***LA REDOUTE (50)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

acina, giova, va multumesc!

Eu i-am luat Marei cizmulitze de piele intoarsa (unele cu flori aplicate)- vad ca nu mai sunt pe site si le-am masurat cu unele 24 luate din Germania (ghetutze pe care le poarta) si sunt identice la lungime. In acest caz s-a potrivit. In schimb eu am luat pt mine 37 mic (cred ca e un 36 in realitate) si 37 bun ...aici nu s-a potrivit. ...

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

acina asa comanda mica ai avut? ah, de fapt era comanda aceea cu incercatul. m-am prins. vai ce am ras pe aici de una singura cand am citit de cineva ca a primit niste sireturi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Clau merci.
Of cred ca difera marimile in functie de marca.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

edit:
Alina dap, comanda test nu?
Inca nu am recuperat 558 euro de la ei asa ca nu ma mai bag la comenzi mari.Sa-mi fie invatatura de minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

fetelor voi ati spus doamnei de la Ambasada ca ati primit cec-urile si s-a rrezolvat cu LR-ul sau ati dat doar numarul comenzilor?
Sa stiu si eu ce sa mai fac pe aci?

Monikka

Monica, eu i-am trimis numai numarul comenzilor si nu i-am spus nimic altceva, mai ales ca eu nu am primit nici un cec de la ei...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ioana eu ii iau lui Dejan 102 si ii sunt un pic mari...clar ca sunt mari pentru Marco... V-ati intors in Timisoara?

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sper sa gasesc atunci o marime mai mica.
Simina suntem tot in Alba. luni venim in Tm, joi dim. plecam la turci.

am plecat la bunica la spital.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

cred ca am descoperit cum se pun linkurile. Deci, ce ziceti de haina asta?http://www.laredoute.fr/vente-parka-en-microfibre-les-impeccables.aspx?productid=324103785&documentid=421207&categoryid=22905064&single=&hasnext=1&hasprev=1
As vrea sa iau o haina pt. sotul meu. E drept ca prin magazinele din Dej inca nu am mers sa vad preturile, dar voi merge. Sa-mi spuneti va rog daca puteti deschide linkul.

alina

Mergi la inceput

ar mai fi si asta.http://www.laredoute.fr/vente-parka-militaire-a-capuche.aspx?productid=324121645&documentid=201207&categoryid=22905064&single=&hasnext=1&hasprev=1
asta imi place mai mult. e mai tinereasca, nu?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Giova eu i-am luat Ilincai www.laredoute.fr/vente-vetement-de-pluie-a-capuche-enfant-en-toile-deperlante-zippee.aspx?productid=324117145&documentid=207607&categoryid=22916924&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">geaca asta, masura 86 si e maaaare! In schimb tricourile de aceeasi marime ii sunt mici.

Fetele, azi am trimis scrisoare cu cecul + formular cu comanda (cu confirmare d eprimire). M-a costat 15 roni, nu 5 cat zicea aia la telefon Sa speram ca ajunge comanda.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am primit pe mail oferta cu Ouverture de la Vente : Robes et Etoles Orna Farho ,pe www.fashionshopping.com,care cica e "le meilleur site de vente privee".Din cate vad e vorba de acel "parrainage",deci noi n-avem cum sa participam.Corect?

Mergi la inceput