Comori de nov-dec 04 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
aime spune:
Roxana, pai Bianca ta ti-a dat o replica...moama...moama...da explicatia ta mi-a placut
, ca Mihnea e mai napastuit
, is niste frumosi i-am vazut in poze.
andreea, pai si nu zici nimic, ia
ptr noi, ptr tine 
si
. SA fii sanatoasa si iubita 

aime si
Vladimir
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! Andreea sa fii sanatoasa, fericita, iubita si toate visele sa ti de implineasca.

Deci esti si tu fecioara ca si mine
eu zic car trebui sa scriem la inceput zilele noastre de nastere si o sa fie muuuult mai simplu asa, ne putem felicita mai bine....data de nastere si anul, sa vedem babutele si tinerelele![]()
![]()
![]()
andreap spune:
CE SURPRIZA!!!!!!!!Miki,cum de ti-ai adus aminte
???
Multumesc din suflet..sunteti minunate!
Si eu va doresc numai bine si peste 30 ani tot aici pe DC sa povestim ce mai fac nepotii.
Pup
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
mikimi spune:
Andreea iaca am uitat sa muncesc pentru servici(ma fac zilnic ca uita, desi am un deadline expirat de mult....) si-mi amintesc chestiuni mai importante.Da' asta nu te va scuti de o felie de tort ! (fie ea si virtuala)
Pup
Poze noi jun.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)
Otiliav spune:
Andreea, sa fii sanatoasa si in curand gravidutza fericita!
Roxana, pai nu stii ce fac, bolesc deocamdata, am zis ca macar sa prind 2008 sa fie pana la 30 de ani, ca asa mi-am impus un deadline. Si apai stii ca la noi este greu daca ne vedem de 3 ori pe an
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Cuscra draga, te urez si aici , so:
La MULTI ANI, sa fii fericita si sanatoasa, sa muncesti cu spor ca sa-i face zestre fetii![]()
Otilia, pacat ca nu s-a inventat si o metoda prin corespondenta...
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Multumesc din suflet la toata lumea ptr.urari!Cici,Bits,Roxana,Otilia,Paxela,Aime
..si sper ca nu am uitat-o decat pe Miki
,care de cand sta acasa are preocupari tareeee curioase
Sa fiti si voi mereu fericite,sanatoase si voioase!
am uitat sa va spun ca cel mai frumos cadou l-am primit de dimineata de la puiul meu:m-a luat de gat si mi-a spus"la multi ani mami"!..bineinteles dupa ce m-a intrebat 'da de ce e ziua ta azi?"
si cel mai frumos viitor cadou(pot sa spun asa..???) ar fi asa cum spuneti voi,2 liniute rosii pe test!![]()
Va doresc numai bine
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
try spune:
quote:
Originally posted by mikimi
ce ma enerveaza cand scriu ca desteapta si pierd mesajul...word-ul ala nu l-as folosi...mama lui...
in fine...
ziceam ca multumim de complimente pentru pusti, Yannis papa numai san dar se pare ca ia bine ca el e sugaret convins toata ziua.Si pe strada mi se zice ca are 2-3 luni.Nu cred insa ca a luat ceva in inaltime.O sa vaz la o luna.In schimb eu am un dor nebun de Alex, ieri a trebuit sa-l las la soacra-mea din lipsa de sot si bona pana sambata nu am curaj sa raman cu amandoi singura noaptea.Ziua merge, dar nopatea...desi Alex nu se trezeste decat rar, nu vreau sa risc;sa revin...dor de Alex cum nu am simtit nici cand ma duceam la servici sau chiar cand plecam prin delegatii.Azi cand treceam cu Yannis prin parc pe langa locul de joaca preferat a lui Alex imi venea sa plang de ziceai ca mi-e feciorul la razbel si nu alta.Si pentru Yannis am sentimente foarte puternice, mai ales cand il ragai si isi lipeste obrazul de obrazul meu imi umple sufletul de caldura, e asa o senzatie unica de iubire si duiosie cum nu poti sa traiesti decat ca mamica.Dar...cand il pun in carut si nu-l mai am aproape, imi vine sa mor fara de Alex.O fi un sentiment de vinovatie? cum asa ca stau cu el de 2 ori mai mult decat stateam inainte, si totusi parca nu ma satur, simt ca as vrea sa aiba altcineva grija de Yannis si eu sa-l strang in brate numai pe Alex.
Simt ca e asa complicat, parca trebuie sa ma concentrez si sa ma setez sa simt in acelasi timp la fel pentru amandoi, sau nu stiu cum sa fac...oare reburile astea nu trebuie sa vina natural?
Ce mi-a placut descrierea cu ragaitul. Cred ca undeva in subconstientul tau stii ca Yannis e f bine (mananca f bine, iar fizic cel putin pare sa-i fie nemaipomenit si probabil ca asta te face sa nu ai grija lui mentala). Probabil ca te-a ros prea tare problema impartitului iubirii intre pitici si dandu-l pe Alex de acasa te simti vinovata in subconstient. Sotul meu mereu incearca sa fie atent cu alex cand eu il iubesc sau dragalesc pe adrian, ii e mereu teama sa nu se simta lasat de-o parte, desi eu i-am explicat ca are si el parte de atentia si dragostea mea insa nu paote fi in aceeasi secunda cu adrina. Plus de asta consider ca trebuie sa invete un pci ce e aia sa imparta, sa astepte la rand. Are 3 ani si un fratior de 1 an de zile si deci trebuie sa invete toate astea.
Miki, asa cum te simti tu oarecum vinovata fatza de alex, asa ma simteam eu fatza de adrian si cuatam sa compensez toate cele grele prin care trecea dedicandu-ma mai mult lui. Plus ca mintea nu-mi era decat la el. Stiu ca nu a fost usor pt alex, dar in acele prime luni fizic si psihic nu ma puteam concetra pe amandoi in mod egal, atata mi-erau limitele si ca urmare prioritate la no ia avut cel cu nevoi mai mari.
Dar nu te speria, incet incet o sa se dezvolte si iubirea asta fatza de yannis. Eu nu am simtit toate cele de la inceput pt alex, mi-a trebuit timp. Am avut nevoie de ragaz sa pot sa simt totul firesc si natural, sa simt valul ala de iubire. Cred ca la inceput a fost totul prea confuz si n ustiam ce simt, dar cu timpul s-a facut ordine si-am vazut mai bine prin ceata. Ai nevoie de timp. Nu-ti omora mintea cu de ce-urile astea, fii doar relaxata si linistita ca toate vor intra pe fagasul lor normal: alex va putea sa stea tot timpul cu tine, yannis va creste si nu va mai fi 80% ventuza pe tzitzi, copiii vor incepe ei insisi sa interactioneze, tu vei scapa de oboseala caracteristica lauziei.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by roserb
Eu am considerat mereu ca Bianca a avut "privilegiul" de a fi primul copil, si , de cate ori o apuca vreo frustrare sau ma simteam eu vinovata ca ii acord lui Mihnea mai multa atentie, imi aduceam aminte si ii spuneam si ei ca 3 ani a avut atentia noastra exclusiva, si acum trebuie sa cedeze un pic din afectiune si pentru Mihnea, si ca, oricum, el e mai "napastuit" din punctul asta de vedere, ca nu a fost niciodata singur. Bineinteles, ca fi-mea imi da replica de fiecare data: "ei, ce-mi pasa mie ce a fost in trecut, pe mine ma intereseaza acum cum sta treaba". Sentimente de vinovatie nu prea am , eu zic ca am incercat si sper sa fi reusit sa petrec timp cu fiecare dintre ei.
Mi-aduc aminte de nasa noastra de nunta care a facut o fetita dupa ce baietelul cel mare a implinit vreo 5 ani si in mintea lui de copchil, ca sa-si creeze avantaje i-a zis maica-sii intr-o zi: mami, iti dai seama cati ani de mare a pierdut Daria? M-a uimit ce le ma izbarnaie mintea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II