Magazine XXL in Bucuresti?!!! Unde???

Magazine XXL in Bucuresti?!!! Unde??? | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte... imi schimb job-ul si am nevoie de o garderoba mai eleganta, dar din pacate masuri mari , asta este...nu conteaza acum... de asta va rog, daca stiti, magazine cu haine mari in Bucuresti, pot fi si cu haine elegante si sport!!
Saptamana viitoare voi ajunge in Bucuresti.

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Eu stiu 2 magazine in zona Pta Muncii.Unul cu haine mai elegante si unul mai "casual",sa zicem.Cred ca au pana la marinea 3XL.
Daca te intereseaza pot sa iti dau mai multe amanunte.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Am vazut un magazin la Chirigiu si unul pe Iuliu Maniu.
Cu siguranta sunt mai multe magazine in Bucuresti.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

In pavilionul H din Herastrau e un stand cu haine marimi foarte mari, si mai sport si mai elegante.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si eu am fost in unul pe Iuliu Maniu, acolo sunt numai sport, dar calitatea lasa de dorit cat si preturile mari...

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna mai este unul pe Bd.Pache Protopopescu,cum vii de la Rosseti cu 311 ,cobori la intersectia cu Popa Nan,este o scoala,si au un magazin de la XL la 5 XL.Scrie fff mare ,marinile,deci nu ai cum sa-l ratezi.
Suces.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Wow...cate raspunsuri...nu ma asteptam asa repede! Multumesc mult.
Sigur ca ma intereseaza toate pe care le stiti, voi veni cu masina si am sa ajung la toate. Deci, am sa le trec in lista asta si voi sa imi ziceti doar ca un reper pe unde este magazinul, adica ce are prin prejur mai important sau o firma mare care sa se vada:

- "Bd.Pache Protopopescu,cum vii de la Rosseti cu 311 ,cobori la intersectia cu Popa Nan,este o scoala,si au un magazin de la XL la 5 XL";
- "pavilionul H din Herastrau e un stand cu haine marimi foarte mari, si mai sport si mai elegante" - dinspre Arcul de Triumf spre Piata Presei, se intra in parc;
- 2 magazine in zona Pta Muncii: Unul cu haine mai elegante si unul mai "casual";
- Marks & Spencer, au magazin in mallul din Vitan;

Cel de la Iuliu Maniu nu merita??? Si cel in Chirigiu cam pe unde este???

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am inteles ca si la Ivana Fashion au marimi mai mari,ca si eu caut,dar standul din mag Cocor l-au desfiintat si in alta parte nu am gasit
Claudia,am inteles ca pe 12 incepe targul de imbracaminte la Romexpo,ar fi bine sa te duci si acolo,nu se poate sa nu gasim!

"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata

Mergi la inceput

Pavilionul H din Herastrau este aproape de Piata Presei. Se poate intra si cu masina pina la el, daca vii dinspre Arcul de Triumf spre Piata Presei, se intra in parc.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Offtopic: Valentinaq, targul de imbracaminte este organizat de romexpo, dar la Mamaia, nu in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Haine numere mari gasesti si la Marks & Spencer, au magazin in mallul din Vitan.

Mihai

Mergi la inceput