Nou stil de viatza (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata si de la mine.
Zuzulici, super bancul, mi-ai atras un zambet pe buze.
Eu de azi incerc sa-mi revin , sa pap ceva mai ordonat si sanatos.
Am inceput cu un activia cu prune,iar pe parcurs mai vad.
In plan as mai avea cafea,dar sa vad daca imi pieste ca de catva zile nu o mai suport si niste pui la cuptor.
O saptamana bestiala va doresc.
Sper sa mai intru pana maine,daca nu vin maine la raport ca sa-mi iau porcusorul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Carmen, m-ai uitat de tot. Sunt trecuta si mai jos la mentinere. Am 1.61 si am plecat la inceputul anului de la 58 kg. Targetul ramane tot 51 kg. As vrea eu mai mult, dar nu cred ca sunt in stare.

nu te-am uitat, zau!

sunt doar imprastiata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, frumoaselor!

mephala, te rog sa ma treci in pauza pina termin renovatul.Calculatorul de acasa l-am scos din uz si la serviciu voi avea teren.

Roxana, sa fii fericita si implinita!

Tzuni, multumesc ca ti-ai amintit de mine.
Deocamdata string din dinti si visez la vremurile cind totul va fi frumos in apartament si fara fir de praf.

va pup pe toate si va doresc o saptamina minunata!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

mailto:www.youtube.com/watch?v=5rQcnWg-aJk " target="_blank">DEDICATIE PENTRU VOI TOATE

Buna ziua, fetelor slabutelor!

Am disparut cateva zile ca am fost mai mult pe drumuri.

Ina, baiatul tau a inceput scoala, nu-i asa? Mult succes si sa realizeze multe lucruri bune in viata!
Am trecut azi pe langa o scoala cand il duceam pe Sabin la gradinita si mi-a venit sa plang de emotie gandindu-ma ca peste doi ani incepe si al meu scoala. Nu stiu cum o sa ma abtin atunci.

Dordia, felicitari pentru casa! Sa o stapaniti sanatosi, veseli si sa o umpleti de prichindei! Eu am stat pe strada Prevederii si acum sta maica-mea acolo.Poate ne vedem cand merg pe la ea.

La multi ani!, Roxana . Sa fii vesela si slaba asa cum iti doresti!

Mamica dulce, povestesti frumos.Felicitari pentru realizarile din ultima vreme! Simpatic si precoce baiat ai! Mult succes!

Bine ai venit, Anda!

Aida, nu te lasa !

Tzuni, vreau sa-mi duc si eu piticul la Ratatouille saptamana asta dar el vrea la Harry Potter 5 .
Am si eu multe ganduri bune pentru tine si rasete cristaline de copii.

Va salut cu drag : Carmen, Violeta, Delidana, Tumpi, Andreea, Zuzilici, Ioana, Mercedes,Doina, Mik, Olo,Gusta,Bfly, Cornelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc frumos, doroty! du-te cu piciul la Ratatouille, dar ai grija de tine: e un film cu muuulta mancare si iesi de-acolo pusa pe...fapte mari

Tumpi, spor la slabit. Cum e vremea pe la tine? Ca stiam ca e frig...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

M-am uitat azi cu atentie la lista si am vazut ca eu sunt singura care am porc...dar o sa vedeti voi maine ce am realizat zilele astea!

Da, Tzuni, sunt pusa pe fapte mari.Si nu numai in alimentatie.
Mi-am modificat felul de a ma alimenta si prima zi a fost mai grea dupa care stomacul mi s-a micsorat si nu imi mai e foame.

Seara mananc doar legume crude fara ulei si fara proteine.
La pranz carne nu mai mult decat volumul unui pachet de carti de joc + legume sau salata verde fara ulei.
Dimineata fructe si paine de secara.

Mananc si interzise cand poftesc dar in cantitate foarte mica si nu seara.
Ultima masa cu 4-5 ore inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Doroty, pentru ambitie!

Andre_ea, job-ul a fost cu contract care se reinnoia in fiecare an.

Tzuni, la munci?
Magarul ca magarul, da' sa vezi oile ce frumoase erau.

Dordia, am uitat sa-ti urez spor la mutat! Sa ne tii la curent cum a fost cu vizita la ginecolog.
Sa stii ca ieri am gustat din toate cite putin, cu masura. Din tort am mincat o feliuta subtirica.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Nastad scumpa, esti mai bine cu moralul?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Sunt un pic mai bine.

Tu ce mai faci?

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

doroty, inca nu merge la scoala.Suntem la grupa pregatitoare.
Felicitari, esti tare cuminte.Eu apuc sa maninc la 22-23 cind pleaca meseriasii...

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor multumesc de incurajari. Nu ma las asa usor , dar acum nu pot. AICI e problema. Pana nu trece nu pot sa fac nimic.

Va si o saptamana buna va doresc!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Mergi la inceput