sau o fi avand legatura cu reactia cutanata aparuta in urma cu o saptamana si jumatate. Dupa ce i-au disparut petele, nu i-am mai dat nimic, desi ar fi trebuit sa continuam tratamentul. O sa intreb si pediatra.

Intrebare pt fetele care s-au confruntat cu giardia la copii:
Ce simptome au avut copiii? Eric s-a vaitat de intepaturi sub ombilic de cateva ori. Alte simptome nu are. Maine as vrea sa-i fac ex. coproparazitologic.

Crinuta, abia astept sa-ti vad noul look.

Anda, ce-i dai Irinei pt tuse?

O saptamana frumoasa va doresc!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dana, am incercat cu siropele vreo trei saptamani si daca am vazut ca haraie din ce in ce mai tare am trecut-o pe antibiotic. Din pacate nu pot sa o tin acasa pana joi, am treaba de terminat la munca, sper sa reziste si pe urma o sa imi iau cateva zile libere sa stau cu ea sa o pun pe picioare. Sunt fericita ca la gradinita au renuntat la laptele UHT! Cumpara lapte proaspat. Nu din cel la punga, tot la cutie, dar macar nu mai e d-ala cu termen de garantie 9 luni! Eu o sa continui sa-i duc la punga. Si azi dimineata doamna bucatareasa mi-a aratat ca ii gateste separat Irinei si supica si pilaf cu vita. Am fost absolut impresionata, trebuie sa ma duc cu niste flori.

Mergi la inceput

Da, categoric e super draguta bucatareasa ca ii gateste separat Irinei.
Ma bucur ca sunteti multumiti de gradinita.

Erica, ai sa ma vezi live, ce parere ai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Erica, Matei a avut giardia. El nu acuza nici o durere, insa ii aparusera niste pete mici pe piele. La indicatia dr am facut examenul copro si asa am vazut ca are giardia. Lui i s-a administrat Zentel insa eu nu ti-l recomand pt ca afecteaza fct hepatica. Beleaua e ca nici nu da randamente intotdeauna si din pacate se scapa f greu de giardia. Eu i-am dat si naturiste multe: ulei de dovleac, tinct de propolis, helmiflores si intr-un final a scapat de ea, dar fff greu. Succes! Poate totusi nu are giardia...
Bubu, ma bucur ca ti-a iesit friptura. Nici la mine nu a ramas sos, ci doar un piure de mere. Cred insa ca sosul depinde mult si de merele folosite.
Eu vineri la 10:00 ma duc la Baby Expo. Mai vine cineva atunci?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Si eu as veni la Baby Expo, dar nu pot dimineata, ca sunt la servici.
Probabil voi ajunge sambata, vad eu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara! De fapt e miezul noptii si nu am somn...
Mi-am facut cont pe webshots si am incarcat un filmulet cu Vlad
Enjoy

Maine mai pun si niste poze noi.
Tot maine ma duc la control, sper ca bb sa fie ok, sa-mi tine-ti pumnii!

Anda, f.dragut din partea bucataresei ca ii gateste separat, e mare lucru! Ma bucur ca s-a acomodat!

Crinuta, eu n-am fost la Radu ci la Vali...acum stiu ca are salon in Floreasca, tot cu echipa lui de baieti. Cred ca alt stilist. Sa pui poze sa te vedem!

Eu i-am luat azi Septilin si ii voi da 2-3 luni sa aiba efect si sper sa nu raceasca in iarna asta.

Voi le mai dati Vigantol?? Eu stiu ca trebuie, dar uit mereu sa o sun pe doctorita...

Ubi,Leta, Patricia, BDana, Lavinia, Sirimie, pe unde sunteti mamici? Si celelalte fete, pe unde umblati? Mai dati si voi un semn...mi-e dor de multe pagini de citit!!

Oana 9+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

Cine e Vali? E tot cu Serban in echipa?
O parte din fosta echipa a ramas la Domenii.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

A NASCUT TOMASA!
Citez din SMS-ul ei:
"Gata! Astazi, 25 sept ora 7:25 s-a nascut Maria. Are 3.200 kg, 50 cm si e ff dulce! Abia astept sa o tin in brate!"

Felicitari, Irina! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa o cresti pe micuta Maria, iar ea sa fie sanatoasa si sa creasca frumoasa ca o floare! Te imbratisez cu drag!

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Bubu, scumpic tare Valdut! Are o voce f frumoasa! A crescut mult si seamana mult cu sotul tau! Tu cum te mai simti? Greturi ceva?

Mergi la inceput