Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare doamnelor,
Eu is cu moralul la pamint, a plecat azi mama,is rupta de oboseala ( si ea era saraca, a slabit 2kg,deci avea nevoie sa plece,nu mai zic ca is disperatzi la job dupa ea- ca lucreaza in 2 locuri) si am fost cu emma azi la gradi si nu ma incanta 100%-dar nu am ata solutzie deocamdata-am aflat de o d-na profa romanca care vede de 2 copii,astept sa ma sune inapoi sa vad dc mi-o ia de la 8 la 12.30 zilnic, ca astia la gradi vor 3 zile pe sapt sau 5 zile-full time, si cum vine iarna-clar va aduce emma acasa virusi, si prefer sa doarma in patul ei- nu pe acele patutzuri pe jos si sa o dau in martie-aprilie la montesorri.
Astery-ma bucur ca e ok Razvan, eu inteleg perfect ca am trecut prin asta cu emma la 12,5 luni si era mai usor atunci decat acuma,ca intelg tot si sunt mamosi la inceput oricat de sociabili ar fi in general.
Giova- vazut poze-f. faine.
Bee- pupici si odihneste-te mult, ca desi pare usor cu al2-lea, Ana te va tzine ocupata, asta vad eu cu fii-mea care e argint viu si desi iliubeste pe Alex si stie ca e mic si etc.tot il mai trage mai tare de haine, sau il mangaie pe cap mai tare,etc- si ia-tzi ajutoare cat cuprinde ca ei au nevoie de tine la maim si sa fii sanatoasa mereu.
Pe restul va pup,merg sa incerc sa stau si eu juma de ora, sau cat ma lasa copiii- noroc ca am mincare si am terminat actele, de care scap din 15 sept.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu sunt amarata fleashca...am intrat in contact cu un copil cu scarlatina(nu stiam ca are).am crezut ca pica cerul pe mine cand am aflat.ce ma fac daca am luat???????

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Copilul meu numai chef de somn n-are. a fugit la tata in sufrasgerie, e tot dupa el.pe mine cand ma vede imi zice:tau!tau!!(in traducere:ciau, ciau).

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...
Dani iar a facut figuri la culcare cand a vaut sacul de iarna. Nu vrea sub nici o forma sa il ia pe el, plange cu lacrimi de crocodil. Asa ca i l-am dat cel de vara..ce era sa fac. Inca talente la imbracat nu a mai facut..dar totul are un inceput nu?
Maraki

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Mirela...baga-te rapid la spalat si eventual da-ti corpul cu spirt sau ceva dezinfectant. Daca ai avea sapun cu sulf ar fi super. Scarlatina e raia nu?
Giova..deci te-i sofat azi..
Ali, la nora cea cuminte si vorbareata

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA nu stiu ce sa zic Sper sa nu fi luat si tu!
DENISA lasa ca faci tu fatza la toate ca de obicei!
GIO bine ca ai baby sitter macar
BIANCA pari vesela

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Vai Bianca...Scarlatina = Riie????? Scabie e riie frate...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A adormit in sfarsit, era copt de somn.

Da bianca m-am sofat , fac tot mai multi km in afara orasului, fara Clau. poate ajung sa fac si un drum de Tm-Ab.
Ce-ai facut la examen?
Denisa te cred ca ti-e greu acum, nu mai e mama ta sa te mai ajute. mai lasa si tu curatenia si mai pune-l si pe domnul sot la treaba.Sper sa fie ok Emma la gradi.
Mirela nu stiu ce sa-ti spun... deschide un subiect pe forum, poate sunt alte forumiste care se pricep. sper sa nu fie grav...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA TOCMAI MI-A ARUNCAT TOATE TAMPOANELE ZILNICE DINTR-UN PACHET IN WC O lasasem sa se spele pe dinti.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Nu stiu ce am facut la examen Giova O sa vad...
M-am documentat..nu stiu de ce stiam ca scarlatina e raia...scabia e raie

Mergi la inceput