*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
Reby
Yagy
Cristina eu nu l-am mai dus joi si vineri la gradi pe Alesio din cauza mucilor....sa vedem cum va fi maine...! ca te gandesti la noi!
Gonghy imi pare tare rau ca ati avut astfel de peripetii! bubulina scumpa si sa nu mai vomite(stiu cum e ca si noi am fugit de 2 ori la urgente cu Nicolas de cand e...tot din cauza de varsaturi in jet).
Mira ce intrebare ai pus de nu ai primit raspuns?!
Fug la treaba ca azi avem o prima tura de invitati cu ocazia aniversarii zilei de nastere a lui Nicolas!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Chiar ma gandeam sa va intreb, voi dati oscilococcinum in perioada rece pt. prevenirea racelilor?
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asta!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
pufy voi sarbatoriti anticipat? Petrecere frumoasa oricum!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
gonghy spune:
'Neatza fetele!
Va multumesc din suflet pt gandurile bune.
Maya a trecut bine noapte fara sa mai vomite si fara febra,binenteles ca abia am inchis ochii de teama sa nu mai se intample ceva cu ea.
Am vegheat-o toata noaptea,am dormit si eu dar f putin si acu' sunt buimaca de somn.Nici cu 10 nu cred sa-mi treaca somnul.
Maya s-a culcat aseara la 21.30 si a dormit pana azi dimineata la 9 si i-am facut ceai de musetel pt astazi.Deocamdata nu-i mai dau Hipp (ceai) pana nu se drege stomacelul si i-am dat sa pape 3 biscuiti cu ceai facuti asa papalisca si a papat saracutza ca plangea deja de foame.Acu' bea ceiuc de musetel si sta cuminte in pat,se uita la desene pe CN.
Xandrutza ma intrebai de la ce ia fost asa de rau.
Nu stiu daca mai stiti voi dar am spus mai demult ca Maya nu mai papa calumea c-am de aprox 2 luni timp in care a si slabit 350 g si dr a spus sa nu-mi fac probleme ca asa au bebeii perioade
E acum cand a papat a papat cu pofta si cica de la asta si-a deranjat Maya stomacelul.Alea 5-6 linguritze de pireutz ce le-a mancat,le-a mancat ca haplea si poate de acolo a inceput totul.
Nu stiu ce sa spun,stiu doar ca am tras o spaima sora cu moartea.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
pufymic spune:
Mira eu nu ii dau deloc remedii homeopate fiindca nu am incredere in ele(de fapt nu ne tratam nici unul cu asa ceva).
Azi sarbatorim piticul impreuna cu familia iar maine de ziua lui impreuna cu prietenii si copiii.
Multumim de urare!
Gonghy ma bucur ca e ok acum pitica!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
lilina spune:
mira, eu am raspuns ieri despre oscilococcinum, dar am amestecat raspunsul cu cel al adrianei (adriana_mica)
eu ii mai dau cand vad ca incepe sa muceasca....repet si dozajul: 1/2 tub dizolvat in 5 ml apa...dar nu agitat rau, ci doar plimbate usor granulele pe fundul capacelului in care le dizolv....si asta de 2 ori pe zi (deci un tub pe zi) sau daca raceala deja s-a instalat, ii dau de 4 ori pe zi (2 tuburi pe zi)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Susa spune:
Buna tuturor
Avem si noi ceva pozici proaspete cu noul www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-09-16/10:04:47" target="_blank">"look" al lui Lucas....mi-a fost tare mila de toate buclisoarele taiate...le asteptam pe urmatoarele...momentan facem parte di trupa de commando din casa..tati si copil cheliosi....va pup si sanatate tuturor...
La Multi Ani tuturor bucuriilor care au mai implinit un anisor...
Ignatica spune:
La multi anisori Reby si Yagi.
Mira nici eu nu ii dau lui David nimic preventiv contra racelii. Am avut mare noroc pana acum, nu a racit decat o singura data, la 4 luni, si atunci a fost o forma destul de usoara.
gonghy multa sanatate Mayei, poate intr-adevar a papat haplea, si totusi sa vomite de atatea ori de la o singura masa? Si sa faca febra? Te cred ca ai fost speriata si eu as fi fost la fel. Poate o sa fie bine, mai ales ca azi deja da semne de refacere.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
alinamoro spune:
La multi ani!
Yagi Alesio Tsubasa
Rebecca-Riana
Mirabela, eu nu le-am dat oscillo la copii pentru prevenirea racelilor, dar le-am dat daca s-au imbolnavit,la Adelina i-an dat o singura data cand a avut muci. Noi ne tratam cu homeopate(pt. raceli) si sunt f multumita de efecte.
La Dragos i-am dat de la 2 ani Broncho-Vaxom pentru imunitate, toamna si primavara(1/zi, 10 zile/luna, 3 luni consecutiv). La el a avut efect foarte bun, nu s-a imbolnavit niciodata la gradinita si n-a lipsit nici o zi. Nu stiu daca se poate da si al bb-ii de 1 an, la el am inceput la 2 ani la recomandarea dr. pediatru.
Gonghy, ma bucur ca Maya n-a mai vomitat, pupici sa-i treaca!
Ramomar, maine incepi serviciul? Parca asa retin....succes si Patri sa fie cumintica in lipsa ta.
Xandrutza, maine e prima zi de scoala? Succes Ralucai!
Si eu ma inscriu in clubul mamicilor alergice, se pare ca ma mostenesc si copii. Dragos e alergic la praf si la muscaturile de pureci, face niste bubite f urate, vezicule cu lichid si se scarpina mult. Cand a ragusit Adelina si a tinut-o aprox. 1 luna dr. orelist a zis ca are un teren alergic si de la alergie e raguseala. Nu am mai avut probleme de atunci, dar ma pot astepta oricand sa se repete. La Dragos s-a diminuat destul de mult simptomele (el tusea noaptea de cateva ori si dimineata la trezire, avea perioade), am inteles ca dupa 7 ani s-ar putea sa nu mai avem probleme.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
sympa spune:
"La multi ani!" Yagi si Rebecca, sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii...
Vreau sa urez tuturor scolareilor si scolaritelor care incep scoala un an scolar plin de realizari...
Gonghy..ma bucur ca e mai bine Maya.Te inteleg ca nu ti-a fost usor...eu daca am oroare de ceva la copilasi e de vomitatul in jet.Cu Teo nu prea am avut probleme decat atunci cand mi-a facut gastro, in schimb Andrea ma speria rau de tot.Sanatate si sa va faceti bine.....
Susa....am vazut noul look al lui Lucas.Ii sta bine..eu nu stiu daca l-as fi tuns daca ar fi avut carliontii aia frumosi ai lui Lucas.Seamana cu tati al lui...Pentru cat timp pleaca sotul tau???Iar ramaneti singurei...si el cu dorul de voi.Cred ca o sa-i fie tare greu mai ales acum cand s-a obisnuit cu Lucas pe langa el.
Pufy....distractie placuta in familie azi.E mai bine Alesio?Sanatate si sa se faca bine...
Mira....nici eu nu le-am dat si nici nu le dau nimic preventiv pentru raceala.Ei nu sunt sensibili de felul lor la raceli...nu cunosc medic. de care ziceai.Poate daca e sensibil si raceste f. repede merita incercat.
Gata..Teo ca am scris destul.. Pupici si o duminica placuta...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze