Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
Crinuta, de Tnuva zici? Are si cu fructe, ca nu stiu?
Pune-i ser in ochi, sa-l clatesti, sa nu aiba vreun praf, ceva...Am si uitat sa va felicit pt. casting! F. bine ca il duci, o sa fie in baza de date. Chiar imi zicea cumnata mea, care e make-up artist, ca a fost la o sedinta foto la Pampers sa o macheze pe mamica si lua bebelul pt. reclama cate 350 euro/zi si dura 3 zile filmarea! Super, nu?
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
crinuta spune:
Pai bineinteles ca se castiga bani. Strica cuiva ;)?
Da, de Tnuva vorbesc. Imi plac enorm, de fapt si lui Rayan.
Sa le incerci pe cele cu mere, sunt de vis, dar si celelalte sunt foarte bune.
Rayan nu se satura cu 2, imi cere 3, dar mai mult de 2 nu ii dau.
Am inteles ca va aparea si intr-o revista, dar nu mai stiu cum se numeste.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
kris spune:
VA IMBRATISEZ PE TOATE!
Mi-ati dus dorul nu? Eu sincer, da.
Suntem bine, pe la sf lunii aug am fost la mare, 4 zile, unde ne-am simtiT f bine. Biancai i-a placut f mult si nisipul si apa!- Ef. Nord.
Acum urmeaza muntele, dar nu stim cand. Bia isi face bagajele oricum, de zor.
Acum o sapt am facut vaccinul de 2.5 ani( cam tarzior, ce-i drept) , si imediat a 2-a zi spre seara ne-a plestit o receala, de nu mai scapam..cand o programez la dr..se face bine, cand aman..o i-a din nou.. Dar gata joi, mergem ca mi-e teama sa nu aibe ceva mai rau.
Din 1 oct , vom incepe si noi gradinita, lucru care ma emotioneaza f mult, din tpdv. Cel mai mare noroc e ca va merge la gradinita unde mama s e contabila de prin anii' 75. Dar imi fac griji cum se va acomoda? e cea mai mica din grupa, cum o voi duce la gradi? ca e in directie total inversa de serviciul nostru? sa nu cumva sa se imbolnaveasca. samd.
Aceste griji, vor trece, cu siguranta..dar pana nu o vad bine si acomodata..nu sunt linistita!
Urez "bun venit!" mamicilor care au intrat in clubul nostru.
Sarcina usora lui Shobo, Bubu..si celor care mai asteapta un bb...imi scapa acum!
Nastere usoara Tomasei!
Crinutei, mult succes lui Rayan!
Scuze , ca nu pot sa va scriu la toate, dar voi incera sa-mi fac timp sa tin pasul cu voi.
SI POATE VA GANDITI SA MAI FACEM O INTALNIRE CU COPII, PANA NU VINE TOAMNA ACEEA URATA CU PLOI! DE PREFERAT DUMINCA.
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
bubu05 spune:
'Neata! V-ati trezit?
Crinuta, l-am filmat cand canta, e mortal!
Kris, mult succes la gradi si poate ne scrii mai des!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
crinuta spune:
Pune si tu filmuletul. Cine stie, poate descopar in el un mare talent.
Crinuta si Rayan
Shobo spune:
coraly, dar ce poze frumoase!! tu esti f frumoasa si supla!, bravo! Sergiu este f simpatic, poza aceea cu pupicul eu as inrama-o.
cat despre bb2, eu incep deja usor usor sa am sentimente asa pt ce e in burtica... uneori ma supar pe C ca ma mai loveste cu picioarele in ea sau sare pe mine fara sa-l vad - de bucurie, bineinteles, si eu nu sunt pregatita si mor ca iau cate un sut in burta si chiar aseara am patit-o iar si ma tot intreb oare e ok bb cu astea? faza e ca ma calmez f rpd si zic mereu bb, mama, rezista te rog ca asta e viata acum, nu mai e ca la primu' .
eu cred ca vei gasi rezervele necesare sa il percepi si pe bb2 ca si pe nr 1, in timp, nu cred sub nicio forma in dragostea peste noapte dar timpul joaca acest rol bun de a ne ajuta in acest sens! eu nici pe Codrin nu l-am perceput de la inceput cum il percep acum! pai acum e SUFLETUL MEU, iar in primele zile ac ma uitam la el ca la un mic intrus la noi in casa si aveam grija de el mai mult ca o datorie de mama, insa timpul m-a facut sa moooor dupa el, sa-l iubesc cu adevarat!! nu sunt eu prea buna la vorbe, insa sper ca m-am facut inteleasa... asa ca eu te sfatuiesc sa-i dai drumul la treaba si timpul iti va da solutia si vei vedea ca reusesti sa-i iubesti/tratezi la fel de bine pe amandoi(trei..). eu citesc f multa psihologie de copii si iti mai pot recomanda carti dc vrei, si acolo gasesti si capitole despre "bb2 sau mai mult" - acceptarea si relationarea cu bb1
si bineinteles ca si eu astept parerea lui adita, pt ca e clar cea mai experimentata cu 4 bebei
heey, crinuta, in filme?? tare! sa ne zici cum iese pana la urma.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19
Shobo spune:
fetele, uitasem: ma pot vopsi in sarcina - trim II?? vine ziua mea in curand si am fire albe pe unele portiuni - si m-a luat un chef sa scap de ele si sa ma fac frumoasa . in alaptat la fel eram si n-am rezistat 1 an si ceva si m-am vopsit cu vopsea fara amoniac, insa nu tine prea mult...
Shobo spune:
kris, merci frumos! bine ai revenit! bafta cu fata la gradi, si noi tot de la 1 oct il dam. azi am facut analizele copro si exudatul.
crinuta spune:
Shobo, pana la filme e muuuuuuuuuuuuuult. Nici nu gandesc atat de departe. Timpul va spune ce si cum.
Deocamdata sunt suparata ca are ochisorul stang rosu. Banuiesc ca la tras curentul undeva, ca nu pare sa aibe corp strain in ochi, deoarece nu duce manuta.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
Shobo, eu m-am vopsit o data in trim II si o data inainte de naste. Am procedat asa si la Matei si la Bogdanel.
Coraly, f frumoase pozele! Aratati f bine, toti 3!
Ma duc sa fac clatite.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept