***LA REDOUTE (50)***
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
Desi ieri i-am dat 2 mailuri Beatricei in care ii spuneam ca da, mailul e pe un nume dar ca numele meu e OM (adica al Andreeip) si i-am dat adresa asa cum e trecuta in cont, azi mi-a raspuns tot ea, la intrebarea de pe site (ieri imi scrisese de pe mailul ei), spunandu-mi acelasi lucru, ca mailul si contul sunt pe alt nume si sa ii clarific cine sunt . Pe celalat cont tacere in continuare.
Nu stiu ce se va intampla cu cecurile noastre in masura in care nu conversam in timp real cum faceam cu Sabine (ha, o regret ).
Asta e, felcitari pt venirea primei comenzi. Acum astept si eu sa vina returul meu de la Quelle si banii de acolo se duc la LR clar, abia astept! Dar voi face un cont nou pt asta.
Jasmine spune:
eu nu mai am pe ce nume sa fac cont nou.Ultima data am facut 2 conturi noi si un Mastercard special pt LR.Dupa ce s-au reluat livrarile,nu-mi mai accepta cardul asta nou,cu care n-am apucat sa fac decat comenzi care au fost anulate.Acum se cheama ca acest card l-am facut degeaba.Sa zicem ca fac altul (iar banca,iar comisioane...).Dar pe numele cui sa mai fac????
Giova spune:
Jasmine pe numele sotului, sau a unei rude apropiate.
Felicia mersi de info.
azi nici nu am apucat sa ma uit pe lr. cred ca mai repede de luni/marti nu reusesc. atunci vreau sa dau si o comanda.
va , weekend fain sa aveti.
noi mergem la nunta nr. 2, de la slatina, cu rudele mirelui.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
aissa spune:
pai o sa fac tot pe numele meu (in mom asta in sistemul lor numele meu nu apare, iar conturile pe care le am sunt toate cu bube). pb am si eu tot cu cardurile, ultimul facut special pt LR tb sa il anulez acum si sa vad unde imi fac altul.
claujro spune:
aissa, dar de ce nu ai facut de la inceput pe numele tau, nu era mai simplu, mai sigur?! Cecuri pe numele tau, comenzi la fel, nu tb sa- mai dai explicatii lui Cristine et co. ...
Eforie-august
alinabojuc spune:
neata!va invit la un bol de cereale cu lapte. nu la cafea ca nu beau.
Claujro ma bucur ca iti plac, macar tie, ca sotul meu sta si se uita la ele si nu zice nimic. Las` ca-i fac eu o surpriza!
alina
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
Dragele mele, acum pregatesc si eu o comanda la LR...m-ati "contaminat" si pe mine cu virusul asta!
Doamne ajuta!
Edit - un tabel de marimi exista, ca nu stiu ce marime sa-i iau Dariei, si am vazut ce spunea Feli mai sus.... mi-e sa nu gresesc!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
claujro spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Neatza!!!
Edit - un tabel de marimi exista, ca nu stiu ce marime sa-i iau Dariei, si am vazut ce spunea Feli mai sus.... mi-e sa nu gresesc!
]
Pe fiecare pagina, sub produs ai un tabel de marimi "ce talie sa aleg" scrie...
Eforie-august
alinabojuc spune:
Intrebare pentru mamicile de baietei : merge culoarea portocalie pentru ei? As vrea sa iau asta http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-bebe-okaou.aspx?productid=324103796&documentid=414707&categoryid=22912137&single=&hasnext=1&hasprev=1 , pe portocaliu pentru nepotel. E saten cu ochi caprui. Pana acum i-am luat pe alb, gri, albastru. pape-l nasa pe el bumbacel.
alina