Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaradu spune:
neata fetele!
deci aseara matei iar n-a mai mancat NIMIC! adica laptele!!!
cerealele simple - adica fara lapte/fructe constipa.
acum o rugaminte va rog multa sa-mi spuneti de unde sa iau baby einstein!!!
sanatate la bebeii bolnaviori ... revin!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
laura_oana spune:
neatza
pupam bolnaviciosii si uram sanatate
luminitaaaaaaaa, hooooo soro ca sunt aici, nu am plecat nicari, ( apropo , mi-au trecut gandurile "negre")si sa stii ca intradevar io sunt kk-cioasa mica , pt ca eduard e ala kk-cios maree(( aaa multam de felicitari, eduard sta mult mai bine in fundulet si mai mult)
edy e rosu in obrajori, febra nu are, ( oare dau in sfarit dintii? ) ca ma capiat de cap!
ieri de ex nu vroia sa pape lapte din sticla , se juca cu tetina , o molfaia, scuipa sau sufla in ea, cu lingurita radea TOT!
cam atat, azi o sa lipsesc luminitaaaaaaaa sa nu ma strigi prea tare, merg la faculta sa scot diploma ( ca au trecut 2 ani de cand am dat licenta)
pupici la toata lumea.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
paxela spune:
si sa respectam regula meniurilor:
ieri la 10 nectarina cu branzica de vaci
la 15 supa crema de vacuta, 50 ml si iaurt cu fructe 50 ml ( iaurt cu fructe facut in blender nu din magazin)
astazi avem
mar cu para si branzica
iar la pranz piure de brocoli si conopida
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Kitty spune:
Buna dimineata!
Luca Andrei, Eduard Ionut, Andrei Bogdan! La multi ani Daia28!
Multumesc, fetelor ca incercati sa ma linistiti, parca m-am mai linistit si eu de azinoapte.
Anaalina, sper sa va faceeti bine cat mai repede! Giulia a trecut f usor peste mica raceala care a "cules-o" de la noi. Nu a fost cazut sa-i dau nimic ca febra nu a trecut de 38, dar daca ar fi trebuit ii dadeam supozitor, nu siropel.
ElenaGiulia, felicitari pentru primul mama, ce momente emotionante traim , fetelor! Bucura-te ca suge acum cand e racit, laptele de mama ajuta f mult si nici nu e pericol sa se dezhidrateze!
Paula, plimbare placuta va dorim!
Andreea, iti doresc putere multa sa rezisti si cu micuta ta iute si si cu serviciu! Ai noroc cu un copil bun, care nu face mofturi la mancare! Am vazut poze!
Selene, bine ai revenit. Am citit cu mult interes sfaturile tale. Tendinta mea, cand am vazut ca nu ia bine in greutate a fost sa-i dau mai des de mancare. Se pare ca nu e bine. Felicitari pentru progrese!
Mihael@, multumesc de incurajari. Sanatate Stefaniei, sa speram ca isi va reveni repede!
Crina si Carmen, m-am delectat cu pozele voastre (si cu a pisicii). FRumusei copii avem in stup!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Ioanaradu, multumesc de informatia cu cerealele!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Selene
Pt fetele ai caror bb vor inca lapte dupa fiecare masa - si eu am avut aceeasi problema si am fost la un medic 'cu renume' care mi-a spus ca in acest moment programul lor ar trebui sa fie, in principiu, urmatorul, pe care probabil oricum il stiti:
06:00 - lapte
10:00 - fructe
14:00 - legume
18:00 - cereale
22:00 - lapte
Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
banuiesc ca ai fost la DR. ILIE,
sI NOI AM FOST LA EL ASEARA...SI ACELASI LUCRU ZIS, plus ca cica la 6 luni daca incepi diversificarea numai treb sa-i dai totul treptat pt ca deja bebe e mare si e mai dezvoltat......
eu sunt multumita de ce am auz din gura lui.....
Poate ne vedem si noi pana fac fetele 1 an, daca pana la 6 luni nu ne-am intalnit, si sa n e vedem si cu doina.tudor.
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
aiia spune:
Buna ziua stup.
sper ca nu dati cu rosi in mine dar am lipsit motivat nu am avut net timp de doua luni.Recunosc ca nici inainte nu ma omoram cu scrisul dar de citit va citeam in mod constant.
Fabiana, printesa mea e o grasunica la controlul de sase luni avea deja 9.400kg, si 70cm. DA e cam grasunica veti spune voi si sunt deacord cu voi. Dar e foarte mancacioasa cum vede ca cineva mananca sta si se uita in gura ta de parca nu a mancat de trei zile, dar asa sunt si mamai si tati mancaciosi.
PROGRESE:
-spune MAMA cand e suparata si are nevoie de ajutor
-spune tata cand e fericita
-sta bine in fundulet
-putintel si sustinuta in picioruse
-de trei zile in premergator
MENIUL ZILEI DE IERI:
-8.00 180ml lapte praf
-12.00 supa de legume cu putina carnita
-16.00 banana + para
-19.00 iaurt zuzu 0.1% grasime 150ml
-22.00 180ml lapte praf
Acum suntem si noi putin racite, astept sa se trezeasca sa mergem la farmacie sa-i iau Humex spray am citit la voi ca e bun pt muculeti ca ii curge nasucul si stranuta fara febra si ii dau siropel eferalgan la 6 ore.
Nu scriu dar si cand ma apuc uit sa ma opresc.
stupul cu bondarei si albinute si sa va faceti bine cei bolnaviori.
aiia si printesa Fabiana Mihaela
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Selene
Pt fetele ai caror bb vor inca lapte dupa fiecare masa - si eu am avut aceeasi problema si am fost la un medic 'cu renume' care mi-a spus ca in acest moment programul lor ar trebui sa fie, in principiu, urmatorul, pe care probabil oricum il stiti:
06:00 - lapte
10:00 - fructe
14:00 - legume
18:00 - cereale
22:00 - lapte
Nu trebuie sa le dam lapte in timpul zilei. Daca mananca putina mancare si dupa aceea le dam portia de lapte, vor sti ca pot manca cat au chef dar oricum isi vor primi mult-iubitul laptic, asa ca nu vor manca mancarea. Asa ca, acum vine partea dura, daca nu vor mancare, foarte bine, dar pana la urmatoarea masa, peste 4 ore, fara lapte in completare. Suna dur, asa am spus si eu, dar am incercat. A fost foarte greu, iti trebuie muuulta rabdare si nervi, dar acum chiar reusesc sa ma tin de el. E drept ca am incercat vreo cateva zile, apoi i-am dat sa manance la 3 ore, ca totusi ii era foame, dar acum mananca la 4 ore. Poate ma veti certa ca am infometat copilul, cum a facut si mama de altfel,... ce vreau sa va spun este ca dupa 2 saptamani, inclusiv acea saptamana de chin cand am renuntat la lapte in timpul zilei, a pus 250 g in greutate, deci nu a pus nici mai putin decat de obicei, nici nu a pierdut in greutate. La aceasta varsta, mancarea le ofera mult mai multe decat laptele, cum scrie de altfel in toate cartile.
Nu vreau sa va spun sa faceti la fel ca mine, eu va spun doar ce am facut eu si se pare ca a dat rezultate.
Cum a ramas cu pozele? Sunt tot pe yahoo? Sa pun si eu cateva poze noi cu manechinul meu
Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Eu felicit mamicile care au reusit sa impuna un program (la modul serios vorbesc), insa eu una nu sunt convinsa ca la 6 luni un bebe alaptat nu mai trebuie sa manance lapte in timpul zilei. eu vorbesc de cazul meu...Stefania din primele zile de viata mananca cate putin la o masa , oricat de foame i-ar fi nu suge mai mult, asa ca in saptamana cand am bagat-o la program de 3 ore a inceput sa se trezeasca de n-spe mii de ori noaptea ca sa-si colecteze lapticul restant. Poate doar in momentul in care o sa manace de-adevaratelea fructe, legume, etc.. (adica 200 ml la o masa) poate va fi suficient pt. ea si o sa-i ajunga 2-3 supturi pe zi.
In momentul de fata programul nostru (impropriu spus program) este:
7-8 (depinde cand se trezeste) putin lapte supt
10 - 2 masuri cereale + lapte supt
12-1 lapte
3- legume + lapte daca mai vrea (uneori laptele il vrea peste 30 de min)
pana seara iar lapte de vreo 3 ori
noaptea lapte cand vrea
deci o varza totala e programul nostru...astept sugestii
eu totusi cred ca o sa-i fac programul incet, incet, pe masura ce o sa-i introduc mai multe alimente si in cantitate mai mare.
s-a trezit, pa
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
arissa spune:
Fac ce fac si iar raman in urma cu srisul. La citit sunt foarte constiincioasa.
Ma bucur sa vad ca au revenit o parte din fete, stupul se anima din ce in ce mai tare.
Of, ce de copilasi bolnaviori, a venit anotimpul racelilor. Pupici multi tuturor sa se simta mai bine.
Eu sunt bucuroasa ca ieri puiul a papat mai bine. Piureul de legume l-a mancat aproape tot, iar seara cand i-am dat cereale ar mai fi fost buna o gura. Ii facusem 50-60 ml, nu i-am dat mai mult pentru ca suntem abia la a 2-a zi de cereale. Si bine am facut, ca azi dimineata a scos pe fundulet o parte din ce mancase, nedigerata.
Nu prea avem ce scrie la meniul zilnic, deocamdata papam doar legume si cereale.
la toata lumea, merg sa ma uit la poze.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
anamana123 spune:
neatza buna!
azi dimineata imi hraneam copilu' , cand.... off topic acuma
mi-a sunat politia la usa ca MI-AU BUSHIT MASINAAA!!!!!!
un idiotel tanar cu o ditamai hardughia de camioneta s-a gandit s-o intoarca fix in noua mea masina! mi-a busit usa de la prtbagaj!!! mor de nervi ca acu tre sa umblu pe la asigurare si garaje s-o repar!!!!
da' faza mishto e ca baietzica o tirase, numai ca flamanzii astia sunt atat de corecti, ca deja vecinii ii luasera nr masinii etc; imi pusesera o hartie in parbriz. io n-am auzit nik nik, ca maria face gat cand ii dau papa, ii trebe si toate jucarelele din lume, care mai de care mai zornaitoare si cu mai multe beculetze sclipicioase.
deci, eram cu geamul deschis, cu masina parcata in fatza casei si tot nik n-am auzit! cre ca tre sa ma duc la orl-ist!
maria acum urla in scaunul de masina cu ochii b e li tzi in tveu' si tot nu doarme. s-a rasfatzat rau de cand cu dintii... si tot cu ochii umflati mi se trezeste dimineatza. nu stiu ce sa fac... as duce-o la analize...
fete, bine ati revenit! ni, ca adoarme intr-o pozitieeeeee!!!!!
pup
si la multi ani tuturor pt ieri si azi!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica