Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
ANY ce film sau emisiune e ? Io mai putin cu TV-ul,dar aseara m-am uitat la Prison ala,pare interesant.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Giova spune:
Any te admir pt. taria de caracter de care dai dovada. daca se intampla la mine, eu eram pe nicaieri. Sper sa-ti ajute DD sa depasesti acest moment greu din viata ta. vorba fetelor, esti tanara frumoasa, cu o printesa langa tine, sa vezi cum stau barbatii la coada...
Maraki pai e mama ta, cum sa nu vina la voi? nici eu nu o vreau pe soacra in casa, dar pt. Clau o suport cateva zile. la noi nu e cazul sa stea mai mult, caci atunci nu stiu cum ar reactiona.
Mirela du-te la un ginecolog de urgenta, si explica-i situatia.
la semnatura sunt poze recente, in albumul din septembrie.
ma duc si eu la un dus, revin imediat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anymony spune:
De fapt nu mai e Gre'y azi,,ca comemoreaza 11 septembrie.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Giova...trebuia sa ii dai si un foc la tigara lui Marco

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anymony spune:
Fetele si casa fie tacimul complet...in seara asta are tupeul si ma suna sa intrebe de Ioana ce face. cica era acasa-a tinut sa accentueze. Si voia sa stie daca a mincat, ce maninca. Ce parsiv poate fi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
GHITA a pus pe DVD o comedie romantica (in sfarsit, ca numai tampenii lua),sper sa imi placa,va las.
Mai bag nasul poate.
Noapte buna la care trece la nani.
Azi numai belele avuram in trupa asta 
monica70 spune:
ANY pai i-a convenit sa stea "la cadurica" cu voi,era comod,nu? Si in rest sa isi faca de cap 
Ooof ... ce ma enerveaza
Dar am citit eu si mai si pe la subiectele pe aceeasi tema ,de pe DC 
Gata
fug.
anymony spune:
Moni...vizionare placuta...
Ma trag si eu la somn-sper sa pot dormi, ca mai nou am si o durere de stomac de mor-de la nervi
Biancas spune:
Am reusit in sfarsit si eu sa il filmez pe "piticocea" meu in timp ce danseaza. Afica a lui Morandi e melodia lui preferata in momentul de fatza..sa vedeti ce schema baga pe la inceputul ei
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=MOV06474.flv
si aici e altul:
http://www.dropshots.com/biancas1#date/2007-09-11/22:18:59
Care aveti chef...uitati-va..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Bee pai tu esti o adevarata soferita. eu nu am fost, si mai am mult pana sa ajung. dar m-am ambitionat, din cauza ca m-am saturat sa depind de Clau.
Bianca eu nu am stiut de poze, sunt facute cu tel. lui Clau. el i-a pus tigara in gura, eu eram la coafat. azi m-i le-a trimis prin mail.
Moni vizionare placuta.sa ne zici cum s-a numit comedia.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)