Comori de nov-dec 04 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Tinem pumnii sa iasa doua liniute pe test, Andrea si sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si sa va bucurati din plin de el alaturi de Maria galagia (vai ce mi-a placut mie rima asta, la nebunie).
Ieri adrian a baut prima data lapticu ldin canuta cu cioc fara oprire. Pana aucm bea ca un om mare, cu inghitituri, ma apuca noaptea dandu-i laptele si gasind tertipuri sa-l fac sa-l bea pe tot (adica 100 ml). Dar aseara, dupa ce a refuzat sa ia in gura canuta (se tot uita dupa frate-su, il cauta din ochi, desi el era plecat jos la taica-su), i-am bagat fortat canuta sa dea de gustu lde lapte. Si apoi tin-te galgaia. Imi pare rau ca n-am avut mai mult, eram curioasa daca ar mai fi baut. Dupa care a supt si-o runda de tzitzi. Si in final nu s-a mai trezit decat o data si apoi dimineata la 6 l-am luat eu din patut sa-i dau sa suga ca sa nu mai vin acasa cu sanii impietriti (ca am renuntat sa ma mai mulg la servici).
De azi marim ratia de laptic praf la 150 ml.

lui alexutzu i s-a dus vanataia sub ochi, a facut o punga mov, galben cu nuante de verde de zici ca s-a batut cu golanii la colt de strada. Taica-su nu suporta sa-l vada asa si mereu cand se uita la el ii zice off ,mai tati mai, cum te-ai lovit tu asa la ochi. Iar eu mor pe atitudinea asta de mila si vaicareala. I-am zis ca daca mai continua asa ii induce si lui aceleasi sentimente i ntimp si ajunge sa se vaite la fiecare zgarietura.

Cici, pupam pe viteaza de Ada ca merge la day care si e asa cuminte.
iar tie spor mult la servici. Te invidiez ca lucrezi in downtown, ce bine de tine. As vrea si eu, dar nu mi se urneste curu' la trimis CV-uri nici batut. Acum am alta scuza: sunt ocupata cu basementul si n-am timp. Nu stiu cat timp o sa-mi mai tot gasesc eu scuze si cand oi ajunge sa ma mobilizez odata.

Pupici la bolnaviori, sa treaca repede. Mai vrem si noi info despre burtici ca stim doar ca sutneti gravide fetelor, dar mai improspatati-ne si noua memoria cu emotiile si trairile voastre, cu piciorusele in burta. Chair daca plozii de 2004 au crescut, noi mereu asteptam cu drag noi sarcini si bebelusi. Povestiti-ne si noua!!!!

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Aime admiraqt Vladut; auzi voi mai ave-ti nora in dotare?(poate mi-o iau pe carca); nu-si mai incape in piele de mandru ce este in costumasul lui, asa "iligant"

Roxana vizionat gradinarii somnorosi care sunt taare dulci chiar asa somnososi(imi plac la nebunie copii somnorosi); chiar nu fac nazuri dimineata la trezire?; ce bine de Mihnea este impreuna cu Bianca, si ce grijulie este ea cu el!!!; imi place f. mult grija frateasca!

la mine uneori grija frateasca este invers, efectiv stai si te intrebi care este mai mare dintre ele doua, adica Emily este muuult mai grijulie cu Arisa; Emily intodeauna daca are o bucatica de cioco primita de la mine, iar lui Arisa nu i-am dat ii da de la ea; daca Arisa isi uita cate ceva pe undeva, si Emily le gaseste imediat le ea si fuge dupa Arisa; intodeauna o cheama pe Arisa la masa;

Miki te inteleg ce sentimente te incearca acum, dar n-ai cum schimba situatia; incearca sa te impaci cu ideea ca trebuie sa-i acorzi si lui Yannis macar o jumatate din dragostea pe care i-ai acordat-o lui Alex; daca ai putea sa le acorzi la amandoi la fel ar fi extraordinar, dar uneori este imposibil; eu intodeauna mi-am impus ca macar sufleteste sa primeasca la fel, daca nu se poate si material!

Onita frumoasa meserie ti-ai ales; iti doresc muuulti ani de-acum in aceasta cariera, cu cat mai multe realizari, cu cat mai multi copii premianti!!!
Mihaela si tie la fel

Andreeap sa fii fericita alaturi de familia ta, si implinirea celui mai mare vis, sa-ti tii in brate cat mai repede al doilea pui!!!

noi maine mergem la medic iar; tusea si-a facut aparitia si ziua, fara muci, fara febra; sa vedem ce ne spune maine; in rest sotul a racit, si sa te tii de-acum; sunt curioasa cine va lua ultimul?#12288;

Mergi la inceput

Am pus aici cateva www.flickr.com/photos/8947508@N02/1412300479/in/set-72157601895216913/" target="_blank">pozitede la petrecerea lui Ada (Cici a fost iar mamica manechin), dar am pus numai pozite cu copiii mei, am vrut sa-i las lui Cici placerea de a va arata toate pozele de la petrecere. Plus ca stiu ca trebuia sa stranga poze de la toti care au facut poze si atunci sa trieze ea ce-i place.
Ada a tras prima data banii, apoi nu mai stiu ce (tot ceva de bine) si apoi veregheta.

Alexia e o papusica cu tunsoarea ei. Atat de mult imi place cum ii sta cu parul tuns asa. Nici n-ati fi zis acum 2 ani ca fetita cu parul valvoi o sa fie o asa o papusica (are par drept si batos, se aseaza asa frumos).

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Mey, am uitat sa-mi exprim deosebita admiratie fata de Bianca tzigancusa. cu adevarat mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by try
lui alexutzu i s-a dus vanataia sub ochi, a facut o punga mov, galben cu nuante de verde de zici ca s-a batut cu golanii la colt de strada. Taica-su nu suporta sa-l vada asa si mereu cand se uita la el ii zice off ,mai tati mai, cum te-ai lovit tu asa la ochi. Iar eu mor pe atitudinea asta de mila si vaicareala. I-am zis ca daca mai continua asa ii induce si lui aceleasi sentimente i ntimp si ajunge sa se vaite la fiecare zgarietura.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II[/b]

Try ce imi place de tine ca esti stalpul casei, tare mai esti puternica si hotarata, mai puternica decat sotul tau si ai principii pe care le respecti sfinteste.Sincer...nu stiu cum suporta omul tau, barbatii sunt mai orgoliosi cand vine vorba de a-ti impune punctul de vedere.E mare lucru entru copil sa faci diferenta intre sentimentul de mila si grija.Brava !

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

cici servici usor si felicitari ptr fetitele cuminti
cand vine bunica va mai merge Ada la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ANDREEA! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE DOAR DE BUCURII!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

try nu pot vedea pozele de la petrecerea Adei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try, ma termina pustii tai, ce ochiiiiiiiiiiiiiiii
am vazut si gradinarii

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

quote:
Originally posted by try
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II[/b]

Try ce imi place de tine ca esti stalpul casei, tare mai esti puternica si hotarata, mai puternica decat sotul tau si ai principii pe care le respecti sfinteste.Sincer...nu stiu cum suporta omul tau, barbatii sunt mai orgoliosi cand vine vorba de a-ti impune punctul de vedere.E mare lucru entru copil sa faci diferenta intre sentimentul de mila si grija.Brava !

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Miki, sincer sa-ti spun de-abia anul asta am realizat ca eu sunt stalpul casei. In sens constient, vorbesc. De-abia dupa ce s-au nascut copiii am realizat cat de comod, fricos de responsabilitati si incapabil sa duca la bun sfarsit ceea ce incepe este sotul meu. Da' ce sa facem, asta avem, cu asta defilam . Bun, rau, cum e, am vrut sa fac casa cu el, acu' am facut. Nu pot da inapoi.
Stai linistita ca el crede ca el e stalpul, desi cred ca-n ultimul an a simtit ca pierde pozitia si asta l-a bulversat cred ca destul de mult. Trece printr-o drama existentiala acum, cred. Daca mai pun la socoteala si ultimele noutati legate de sanatatea lui, are tot dreptul sa fie bulversat.
Problema e ca eu nu pot sta pe loc odata cu el, nu pot astepta ca el sa se gaseasca/defineasca (din pacate asta trebuia el sa faca inainte de-a ajunge la 25 de ani), trebuie s-o tin in ritm cu copiii si nevoile lor. Daca ma opresc in loc, au ei de suferit. Daca nu ma opresc din loc, pe el nu prea am cum sa-l ajut. Asa ca din doua rele o aleg si eu pe cea mai buna. Si din pacate e genul care nu accepta ajutorul in privinta asta, de ce? pt simplul motiv ca el refuza sa accepte ca are o problema. Negand-o, problema dispare, asta-i logica lui.
Sper sa ne ajute Dumnezeu sa iesim din impas ca familie si ca si cuplu. Ca daca nu, intr-o zi o sa se supere si-o sa plece de acasa.
Probabil ca viata alearga mai repede decat poate el tine pasul, probabil ca baietii au venit prea repede unul dupa altul si asta l-o fi dat peste cap. Si probabil ca el inca n-a reusit sa se impace cu ideea ca adrian are DBA. Eu sunt alt gen, plang un pic, ma vait, spun la toata lumea (asta ma ajuta enorm sa fac pace cu situatia) si apoi gata, ma ridic si merg mai departe. El e alt gen, refuza cu incapatanare sa accepte ca viata e asa si pe dincolo in anumite situatii si, ca sa poata "functiona" mai departe, isi creeaza o realitate a lui paralela, un soi de minciuna spusa frumos.
De ex. castravetele e verde, dar daca acest verde e incontradictie cu esenta si natura lui barbate-miu, atunci el incepe si se chinuie si se framanta, nu poate accepta ca e verde si in final zice ca amaratu' de castravete e mov. Si-n felul asta poate dormi si el linistit. De-aia la noi ies scantei mari cand ne contrazicem. Eu vad nuante de verde, el vede mov. Ce naiba constructiv sa iasa de aici? Si din pacate azi ne cionnim, maine la fel si tot asa, si eu am inceput sa obosesc sa ma mai pun la mintea lui, ma ciocnesc de-un zid. Insa nici eu nu pot admite ca e mov nici in ruptul capului. Nu-s genul care tace sau zice ca tine si face ca sine.
Si-uite-asa m-am plans pana acum de el, acum invat sa accept ca asa e el si sa traiesc mai departe cu acest "fapt". Nu-s genul sa divortez, sa sterg cu buretele si s-o iau de la capat. Sunt genul care daca a ajuns intr-un impas cauta solutii de la acel punct incolo.
Maica-sa e perfect contruita ca el, psihologic vorbind. Constat cu ciuda din ce in ce mai multe asemanari cu ea si parca pe masura ce trece timpul apar si mai multe chestii care nu-mi plac la maica-sa.
In toti cei 13 ani de cand o cunosc pe maica-sa noi doua am sfarsit intotdeauna prin a ne ciocni si respinge ca doua bile de biliard. Nu conteaza ce fac sau ce spun, eu pt maica-sa sunt o enigma, nu ma poate intelege, are impresia ca-s defecta pe undeva si ca logica si mintea mea e pe un drum gresit. In cele mai stupide si mai marunte si mai banale situatii ajungem la conflict si ea nu se lasa pana nu-mi arata cat de gresit e ceea ce fac,spun, gandesc eu.
Felul asta al lor sa stii ca m-a marcat mult timp, m-a afectat mult timp atitudiena maica-sii si n-am avut curajul s-o infrunt de prea multe ori pana am plecat din Romania. Au un stil intimidant si au reusit mult timp sa ma intimideze, si unul si altul. Eu pe sot l-am cunoscut la 20 de ani, cand inca nu eram formata si maturizata complet si stilul lui a fost oarecum confuz pt mine. Aici, in Ca, mi-am regasit identitatea ca sa zic asa. Mentalitatea de aici, experienta nasteri iacestor doua minuni, alex si adrian, departarea de sursa principala de intimidare (maica-sa) m-au ajutat sa invat sa am curajul sa ma exprim, sa am mai multa incredere-n mine si sa nu dau inapoi atunci cand cred cu tarie ca ceva e potrivit, bun pt mine.
Cand am vazut ca el nu e stalpul pe care sa ma pot sprijini, atunci am invatat sa fiu eu stalpul, chiar daca asta il afecteaza pe el sau nu. Dar decat doi parinti blegi si pierduti in spatiu, mai bine doar unul, macar copiii mai au o sansa sa invete sa se tina bine pe picioare.
Si-uite-asa am facut o paranteza imensa la cele cateva randuri pe care mi le-ai scris tu. Dar... simteam nevoia.

Si ca tot nu e prima cand te-aud cu Brava, mi-aduci aminte de mamaie-mea (singurul bunic care-mi mai traieste, are vreo 86 de ani acum), ea avea expresia asta. Ea nu zicea Bravo, maica, ci Brava.

Mergi la inceput