Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 28
conchita spune:
quote:
Originally posted by criss68
In alta ordine de idei nu stiu ce sa ma mai fac ca de cand au inceput sa ne iasa dintii scaunele sunt mai mereu moi, se irita la fundulet, nu poate sta pe scaun si mai toate mesele se desfasoara in urlete. drept pt care sotul nu-i da niciodata mancare ca nu stie cum?! Adica ma lasa pe mine sa ma chinui si sa-mi rupa inima
din cate am inteles, e normal ce se intampla Ligiutei (si Soniei:-)). cu ocazia dintilor, se produce mai multa saliva care trece in caca si ii da aciditate - de aici iritatiile la poponeata. schimba-i scutecelul des, las-o si fara cand poti ca sa se usuce pielea, foloseste un unguent pentru iritatii si e de preferat s-o speli dupa fiecare cacuta, nu numai s-o stergi cu servetele umede.
caca moale e ok, nu e o problema, depinde de ce a mancat. numa apos sa nu fie.
eu o mai tin pe Sonia in brate cand imi da de inteles ca ii e inconfortabil in scaun.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Daconst spune:
Eu citesc si scriu aici daca vad ca pot ajuta pe cineva cu o parerea sau cu vreun sfat.Asa ca Alinuk,poti sa ma lasi in coada listei,daca tu vrei sa fii capu
.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Criss,cred ca ai citit si tu sfaturile cu funduletul rosu,adica bepanten amestecat cu nidoflor,parca Anis spunea ca da rezultate sigur.
Eu sunt fidela pudrei de la Penaten si n-am avut niciodata probleme de fundulet rosu,dar parerile difera cind e vorba de pudra.
Alinuk,felicitari domnului Margica,deja poate sari gardul la feti.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
alinuk spune:
Dana hehe si tu erai prin zona... te uitase baba
intelegi tu neuronu' cela solitar!!!
poi daca Teo sare gardul la feti, atunci musiu Lucas se duce sa le culeaga 
foricele cred!
poop fete cucuiete!
nb
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Anis sa stii ca e posibil sa te sune Doinitza daca e rau de tot la ananghie. Ti-am zis eu, prietena mea care are acum furia laptelui...draga de ea!
Am fost aseara sa o ajut sa faca baitza la printzesa.... vaaaai am avut niste emotii mai mari decat la Teo... cum trece vremea..parca ieri eram si noi proaspat ajunsi acasica cu bb mic in cosulet si l-am pus in patutz si ne uitam la ceas ca trece timpul si eram kk pe noi ca trebuia sa-l dezbrac sa-i schimb pamp..
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
haha
Marina e o idee!! Sa incepem a ne pune acelasi mesaj de mai multe ori... asa poate mai trecem si noi la un capitol nou...
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Misha_tp spune:
Ei, Alinuk, Marina o fi zicand ca din trei mesaje poate o ramane pana la urma macar cu unul :)
Eu raportez asa: la 6 luni si trei saptamani Alexandru inca nu sta bine in echilibru in fundulet, da in curand sare si el gardul la cules de floricele pentru fete, pentru ca deja se ridica in picioruse!
criss68 spune:
Buna noapte,
maine dimineata plecam din localitate si eu in loc de bagaje si alte pregatiri - ca mergem la o nunta - stau pe forum. Noroc ca nu am avut mult de citit.
Conchita, Dana, multumesc de raspunsuri. Cam asta am facut si eu, parca e mai bine dar cand o aud ca plange cand o pun in scaun mi se suie sangele la cap. Efectiv o pandesc ziua din ora in ora sa vad daca are ceva in pampers, in plus o mai trezesc si noaptea sa o schimb. Nici servetel nu am mai folosit, de fapt nici inainte nu ma omoram cu ele, le preferam in deplasari.
La ea mai e si sindromul centurilor de siguranta pe care nu le suporta. Insa oare dupa ce nu i-am mai dat sa manance de ce brusc nu a mai deranjat-o nimic? De smechera ce e. Ia sa nu-i dau mancare sa vezi ce gura are. sau o fi crezand ca daca face asa ii dau numai laptic?
Au iesit doi dinti, iar sus se vede prin gingii forma tuturor celor 4 incisivi. Cred ca se apropie, asadar suntem in plina eruptie dentara si suportam consecintele.
pitilache, bine ai revenit. Gradinita la 8 luni? Si ce invata - de curiozitate? Eu credeam ca la varsta asta pot fi numai crese. O pupam pe Isabella dulce.
Alinuk, e bine sa nu-ti pierzi abilitatile ca poate mai vine odata barza si la tine.
Ia te uita ce vorbesc mamicile de baietei, cum sa sara ei gardu'la fete! Poi nu bine m-a sfatuit lumea sa-mi cumpar pusca? Numa asa, de ochii lumii, ca sa fuga inamicu'. Stiu yo ca bb Lucas, Margica, la fel si Alexandru (Misha) nu-s periculosi! Unde mai pui ca Lucas e si promis?!
Anis, tu cum te descurci, te ajuta cineva? Mie mi-e f greu in perioada asa cu un singur copil, nu stiu cum e la tine. Iarina ce face, a inceput sa misune prin casa, sau inca nu i-ati dat ocazia?
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
Kitty spune:
Dragutelor, haideti la albinute!!! Haideti sa ne mai invatati cate ceva, sau daca vreti, va mai animam noi, intram si pe la voi...
Nu plecati, noi de la cine mai invatam una, alta?..
Uite, eu chiar am nevoie de ajutor, sunt cam suparata, aproape panicata. Giulia mea s-a nascut marisoara 4050 g (vai de sufletul meu, eu am 1,57 m, cat m-am chinuit pana am nascut-o). Am alaptat-o exclusiv pana la 6 luni, nici ceai nu i-am dat! Si in 6 luni a pus abia 3 kg, in ultima luna abia 200 g. Lapte am, ca 3 zile am alaptat inca un copil (al prietenei mele care a fost operata) si i-am cam saturat pe amandoi, la celalalt i-am dat cam de 2 ori pe zi cate un biberon de la congelator. Problema e ca de 3 zile am inceput cu cereale (orez si porumb de la Milupa) si bebita nu pare incantata, se incrunta la lingurita
. Ea e foarte veseluta, vioaie, a inceput sa mearga in 4 labe, incearca sa stea in picioare sprijinita, nu are astampar... Oare sa-mi fac probleme, sa-i fac niste analize?...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow