Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (221)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by szaboali

Salutare !!! am sosit si noi de pe afara...nu stiu ce s-a intamplat cu filmuletul de nu se aude nimic dar am pus inca unu www.dropshots.com/iarinutza#date/2007-09-11/10:31:33" target="_blank">aici cu sonor.

Ma cheama sotul sa vizionam "Lantul amintirilor" ...intru eu mai tarziu...

V-am pe toate.

Ali11+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

unde vedeti filmul Ali? asta rula la cinema cand eram eu in generala I-ati o batista ca vei avea nevoie

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Noi azi am avut zi de volei cu balonul, ne-am distrat pe rupte, ce fain loveste...Tot azi a facut kka la wc (noroc ca era dezinfectat ca m-a apucat azi curatenia, altfel o puneam pe olitza) si asta pt ca ea vroia acolo..N-a mancat masa de pranz, nu-i bai, dar in schimb i-am bagat un galbenus cu zahar, ca numai asa papa ou. Si de azi inainte o sa-i fac de 2 ori pe sapt asa, ca vad ca-i place. Ea doar carne vrea...legume mai putin. Avem un nou "cuvant", peii, de la ciorapei. M-am mai linistit cu piii aia, credeam ca e singura ca spune gresit.
Maine ma invart eu cumva si fac rost de un aparat s-o filmez cu voleiul ca e mortala rau. Si asa o sa ma vedeti si pe mine, mare branza...ca arat ca dracu noaptea.
Maraki, s-a inchis subiectul ala...chiar cand era mai interesant. Ma gandesc sa deschid eu altul, "Adevaruri gresite despre Islam" , ce zici, ar merge?
Ma pregatesc s-o culc, poate mai intru asta-seara.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Ingrid cine l.a inchis? Eu cautam si nu stiam pe unde e.....am vazut ca esti tot cam pe acolo.... Cum arata dracű noaptea? Eu am vazut o umbra neagra atunci oricum era ceva malefic... stii ce spun nu?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by maraki

Ingrid cine l.a inchis? Eu cautam si nu stiam pe unde e.....am vazut ca esti tot cam pe acolo.... Cum arata dracű noaptea? Eu am vazut o umbra neagra atunci oricum era ceva malefic... stii ce spun nu?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Maraki, ca mine arata ....eu sunt toata in negru acum, zici ca port doliu , asa am eu dispozitia..
L-a inchis moderatoarea, dar poti sa-l citesti inca.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si noi.
azi am condus peste 150 km, si drumul de intoarcere pe ploaie. pun poze mai tarziu, caci piticul e rupt de oboseala si marait.
a facut o criza de plans, de nici nu puteam conduce, eram la 3 strazi de casa, dar cum au intrat in toate cu reparatiile a trebuit sa ocolesc.
degeaba l-a luat matusi-mea in fata ca nu a incetat, vroia la mine in brate.

Oachi aparatul cica costa intre 15-18 mil. , nu l-am vazut, stiu ca e bun, dar nu m-am interesat de pret. oricum nu avem bani acum, asa ca nu e prioritate pt. noi.
Astery ma bucur ca nu a mai plans razvan si a chiar papat la cresa. e pe drumul cel bun. Tu cum stai cu moralul?
Moni sa sti ca are mare dreptate bee in ceea ce spune. la Clau in firma sunt 2 sefi, cand unul te piaptana, celalalt te loveste si invers. asta e strategia lor. Si stai linistita ca ei stiau istoria astuia, mai ales ca are o functie de conducere. l-au analizat inainte.Nici cu ei nu mi-e rusine la modalitatea de plata si la restul, toti vor sa traga pielea de pe salariati.

Apropo de asta...Clau cu 20 sept. e pe cont propriu. doamne ajuta sa mearga totul bine. ce e mai fain...si-au luat spatiu langa parcul de joaca, vis-a-vis de unde am stat in chirie, caci e foarte aproape de casa.

Maraki mersi, parul nici mie nu mi-a prea placut ridicat acolo, parca ma imbatranea, asta e acum...la Clau nu i-a placut defel. mai bine mi-l facea doar cu placa.
Anasol fai macar o praji sotiorului de ziua lui.
Pufu, Ali .
Ingrid felicitari pt. reusita cu wc-ul. marco mai face la olita, dar cand il pun altii, eu nu prea am sanse.

fug sa-mi pregatesc copilul de .
revin mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Eu am tras un pui de somn si m-am trezit ca tuna.Cand m-am uitat pe geam dezastru.Parca era sfarsitul lumii,zici ca iesea fum asa ploua,plus a cazut si piatra.Ai mei au ramas blocati la magazin,tocmai se dusese sa o ia pe Diana acasa.
Cat despre iatalieni,in cele doua firme unde am lucrat inainte era in fiecare un singur patron.In prima a fost super,in a doua a fost ok,doar ca nu mi-a placut mie de patron ca om,vorbesc ca nu era sufletist deloc,desi s-a comportat ok cu mine intotdeauna. La asta ma referam , ca nu am avut un singur patron.Aici unde-s acum nu stiu cine-s patronii,adica stiu numele actionarilor firmei italiene,dar nu i-a vazut nimeni in Ro .Pe unul singur il stiu cel cu care am dat interviul,dar ala are un procent f. mic de actiuni si e pus si ca administrator .Dar nu se implica deloc,are el alta firma.Pe aici a trecut o singura data,in schimb cand mi-au marit salariul,tipa italiana "directoarea administrativa" deci un fel de egala a mea de dincolo,a zis ca vor vorbi cu el,daca el mi-a promis marirea.Si au vorbit si ... s-au tinut de cuvant!Cu muncitorii (primii) la fel,doar ca lor le-a promis marirea un colaborator extern italian care i-a angajat - nu mai colabora cu firma,dar tot s-au tinut de promisiune.De frima se ocupa directoruul de al firma italiana si alti directorasi,dar tot angajati.Ei stiu ce si cum,ei dau raportul de cateva ori pe an la sedintele adunarii generale.E posibil sa vrea sa il schimbe pe sefu',nu stiu.Iar asta micu' nu ne-a fost inca prezentat drept sef,nici ca angajat.Si sa fim seriosi,pe asta nu-l vad deloc sa conduca o firma.Deja a cam debitat tampenii prin sectie,ca radeau si muncitoarele Seful nostru a mai fost director de productie de sectie pe la firme mari,a avut si sute de muncitori in subordine,nu ca aci 40.Si a lucrat in Cam.de Comert,chiar arata si se comporta ca un director.Si e atat de bun,ca nu ii poti spune enu,de jena.Iar despre noul venit am citit in presa citate de genul asta.
Muncitoarele sunt foc de sup#259;rare: „Firma este veche, de vreo 15 ani si era condus#259; de tat#259;l lui Jappelli care era un om cumsecade. De peste 10 ani este condus#259; de fiul s#259;u, Salim, unul care se plimb#259; toat#259; ziua cu câinele! Nici n-ar fi voie s#259; umble cu câinele prin sectii, doar sunt materiale textile, fete de mese, c#259;m#259;si”!”
Macar de venea cu potaia,ca aci n-ar fi interzis,aveam cu ce ma juca,cand sunt vantoase pe DC Si daca ii plac cainii,macar n-o fi om rau.Sper.
Of ca trage Diana de mine ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Ingrid ce ma deranjeaza nedreptatea! Nu era motiv sa se inchida subiectul ala S-au scris adevaruri si a deranjat....o fi si moderatoarea musulmanca?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bau!!!! Bianca

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune: