Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, si noi avem poze din vara cam tot in locatiile alea la Sibiu Frumos Sibiul. Eu stiam ca ala se numeste Podul Mincinosilor..dar la tine vad scris Podul Minciunilor...e cam tot aia dar...un pic diferit
Nu ma pot obisnui nici cum cu tastele astea..sa stiti ca ma enerveaza laptopul, cand nu e Nelu acasa tot la calc stau Din cauza tastelor..nu le-au putut face astia mai mari putin?
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO "Versuri si muzica" se chema si e cu Hugh Grant si Drew Barrimore,dar e slabutz,atat ca e nou.Ma cam plictiseste,sunt poante cam seci.
ANY si eu la stomac simt cand am nervi
Hai ca merg sa vad macar cum se termina,daca tot am pierdut vremea in loc sa dorm.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Minciunilor/mincinosilor...habar n-am care e exact...ceva pe acolo, oricum.

ma uit la iarina, pe urma la dani si sa vad ce filmulete am ratat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor- mersi de mesaje si incurajari,stiu c aproblemelemele sunt mici pe linga altora- Any- fii tare si bafta multa sa se rezilve totul cum vrei tu.
Mirela- fii tare si incearca sa te odihnesti.
Bee- ai mare dreptate,ca e sposibil sa am unele solutzii, dar mie frica de 2 lucruri- unul ca va aduce virusi acasa si e mic Alex, si doi- ca o va confuza mult o zi la gradi si una acasa- plus ca nicaieri nu se ocupa si nu e asa de bine ca cu mine- dar fiind asa de mici,faza e ca "jonglez' cu ei si in paralel` unul din ei sufera.
De ex:am zis ca ma duc sa stau cu ei, de fapt treb sa ilfac pe Alex sa doarma, care cand e f. obosit dc il iei 5 min in bratze adoarme, ceea ce s-a si intamplat. Si m-am dus 5 min sa fac ceva, cand m-am intors, emma era sus si pligea, se trezise, nu stiu de ce, si cand incercam sa o adorm pe ea, a inceput alex sa plinga, se trezise de tipetele ei, ca asta are un tignl- valeu- deci desi am pendualt intre amindoi- rezultatul a fost ca nici unul nu s-a mai culcat pt 2h- acum am terminat sa ii dau emmei papa si treb sa ii dau lui Alex- deci mereu unul va suferi si nu e drept, nu mai zic ca nu ma mai pot ocupa 100% de Emma sa o invatz cate poaet duce, si deci acuma is in cautare de femeie in casa pt la iarna sau sa vedem ce solutzie de rezerva mai gasesc.
Din primavara se schimba roata, ca va fi cald, vor fi mai mari amindoi, Emma va intelege mai mult si va putea sta la Montesori full time si mai poate veni si mama 2 luni, plus ca vreau sa vin in tzara cam 2 luni.Doamne ajuta sa se adapteze repede si sa nu se imbolnaveasca iar noi sa fim sanatoase sa ii vedem mari.
V-am pupat,ma cheama datoria.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Denisa, de oriunde iti va aduce Emma virusi nu numai de la cresa (de acolo mai multi probabil). Se stie ca al doilea copil e mai bolnav decat a fost primul din acest motiv..cel mare aduce virusi in casa chiar daca el nu are nimic, cel mic fiind mai sensibil il ia.
Asta am aflat si eu de la doctorita mea de familie cand m-am plans ca Dani a fost mai bolnavior decat a fost Sandr la varsta lui, Dani la 6 sapt a tras prima raceala, la botez avea niste secretii galbene si nas infundat.. Doctorita mi-a spus sa nu ma mai plang ca niste rinofaingite sau faringite sau sunt boli..sunt copii mult mai gravi bolnavi decat a fost Dani (intotdeuna ma consoleaza cu ceva)
Despre ocupat 100 % de un copil nu se mai poate pune problema atunci cand intervine alcineva in familie, alcineva care are mai multa nevoie de mama decat celalalt copil care e putin mai mare. Cu asta ar trebui sa fie oricine constient. E greu cu 2 copii mici, mai ales cu un bb mic si cu unul de varsta de copiilor nostrii. Dar nu imposibil.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

uite de ce nu fac eu bb2 asa de curand. vreau sa-i ofer tot ce pot numai lui marco, caci e inca micut.mai peste 1-2 ani, sper sa inteleaga, ca trebuie sa ma ocup mai mult de bb2, dar ca ii iubesc in egala masura pe amandoi.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

ma bag si eu la somn, caci iar imi da Marco trezirea la ora 9 si eu as mai dormi.
si noapte buna.

_

Mergi la inceput

Giova..imi place cum gandesti. Sper sa nu primesc de la .
Merg si eu la nani, mi-am facut lucrarea de practica ...trebuie sa o predau si pe aia si deabia acum am trminat-o.
Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici, am ami scris aseara vreo 2 mesaje dar de obosita le am sters

eu sunt tot pe o fuga ieri abia la 7 si ceva am reusit sa ajung acasa plecata de la 8 dimineata....programul?pai dimineata la scoala unde am muncit de mi au sarit capacele si inca n am terminat, apoi o tura de vreo 2 ore la STEFAN , apoi fuga cu fata la dansuri in timp in care m am tuns nitel 20 lei tunsul...cam mult nu? apoi a venit GABI ca as ne ia de acolo si as mi arate o scurtatura sa ajung cu masina...greu se circula in bucurresti , e spart peste tot

azi: pai la 8 plec la scoala iar , apoi am programare la coafor sa ma vopsesc ,dupa vreau as duc niste sacouri la nufarul si sa fac ceva cumparaturi , apoi la o amica la spital care a nascut un bebe cu ceva probleme (pneumonie)si sta de 1 saptamana in spital si s a intamplat ac doctora neonetolog sa fie mama unui copil de la mine din clasa si ma duc as vorbesc cu ea ca amica e disperata, DOAMNE AJUTA sa fie bine , adca am timp fug si la politie sa mi schimb buletinul sau pana la facultate....parca nu mi ajunge timpul

STEFAN e bine se joaca , a inceput sa lege cuvinte e un dulce
BIANCA asteapta scoala cu nerabdare , aseara o luase sotu in brate si a constat ca abia poate s o ridice,,,nu ne vine sa credem ce mare s a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ANYMONI imi pare bine ca te ai descarcat sufleteste aici , stii ac de cate ori am vorbit ti am zis ca omul asta nu te merita oricat l ai iubi dar a trebuit ca tu sa fii hotarata daca poti trai sau nu fara el
fetelor trebuie sa fim alaturi de fiecare in problemele noastre ca taote avem iar ANY e o super fata cu o inima mare si cu un copil superb....bravo ANY

MARAKI poate sotul nu vrea as vina mama ta pentru ca i place intimitatea sau e prea rasfatat si crede ca pierde ce are

GIOVA sa fie intr un ceas bun si sa mearga afacerea voastra

MIRELA nu vreau as te sperii dar ca ai intart in contact cu scarlatina nu i bine, exista un test care ti se face sa se stie clar daca ai avut sau nu....mi s a intamplat si mie cand eram gravida cu STEFAN ca un elev de la mine din clasa sa aiba iar idioata de doctora de la scoala m a chemat si mi a zis ca s ar putea sa ma vad nevoita sa renunt la sarcina ....am turbat cateva zile , eu zic sa fugi repede la ginecolog sa vezi ce trebuie facut

BIANCA gata pregatirile de scoala??? offf ca mai am de luat stilou

pup toate fetele si spiridusii si sper sa intru diseara

Mergi la inceput