*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Lili, mersi. Cate picaturi ia acum?
Noi din mai luam si saptamana viitoare repetam analizele. Acum ia 24 de picaturi. Ia crescut doza pe parcurs. Sunt curioasa sa vad ce va iesi la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Mirabela imi pare rau ca David e alergic.Si la Bianca i-a iesit pe langa piele atopica si alergie, dar mi-au spus exact la ce e: la ou.Si ei se asteptau la lapte , asta-i primul care se banuieste dar nu a iesit la lapte.Mi-a recomandat sa nu-i dau ou pana dupa 1 an si sa-i urmaresc evolutia pielii cand incep sa-i dau ou. Am inceput cu oul de vreo luna si vad ca e bine deocamdata, pielea ei arata f bine. Cred ca daca vrei sa eviti proteina de vaca trebuie sa-i dai lapte de soia. Si eu am incercat cand era ea pe la 5 luni si nu stiam la ce e alergica sa-i dau, dar nici cum nu l-a acceptat. Iti tin pumnii sa il accepte David daca trebuie sa bea ca nu-i prea bun la gust.






Alina&Bianca(25 August 2006)


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mira si lili, multumesc frumos pentru sustinere . Mira, cu mama am s-o las pe Patry si din puctu asta de vedere sunt linistita pt ca se iubesc tare mult si stiu ca va avea mare grija de ea. Imi pare tare rau ca David e alergic. Va doresc sa rezolvati repede problema si sa treceti peste.
lili, felicitari pentru pasii lui Mathias! Eu sunt un pic suparata, ca desi Patry a facut demult primii pasi singurica, acum nu-si mai da drumul de degetul nostru pt ca a cazut de cateva ori si acum ii e tare frica.

pufymic, multa sanatate si sa scapati repede de mucisori

roxanae, bine ai revenit! Cum a fost concediul? nu ne arati niste poze?





***************************************************
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
***************************************************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mira astept cu interes postarea ta!

Vauva ma bucur ca e ok acum Bianca si ca alergia e tinuta sub control!Tare rau e sa fii alergic(si eu sunt....si ma rog sa nu ma mosteneasca nici unul dintre pitici.....)!

Ramomar nu te mai necaji!Lasa ca va porni Patri cand va simti ca e momentul!Bine macar ca vei fi linistita la sv ca e potoca pe maini bune!



Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei


www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Pufy, mersi si multa sanatate la gongolinii tai Deabia am mai scapat si noi de muci.Tare urat e cu ei. Si ai mare dreptate cu ce ai scris tu in mesajul de sus.


Ramo las nu fii necajita! Probabil acum va astepta pana este mai sigura pe ea



Alina&Bianca(25 August 2006)


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramomar, pupici lui Patri, bine ca ai pe cineva de incredere cu care sa o lasi acasa!
Pufy, sanatate pufisorilor!
Mirabela, imi pare rau ca rezultatul analizelor nu e bun, sper sa gasiti repede la ce e David alergic.
Vauva, sper sa tineti si voi alergia sub control, dupa cum spunea si Pufy. Si eu sunt alergica, am facut in copilarie tratament de desensibilizare.
Flavia Ramona, va doresc sa va iasa bine analizele.
Lili, am luat Tantum verde, merci frumos!


Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Io nu-s alergica, sotul meu e alergic la praf, polen etc., de la el a mostenit. In general alergiile se mostenesc.



Alina&Bianca(25 August 2006)


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eu sunt alergica la macare(mezeluri, oua dc nu-s tocmai proaspete, apa-de la anumite fantani nu tocmai curate banuiesc.....)!E horror!Si fac urticarie....cu niste bube ce ma mananca de-mi vine sa-mi jupoi pielea....Si noaptea in somn ma scarpin....
Eu banuiesc ca-s alergica din cauza diversificarii pe care mi-a facut-o mami....Stiu ca-mi povestea ca pe la 5-6 luni(nu tin minte exact si ea nu mai e sa-mi mai spuna...)am prins borcanul cu smantana(de bivolita!) si am mancat ca haplea....si dupa aceea am si facut primul episod de urticarie!
Plus ca tin minte ca-mi spunea ca mancam sarmale pe la 7 luni .....si de cand m-a nascut mi-a dat lapte de vaca(mami cica nu avea lapte).....
De aia sunt eu excesiv de atenta cu alimentatia copiilor ....fiindca nu vrea sa repet greselile parintilor....si-apoi copii mei sa sufere cum sufar eu....si acum ca-s baba....



Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei


www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Si mie mi-a dat mama tot lapte de vaca cand eram bebelusSi la fel si eu dau vina tot pe alimentatia din familie pentru colesterolul putin marit pe care il am, ca acum am f mare grija la ce mananc.



Alina&Bianca(25 August 2006)


POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Hmmm, vorbiti de alergii...Vorba ta Pufy, sunt foarte atenta cu ce ii dau lui Rares sa manance tocmai ptr ca greselile de acum se vor vedea mult mai tarziu. Mie mama nu mi-a spus ce imi dadea sa mananc cand eram mica dar sigur nu prea corect. Si eu sunt alergica la mezeluri, le evit pe cat posibil (bine ca nu ma omor dupa ele, mie chiar greata cand le vad in rafturi la magazin), foarte rar mi se pune pata sa mananc ceva, sunt alergica la laptele de vaca ala gras, nu mananc decat din comert. Daca mananc ceva cu lapte de vaca vomit imediat si mi-este rau o saptamana.
Ramomar, si rares a cazut de cateva ori de atunci nu prea mai vrea sa mearga singur, mai ales afara. Prin casa isi mai da drumul de langa mobile sau pereti si cand realizeaza parca se sperie si se incordeaza si ...cade iar.
Noi de luni iarasi incepem fizioterapia. Offf, ce greu va fi, dar 14 zile si poate dupa aceea gata. Sper sa nu mai facem si alta serie de gimnastica, deja mi-este tare greu sa ii pastrez si programul si dus la spital zilnic.
Fug la mancarica acum ca sigur o dau pe foc pana al urma.
Pupici si un week-end placut.
Ooooo si pe ultima suta de metri La multi ani Cosminutei ptr ieri, la multi ani Gruia-Alexandru si Ana-Luiza ptr azi

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput