Mamici din Cluj...partea a 3 a!
Fetelor dragutelor, moderator la forumul asta este si Vilma, care acum are burtica asa ca poate va trebui sa asteptati putin pāna se vor deschide partile subiectelor!
Ioana, da mai este si mamici din Cluj(partea 1), pentru ca la mom respectiv nu stiam ca sunteti asa de multe:)))))uite aici linkul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4871&SearchTerms=mamici,din,Cluj
Pupaciuni la voi!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Raspunsuri
mamaruta mica spune:
Multumesc Reliana de subiectul nou. si de link la subiectul initial.
wow, fetelor - suntem la al treilea. in cateva luni.
mi se pare grozav.
sper sa comunicam la fel de mult si de acum inainte.
un zambet
mamaruta mica
Coryydo spune:
Fetelor gagici din Cluj!
Sunt o burtica de 11 saptamani si vreau sa va rog sa-mi spuneti un magazin de unde sa-mi cumpar lenjerie intima (pentru la iarna - chilotei pt sustinerea burticii) si sutien pt alaptat???!!!!
Va roog...........
Multumici multi si pupici!
Corina si bb din burtica de 11 sapt
Corina
dpintilie spune:
Problema cu acest oras "frumos" e ca desi sunt o gramada de femei gravide si vezi si multi micutzi cu mamicile de mana(mamici care si ele au fost candva cu burtica mare), nu gasesti nici un magazin cu lucruri pentru femei insarcinate. Si asta ma enerveaza la culme. Din fericire, macar pentru bb sunt cateva chiar foarte bune(au de toate).
Rialda are ceva haine aduse din Brasov.Mi-am gasit o pereche de pantaloni negri care in partea din fata au lycra.Si se intind foarte mult pe burtica. Inca nu e cazul, pentru ca burtica trebuie sa fie mai mare, dar cand i-am gasit nu am ezitat sa-i iau, gandindu-ma ca va da frigul si eu nu o sa am ce lua pe mine. Si in rochite o sa tremur de frig. Mai erau si alte culori. Si au si ceva bluze, nu cea mai buna calitate,dar acuma o sa ma multumesc cu ce e. Pantalonii nu erau scumpi, 490.000 .
Pentru lenjerie, sutiene de alaptat imi pare rau dar nu am gasit. Asa ca cine stie, va rog si eu la randul meu sa ne spuneti.
Va pup,
Dana.
Corina, nu dispera inca.
Presupun ca la 11 saptamani nu se prea vede burtica. Nici eu nu sunt chiar disperata, sunt in a 17-a saptamana, desi, recunosc ca acum stau la birou cu pantalonii desfacuti la slitz. Dar era prea rece pentru rochita azi. Eh, ce sa faci, asa e cu Clujul.
heron spune:
Buna fetelor,
Vine cineva (inafara de Raluca cu care am vorbit deja) simbata (12 Iulie) intre 10 - 11 in Parcul Mare cu copilasii sau cu burtici? Vin si eu in Romania sa-mi vizitez familia si poate reusim sa ne cunoastem. Eu ma voi logon inca o data miine, doar sa vad daca sint ceva raspunsuri. Daca nu, eu voi trece pe acolo oricum.
Numai bine,
Liliana
Raluca spune:
Dragi viitoare mamici, SUTIENE PTR. ALAPTAT fabrica ata Argosul cat si Jolidonul, gasiti la standurile lor din Central sau la magazinele de prezentare. Eu am avut de ambele, cel de la Jolidon mi-a placut insa mai mult..
Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)
dpintilie spune:
Esti o comoara, Raluca draga. Ce bine ca te avem printre noi(noi, cele fara experienta).
Unde ai nascut, sigur mai avem ce invata de la tine in privinta asta. Nu stii cum e la Stanca? Ii lasa pe tatici langa noi, cand nastem .Eu tare as vrea sa fie sotul meu langa mine, as fi mai linistita. Nu prea imi place sa fiu departe de el(lucram impreuna, la aceasi firma , asa ca practic suntem 24 din 24 impreuna). Si cum e cu pijamalele si capotul, te lasa sa le aduci de acasa? Asa de multe intrebari am, dar stiu ca nu ai timp sa raspunzi la toate.
,
Dana.
Raluca spune:
Dana, nu pot sa-ti dau infomatii despre Stanca eu am nascut pe Clinicilor...acolo, te lasa cu de toate de acasa iar taticul a fost lasat cu mine toata perioada de travaliu, la nasterea propiu zisa nu am vrut eu sa stea-a fost in antecamera...
La Stanca a nascut de curand Denisa, -cred tot cu Cezarin -cere-i ei detalii, posteaza des pe forumul Parintii intreaba.....etc.Cu siguranta iti va raspunde...
Sarcina usoara..
Raluca si Ilinca (1 an si 5 luni)
dpintilie spune:
Multumesc mult de tot Raluca!!!Imediat merg acolo sa o intreb.
Sanatate si numai bine.
tuchi spune:
Apropos de sutiene pentru alaptat, eu am cautat acum 3 luni, iar la Jolidon mi s-a spus ca schimba modelul si momentan nu au (cred ca si acum e la fel) iar cel de la Argos e destul de gros si de rigid. Daca nu e altul merge si asta.
Dar eu am mai avut unul de Triumf, mai scump ce-i drept (~500.000 lei) dar si-a meritat toti banii. Trebuia sa ies afara numai in tricou si fata de cel de Argos se aranja mult mult mai bine.
Decizia e a voastra dar pentru confortul vostru va recomand Triumf.