Magazine XXL in Bucuresti?!!! Unde???
Raspunsuri - Pagina 2
claudia_a spune:
Multumesc Mihai...voi ajunge si la mall!
gabitzam
Cautand si eu pe net...am gasit site-ul asta care are si magazin in Bucuresti: http://www.modaxxl.ro/
Stiti ceva de el? Sunt modele frumoase? ai de unde alege?
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
claudia_a spune:
Uitati ce am mai gasit: http://www.hainemasurimari.ro/section_11
Am comandat si eu niste bluze... cand ajunge va spun impresiile!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
SEASOUL spune:
In magazinul SIR din cartierul Militari au haine XXL si elegante,mama mea si-a luat de acolo un costumas foarte frumos insa preturile sunt cam mari.Mai este si cel de pe Iuliu Maniu,aproape de magazinul SIR insa calitatea nu este tocmai foarte buna.
SEASOUL spune:
Si in Europa au haine XXL,sunt cateva standuri si cu haine sport si elegante iar acolo preturile sunt mai mici(cred ca se si poate negocia) incearca si acolo
crisiacob spune:
Exista 2 magazine cu haine marimi mari pe Calea Mosilor, intre intersectia cu Bd. Carol si intersectia cu Eminescu. Unul este mai de fite si este langa restaurantul Burebista (parca se numeste ML) iar altul este pe aceeasi parte un pic inspre Eminescu.
Succes!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
valentinag spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Offtopic: Valentinaq, targul de imbracaminte este organizat de romexpo, dar la Mamaia, nu in Bucuresti.
Merci!Ma si vedeam facand un drum pana la romexpo si sa gasesc poarta inchisa!
Intradevar la marks&spencer au tzoale marimi mari si frumoase,dar si preturi.....ca si la Quelle!Mi-am comandat eu acum o bluza,sa vad cum arata pe mine si daca imi place o sa-mi mai iau!
Azi ma duc la mag. ala de ati zis,modaxxl,ca-i aproape de mine,sa vad ce au si ce scoruri!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
claudia_a spune:
Valentina, te astept cu impresii de la modaxxl; sa imi zici te rog pana la ce marimi au si daca se merita calitativ vorbind...ca la bani nu ma mai uit...imi trebuie niste haine elegante si finutze, dar de buna calitate.
Cu Quelle m-am lamurit...am comandat destule... dar la imbracaminte stau prost... bluzele erau din materiale proaste si ca niste saci...depinde de gusturi...noroc ca am putut sa le trimit inapoi! Poate ai mai mult noroc sa ti se potriveasca.
Gabrielama spune:
Claudia,
si la Steilman au colectie de masuri mari si hainele lor sunt potrivie pentru birou.
Spor la cumparaturi!
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
adi_dalma spune:
Incearca si in M Victoria et 5.
Am fost surprinsa cate chestii pot 'incropi' de acolo. Nu sunt top quality dar merg la birou.
La Ml pe Mosilor preturile sunt cam mari.
Mai e un mazinash pe colt la Armeneasca cu lucruri acceptabile .
Alte locuri:
- Carrefour Militari ;-e un mazin in afara ariei cu autoservire aprox vis a vis de garantii;
- la prima statie de la Piata Alba iulia, mergand spre Mihai Bravu, pe partea dreapta (la max 100 m de Spring Time) este acelasi mazin ca in Carrefour;
- Mark n Spencer Carrefour Orhidea;
-in mazinul Unirea mai gasesti in aripa Splai la et 1 sau 2;
-la House of Arts mai prinzi ceva masuri 48-50 si chiar la La Famme ...dar iti trebuie noroc.
Mai scriu daca imi amintesc