Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

Hmmm, eu vad o conspiratie aici... Teutz n-a mai aparut, dandusa nu, dianocica doar rapid... cred ca ele se tin doar intr-o intalnire, se distreaza in 3 (sase, de fapt) si pe noi ne-au lasat cu ochii in soare. Ceea ce n-ar fi chiar impardonabil, numai ca aici PLOUA!

ceva ,ceva...ai mirosit tu..,da ,se pregateste mare intilneala...cu porc la protap si vinuri alese...,dans si joc...all day long...,friday

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Na ca mi-am gasit mesajul, se ratacise pe alt calculator

Noutate: azi i-am dat sa bea apa din cana, asa direct... Cu prima inghititura s-a cam inecat, dar apoi a mers bine. I-am dat inghitituri mici, desi apucase de cana si si-ar am fi indesat-o pe gat cu totul. Avea o mutrita tare surprinsa si dornica, in acelasi timp. Bineinteles ca spre final ajunsese sa faca gargara si bulbuci in cana si s-a udat pana la buric. Dar a fost o prima incercare buna.
Si am continuat cu povestea, am reluat Croitorasul, e tare atras de vocea uriasului si vad ca se uita la "nenea" croitorasul cu interes.

danita, stiu troleul 8 Dar de ce au scos totusi tramvaiul? Ce mitocani e unii soferi!

dianocica, sa-mi raspunzi si mie la teoria conspiratiei

chinico, a ajuns moda kkriceasca pana in Germania? Frati fulguleti, declarati carantina sa nu ajunga vreun strop si peste ocean! Blocati frontierele!

Dbunny, asa mi-am zis si eu, ca ar fi timpul sa mai incerc si chestii noi. Dar imi e atat de friiicaaa! Uite, cu apa mi-am facut curaj, poate incerc maine si vreo bucatica de mar...

roxanica, nebunaticilor, concert! Au cantat Ti-am dat un inel? Dupa mine aia e cea mai faina piesa scoasa de o trupa romaneasca de vreo 10 ani incoace.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chinico

eu iar cu nedumeriri...da` regimentul nostru face totul la unison? adica cade unul taman in frunte - cad toti? nu doarme unul noaptea - nu dorm nici ceilalti? se kkceste unul imprastiat - repede si trupa???
repede la raport cine a fost primul cu kkceala sa stiu pe cine dau vina!

eu vreau sa stiu care-i primul cu nedormitul noaptea?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

ceva ,ceva...ai mirosit tu..,da ,se pregateste mare intilneala...cu porc la protap si vinuri alese...,dans si joc...all day long...,friday

Buna treaba!
Vedeti numai sa nu apara toti fulguletii din tara si de peste hotare sa va arate biciul

Da' bine, si pana vineri ce faceti? Decupati confetti? Ca scumpe v-ati mai facut, dragelor, la vedere! Haideti ca am ragusit de cat am strigat, pe bune, azi noapte ma ustura gatul.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

deci...
sa va mai spun ca fiica mea a cazut lata pe la 20?!?...,probabil ca v-ati dat seama,deja... in mare avem acelasi minunat program de somn...,doar ca aseara mi-a facut o mica surprizoara,dar nu va spun...,le las sa se mai stringa si apoi vi le divulg...,plus secretul reusitei...
eu sint cam obsita...,nimic nou...,ce-i nou este ca-s si necajita...,minimioara mea sufera din cauza unei pers dragi,care m-a dezamagit...,nu dezvolt ca ma naravez...,sper sa isi revina...si sa-mi ceara scuze...
si mult mai necajita cind vad oamenii ce stau si cersesc pe la metrou...,cred ca-mi schimb traseul ,ca nu mai rezist sa vad copii abuzati...,tata cu 3 copii la metrou la Iancului,stau si cersesc in curent aproape toata ziulica...,copii au pina in 10 ani...,dorm pe vine si ti se rupe sufletul de mila lorrrr
apoi fata bolnavioara vizibil,handicap,ceva...,nu stiu sigur...,sta chinuita intr-un carut de copii de pina la 3 ani... , fata are 7-8 ani...,la metrou la Romana...in loc sa o tina intr-un pat comod si sa-i creeze conditii,masa' sta cu fata ,tigarea si cutia de coke...,zilnic...,inebunesccccccc ,sint foarte revoltata...si as face ceva...,i-as ajuta cumva...cei trei copilasi au nevoie de adapost...,iar fata are nevoie de operatie...,cel putin asa scrie pe placute...

La multi ani,Danutz...,sa primesti vesti curind...,sa dea domnul sa fie bine...

nu mai blenduim de mult...,pasez tot cu furculita...,exceptie face marul...,care-i tareeee...,restul...,carne,fructe,legume,pasate cu furculita si papa fara probleme...,maninca foarte bine si singurica...,moare de drag...si rupe bucatele marisoare da' le face fata...,nu s-a inecat niciodata cu mincare...,in schimb s-a inecat foarte des cu apa...,asta este ceva de groaza...si din cana cu cioc si din pahar..,daca bea...,se ineaca foarte des...

ceva nou...,ceva frumos...,este ca maninca foarte bine...,aproape tot ce-i pun in castronel...rade fara probleme...,cred ca am prins experienta la gatit ...,altfel nu-mi explic cauza......aaaa si vremea...,mda...,o fi si asta...

Donia,
mai nou ,ma urmeaza si iubita in bransa...,asa ca vom fi doi cunoscuti in lumea coaforilor...,unul din noi ajunge si-n Canada sa te coafeze...,macar cind te-oi face soacra...,pai nu?!?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

va adormiti copchii sau ati fugit de mine?[omulet care-si mingiie barba ginditor]

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia

Dbunny, asa mi-am zis si eu, ca ar fi timpul sa mai incerc si chestii noi. Dar imi e atat de friiicaaa! Uite, cu apa mi-am facut curaj, poate incerc maine si vreo bucatica de mar...

Prima data bucata mica cat iei cu unghia!

Dandusa asteptam surpriza plus secretul reusitei ! Putem da cu presupusa ? E cu oki ?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

va adormiti copchii sau ati fugit de mine?[omulet care-si mingiie barba ginditor]

Mindrete de Crinuta

Nu conteaza, tu mai scrie, ca frumos scrii! Eu nu mai satur citind.
Of, ce trist cu copiii de la metrou.
Dar frumos cu Crinuta, cum papa ea cumintica .
Si daca veniti in Canada sa ma tundeti maaare pomana v-ati face, saru'manusitele, ca eu ma tot chinui sa ajung la un salon de tuns si nu ma hotarasc la coafura.
Stii/stiti vreun site on-line cu tunsori? Eu vreau ceva in scari, lungime medie, cu breton. Idei? Acum sunt tunsa drept, cu breton, si m-am saturat de moaca mea.

Dbunny, mersi de sfat, o sa incerc cu o bucatica miiica, micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Dandusa cred ca e ora de adomit copiii. Eu am reusit azi sa o adorm mai repede. Sunt singura acasa si a mers.
Referitor la tema zilei: Ada papa pireul de legume pasat, dar am incecat sa-i dau separat bucatele de morcov si cartof si a papat mai bine decat pireul. I-am dat cu mana; incerca si ea cu manauta dar nu reuseste inca. Ma gandesc ca de maine dupa fiecare tura de pireut sa incercam legumele separat si un fruct. Azi a mancat si o piersica asa bucatele fara probleme. Si la noi apa e problema; se cam ineaca, dar perseveram. Biscuiti si paine mi-e frica sa-i dau. Incep sa-mi fac curaj caci vad ca multe ati reusit deja.

DANUTZ

Am vazut pozele cu Octavian care e baiat mare acum si care are o privire tare expresiva si pe Dani blondul la petrecerea din jungla.

Pup fulguleti frumosi si mamici dragastoase. Noapte buna!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna seara fetelor dragelor,
Multumesc din suflet pentru urarile voastre, sunteti niste minunate, multumesc pentru caldura si suportul vostru. Probabil ca la ora asta e tarziu pentru o felie de tort dar macar o visinata, un coniac ceva tot intra...macar asa, ca sa ciocnim pentru vremuri bune!!!
Nu am citit din urma, azi a fost o zi plina cu de toate, zi de job, petrecerea de dupa job, musafiri acasa. Acum ne-am linistit, am facut baitza teroristului si am intrat sa va citesc...cu conditia sa nu adorm cu capul pe tastatura.
Cu cumnata, se pare ca se adevereste ipoteza ca are pe altcineva. Fratele meu, la indemnul meu, a cotrobait prin calculator, a gasit o adresa de e-mail alternativa si a gasit o confirmare de rezervare de bilet de avion cu imbarcare din Roma, pt vineri, exact ziua cand ea a ajuns acolo, pentru destinatia Egipt!!! Deci probabil ca ea, la ora asta, se bronzeaza pe undeva pe la piramide...in timp ce frate-mio mai avea un pic si . Bine ca nu a apucat sa plece la Roma, fiindca ar fi plecat fix degeaba. Acum e si mai daramat, dar eu ma gandesc ca tot raul e spre bine. El avea impresia ca relatia, de fapt casnicia lor e super si cand colo...consoarta avea alte preocupari. Deocamdata nu se gandeste la nimik, vrea sa-si puna ordine in ganduri, rezervarea aia e pentru bilete dus-intors, toata lumea se intreaba daca se mai intoarce. Eu una i-am zis ca pentru moment tot ce poate sa faca este sa bage si sa lase hotararile drastice pentru cand o fi cu mintea mai limpede.
Offff fetelor, viata e extrem de complicata, mai ales cand e vorba de relatii, iar aparentele cateodata sunt extrem de inselatoare!
Astea fiind spuse, si cat mai pot sa tin ochii deschisi, ma duc sa mai citesc din urma!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput