*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 17
AlexAlice spune:
Am uitat sa spun ca Alice mananca numai lapte praf.
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
ancamari spune:
Daca nu reusesc nici in seara asta sa va scriu e de rau, inseamna ca nu o sa mai reusesc deloc!
Eu sunt tot racita, azi am luat sinupret si parca ma simt mai bine. Am fost cu copilu' la farmacie si la libraria de cartier ca batea asa un vant azi pe la ora 3, degeaba era soare, nu stiam pe unde sa mai intru si cum sa ma mai intorc mai repede acasa. Am cumparat si carti cu povesti de Andersen, Fratti Grimm si Ispirescu, de maine ma apuc sa citesc cu intonatie, sa mi le aduc aminte si sa pot sa-i povestesc dupa aceea. Ii place sa asculte povesti si sa fac fete ciudate la el, se distreaza de minune, "vorbeste" si ele, e asa de simpatic...(Kid!)
Din pacate toate pozele facute saptamana trecuta sunt varza, am avut ceva setat la aparatul foto si nu sunt focalizate, asa ca nu va pot arata Petitul "in actiune" la jucarele. Ca vorbeati de activitati, noi vorbim, ne plimbam prin casa in brate (foarte mult), mai ales in pozitie verticala si ne uitam dupa lucruri, lumini, etc. Povestim ce-si mai aduce mami aminte (de maine sunt dotata, ca sa nu mai denaturez povestile: mai fac si paralele de genul "lupul ala rau care i-a mancat si pe iezi, acum o mananca si pe Scufita Rosie"). Avem carusel deasupra patutului cu pestisori dansatori, o jucarie in genul celei a lui Elias de Elteka, in care dam cu manutele, dar a noastra canta si cand loveste animalutul din dreapta face un zgomot specific. Mai avem o salteluta cu jucarii atarnate deasupra si cu margini gonflabile in care loveste cu picioarele si asa se transmite miscarea in arcurile de care sunt suspendate jucariile, foarte ingienios. Promit poze explicative cat mai curand. Mai avem si un catelus care canta, un hipopotam care zornaie. De maine bag si jucarele pentru dentitie, vad ca Elias rontaie la asa ceva. Decat sa-si pape mainile, mai bine ii dau jucarele din astea.
Azi avem 3 luni si 2 saptamani si inregistram 6,750 kg (alaptat excusiv, lasat nemancat cand face greva). In ultimele 2 saptamani a luat numai 350 grame, dar am citit ca si la voi s-a incetinit luarea in greutate si nu ma mai stresez si cu asta. In ultimele 2 saptamani si-a stricat si programul de somn de noapte, a supta la intervale de maxim 2 ore, eram zombi rau, dar in week-end si-a revenit la ganduri mai bune, poate pentru ca eu am dormit la tati in dormitor si l-am lasat singurel. vedem in seara asta cum o sa fie ca suntem iar singuri pana joi seara si o sa dorm cu el in camera, e mai comod asa.
Numai_eu - Ella are dreptate in privinta hainelor, depinde de firma. Si noi am trecut la cele de 6-9 luni, dar mama mea i-a luat niste pijamalute de care eu am zis ca sunt pentru 1 an cand le-am vazut. In fapt doarme foarte bine in ele, sunt doar usor lejere, asa cum trebuie sa fie pijamalele. Dar la botez am primit multe hainute foarte frumoase care sunt pentru 1 an si sunt intra-devar foarte mari acum, poate ii vin la primavara. Nu te agita cu lungimea! Al meu pare lung dar nu e foarte lung (avea 65 cm la ultima masuratoare - acum 2 saptamani) pentru ca nu are gat (seamana cu tata socru; eu si tati avem gaturi de girafa).
Ella - si eu am pus la pastrare un saculet de hainute (nu stiu pentru cine ca eu nu ma mai aventurez; bine ca mi-ai cum e cu eligibilitatea pentru ca sotulache al meu sta toata saptamana la Viena de 3 luni incoace si acolo e frig, noroc ca nu ma incumet inca... dar e bine de stiut. Eu nu mai reusesc sa-l masor pe Petit, nu sta o clipa linistit. La nastere si el a avut 50 cm desi s-a nascut la 41 sapt si sotul meu are 1,9 m si deocamdata numai cu el seamana. Asa e, Bobyta nu seamana cu nici unul din voi, poate e o combinatie; oricum e o scumpete, am vizionat pozele noi. Al nostru e alb la piele si noi suntem destul de negriciosi. Ai fost in Cuba? Sotul meu ma bate la cap ca vrea in Varadereo la anu', mi-a facut capul mare.
Ralucami - stiu cum e cu sot plecat, dar la mine mai e putin si revenim la normal (adica se intoarce acasa in jur de 9 seara, nu e grozav nici asa dar ce sa facem?...)
Pepsi - tu ce ai auzit de Cuba? Merita drumul? Petitul meu e ok in masina atata timp cat aceasta se deplaseaza cu viteza, La sopuri sau daca stam blocati in trafic sau daca viteza e sub 50 km/h incepe sa urle. La drum lung (avem 2 drumuri pana la mare la activ) doarme aproape tot timpul. La noi (Romania) nu prea se cunosc riscurile transportarii copilului in brate si nu in scaunul de masina, ma tot cert cu mama pe tema asta, mai cunosc multi parinti care nici nu au auzit ca exista asa ceva (eu de pe forum am aflat, am citit subietul postat la "parintii intreaba, parintii raspund" si m-am lamurit).
Miniuta - noi nu avem mare lucru de facut cu bebelasii in afara casei - adica cluburi speciale, etc, asa ca nu te necaji, nu mi se pare asa o minunatie sa zapacesti copilul de cap cu atatea informatii. Al meu urla daca e suprasolicitat aiurea, si jucariile le folosesc cu masura, am zile in care nici nu le vede daca e smiorcait, doar stam amandoi de vorba, nu-l agit prea tare, ca si asa urla fara nici un motiv aparent. Pe ploaie nu am iesit pana acum, dar vantul ne-a mai luat prin surprindere, l-am protejat cum am putut.
Vas - Petitul meu doarme NUMAI pe burta de cand avea o saptamana, mai ales din cauza colicilor, apoi din obisnuinta. Nu se intampla nimic, nu te panica, lasa Eliza pe burtica daca ii place! Si eu am patit-o cu frigul, si acum il invelesc bine si se odihneste cum trebuie.
An@ - eu am spalat intai cu SureCare (detergent si balsam special cumparat din Cora, produsin Anglia) dar nu imi placea ca nu se dizlova cum trebuie decat in apa foarte fierbinte si clateam de 2-3 ori. Dupa aceea am trecut la Persil Sensitive lichid si mi se pare ok, folosesc un program scurt (30 min) al masinii de spalat si nu mai clatesc suplimentar. Dar calcam lucrusoarele pentru ca asa mi se pare ok, si pe ale noastre le calcam pe toate.
Elteka - eu nu schimb noaptea Petitul de frica sa nu se trezeasca de tot si sa urle si pentru ca nu prea face pipi noaptea, doar spre dimineata umple scutecul. Folosesc in jur de 4-5 scutece/zi. Daca face kk de 3-4 ori/zi (rar se intampla), atunci sunt mai multe scutece. Ia-i papucei! Si Petitul tot pentru frig are o pereche de "puma" marimea cea mai mica (10) si pantofiori din satin alb (la botez a primit 2 perechi), sunt amuzanti si-i mai tin si sosetele in picioare (da non-stop din picioare). Copilu' meu are asa un cap tuguiat... noroc ca nu se vede in poze! Pozele lui Elias (fatal look, huh?!?) sunt minunate! E asa de expresiv puiul tau!
Alyna24 - abia astept sa terminati de aranjat, imi lipsesc postarile tale! Succes cu diversificarea!
Duda - ce m-am distrat citind "aventurile in cautarea bonei perfecte"! Ma vad eu la anul citind analize medicale. A venit cu rezultatul cu sifilis pozitiv la tine? Incredibil! Te rog pune numele copiilor tai si datele de nastere in semnatura, e mai usor de inteles pentru toata lumea!
Carstea - si la Petitul meu se aude cum i se duce laptele pana in burta, asa a fost de la inceput, nu cred ca e vreo problema. Ce ati facut la doctor? Ce a zis de picioruse? Ce de perisor are Rares! E ondulat?
Andrada - Antonio e un frumos! Ce culoare au ochisorii lui acum? V-am tinut pumnii cat ati fost analizati, injectati, aproape internati chiar daca nu am apucat sa scriu atunci si ma bucur ca sunteti bine. Esti o mamica foarte puternica! Cat catareste puiul acum dupa ce ati depasit toate problemele? Pozitia lui Antonio de la "curios nevoie mare" e si pozitia favorita a Petitului meu, elicopter - cum ii ziceau Ella si sotul ei. Cum se anemiaza astia mici? Ca am intrat la idei.
Doxinu - vazut poze de flacau crestinat! Te rog completeaza si tu la semnatura cu numele si data lui de nastere, e mai usor de urmarit!
Gabiu - si al meu a mancat haotic toata saptamana trecuta, de 2-3 zile a revenit la sentimente mai bune, sa vad cat il tine.
Roxicucu - eu nu cred ca ar trebui sa te mai doara sanii la supt, poate ar trebui sa consulti un doctor! Vezi si ce zic fetele la subictul cu alaptarea! Ascult si eu sfatul cu lasatul sa urle desi nu prea am inima.
Monytza - sanatate multa! Cum va simtiti?
Petit-ange, Elya, Arthurana, Michigan, Alegrutza - va asteptam mereu cu vesti noi!
Androix - eu nu sunt in masura sa dau sfaturi legate de alaptat, eu le-am urmat pe ale voastre si uite ca sunt ok. Pana la urma tu stii ce e mai bine pentru copiii tai si cum sa faci sa le fie bine! Poate tot raul e spre bine si ajungi nefumatoare!
Paflo - am nevoie de ajutorul tau! Pot sa apelez la tine sa-mi dai un sfat? ca am o "chestie" pe degetele mainii drepte de nu-mi mai pot spala Petitul!
Carrie - succes cu noul job! Cum mai face kk?
Cqiquitita -a as e cu bunicile astea, numai in brate ar sta cu bebelasii...
AlexAlice - al meu papa numai san si trage parturi, eu stiu ca e si de la aerul pe care-l inghite, mai ales ca e lacom.
Liviana, Mica, Chowpersa, Roxicucu, Mdi, AlexAlice, Msemcu, Motannel, Tincutza, Ckristina, Mihamora, Piticasigogosica, Chris27, GinaM, Dicarstea, Cristinamaria, Sobi - am vazut pozele postate de voi.
Daca am uitat pe cineva e din eroare si imi cer scuze. Toti bebeii si toate mamicile lor sunt minunati/frumoase.
Va pup, noapte buna!
Daca v-am plictisit cu ditai mesajul, dati scroll!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ancamari spune:
Scuze pentru carnatul de mesaj, nici nu mi-am dat seama cand am scris atat de mult, promit sa nu se mai intample! Scuze si pentru greseli, e deja foarte tarziu!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
Pepsi spune:
duda, azi nu a plins deloc la gradi, si chiar i-a placut, a zis ca vrea sa mai mearga, si a si mincat tot(ceea ce e mare eveniment avind in vedere alergia lui). se va obisnui si piticul tau, am ajuns la concluzia ca atunci cind sint mai mici se acomodeaza mai repede(ma refer bebei)la noi eu il duc ca inca mai stau in concediu si pot sa-l duc mai tirziu, apoi cind am intorc la munca voi vedea cu sotul.
numai_eu, multumim de urari, deja e mai bine dominic la gradi!nu te mai stresa atita cu cintaricul si masuratul, daca copilul e vioi, nu trebuie comparat cu nimeni, si in plus difera de marci la haine, unele au o lungime altele alta, david poarta 6 luni, dar la unele este in 3-6 luni. depinde de firma
ella, multam de sfaturi, asa ia mai zi=mi pe unde sa ma duc, ca sa visez frumos pina la anu! imi place tare mult sa calatoresc, e drept ca mai mult de Europa nu am facut, si pe aici cite ceva, dar sa creasca piticii mari si tine-te frate bine, ca ne place la amindoi sa calatorim. asa ca astept sugestii de vacante! in cuba la varaderos am auzit ca e frumos si ieftin, vreau plaja cu mult nisip si apa frumoasa. visul meu secret e sa ajung in Bora Bora(si voi ajunge)am auzit ca e frumos si in mexic, si nu e scump, nici nu mai stiu cum arata Mamaia, n-am mai fost din 87 la noi la mare.....am ris de m-am prapadit cu statul sotului la soare si alterarea materialului!!as mai avea o problema, sa slabesc!!!ca nu ma duc grasa asa in costum de baie!!!dar la ambitia ce-o am, astept doar sa termin cu alaptatul.....hai ca am ris tare si la faza cu testul ADN, mie chiar mi se parea ca-ti seamana piticul, e o combinatie asa intre voi doi, ei se schimba stii, tot am vrut sa-ti zic, da nu te superi, eu, chiar cred ca ei au ceva motive de urla, ca nu urla ei degeaba, vezi zici ca urla cind vrea sa se adoarma, deci un motiv e!
alex, se poate sa aibe gaze de la lapte praf. eu pe perioada alaptarii am mare grija cit lapte vaca beau, sau ce consum de vaca, ca da gaze la bebe si regurgiteaza.
ancamari, eu, am auzit ca e f frumos in varaderos, cica e faina plaja si e cald si soare, nu e Paris-ul, nu ai orase de vizitat,mergi doar la bronzaj si sa te simti bine. e ieftin am auzit. parca ma vedeam pe mine in ce povesteai cu masina. asa e, cind merg repede e super, cind stau pe loc, e rau de tot, am ajuns sa injur de numa cind nu prind verde, si ma stresez cind ma opresc, deja pun mina pe o zurgalaie sa o scutur...mai rau e cind stau pe autostrada cite 1 ora in aglomeratie, si se merge cu 20 la ora.....sa te tii bine atunci!poate in tara nici nu se merge atit de repede din lipsa de autostrazi, de aceea nu se foloseste prea mult scaunul de masina....desi de cind cu Europa....ar trebui. oricum sotul zice ca mai bine sa plinga decit sa pateasca ceva
eu il schimb pe david cam tot la 3 ore daca nu are caca, noaptea nu-l schimb deloc, ca numa il scol!
noapte buna ca sint rupta, si raceala asta ma termina
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
andradap spune:
Neatza,
Antonio nu s-a trezit ink... asta pentru ca azi-noapte m-a trezit la 02:15 plangand... avea febra! Asa ca i-am pus un supozitor cu paracetamol. A supt ceva ceva si apoi s-a culcat si odarme si acum! Febra are de la vaccin... cu siguranta, ca eu NU i-am administrat preventiv PARACETAMOL... mai ales ca la cel de 2 luni nu a avut nimik . Ne-a cantarit si ne-a masurat si intr-adevar... am cam ramas pe loc cu lungime, si am crescut doar 200 de grame... INTR-O LUNA (Acum la 4 luni avem 7 Kg si 70 cm)! Bine, dam putin vina si pe perioada de 1 sapt. de convalescenta... plus ca de la 2 la 3 luni a luat mult in greutate si a crescut mult in lungime, deci media pe aceste 2 luni (de la 2 la 4 luni) cica ar fi buna!!!
Ancamari MULTUMIM pentru PUMNI! Ochii lui sunt ALBASTRI ALBASTRI acum... dar nu stiu ce sa aic! Sa semene oare cu mama mea si sa-i ramana albastri? Sau va semana cu mine si se fac verzi? Mai vedem... O anemie usoara este fiziologica (deci NORMALA) la bebelusii pana in 6 luni... dar el nu are chiar asa usoara ANEMIA... Cum se anemiaza: SIMPLU: prin alimentatie... Ce mananca copiii? Doar lapte? Nu? Si-atunci de unde Fe? De-aia si zic ca pana la 6 luni e NORMALA o usoara anemie!
ELTEKA, eu schimb cam 8-10 pampersi pe zi... si cu toate astea ma incapatzanez sa-i pun pantalonasi... ca pentru 2 secunde cat pierd la fiecare imbract cu pusul panatalonasilor merita s afie si fi-miu cochet Era vorba de nuclei de osificare... Nu noduli...
FETELOR, va multumim pt complimente! Acum ROSESC eu in locul lui! Mai tarziu....
OOOPS.... s-a trezit!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
ELTEKA spune:
Ella,
se vede ca te refaci din oboseala, iar am ras pe rasturnate la postul tau. Auzi tu, material alterat...copil schimbat sa stii ca in ansamblu Boby e o combinatie de tine si tati (mai mult decat ca au aceeasi freza ), mie mi-e evident si mi se pare si fair...ca la noi...Dolofanel parca nu-i cupilu' meu...traiam cu speranta ca are macar mainile si unghiile ca ale mele, dar nici poveste, s-au facut mici si patratoase...de unde le-o fi mostenit?
Sa vad daca o sa gasesc saci, vezi tu - pe Redoute nu au decat 0-6 si 6-24 de luni...Oi gasi pe unde ma duc, habar n-am, dar deja mi-e groaza cu frigurile de prin Europa.
Acu' ma preocupa Baby Cook de la Beaba, mi se pare misto ca dezgheata, fierbe la abur si pasireaza...practic numai faci nimic decat sa pui legumele si fructele inauntru. Are si carte de bucate care zice cata apa sau alte cele sa pui peste legume ca sa iasa supici, piureuri, compoturi...Pe urma o portie o ingheti si tot in masinaria asta o dezgheti. Da' inca nu anunt, sotulache e si asa innebunit ca avem prea multe masini de bucatarie ...
Ancamari,
ba bine ca ai scris, mai am si eu ce citi, fetele astea scriu telegrafic...sfarsesc mereu prin a-mi reciti postarile mele
Astept poze cu jucariile, ca acusi ajung iar la faza achizitii, numai sa merg acasa.
Eu tot de asta i-am dat chestia de mestecat, fiindca isi baga pumnii pe gat de atata ros, de doua ori a vomitat ca niciodata, nu era regurgitat si vomat serios, cu mucus, m-am speriat Acu' cu jucaria asta n-am treaba, ca n-o poate baga pe gat, doar ca:
- de multe ori se enerveaza de la mestecat, asa pur si simplu, ii vin nervii
- cad suge mai nou ma doare, deja are forta in maxilar si gingii..dar asta oricum s-ar fi intamplat mai tarziu, asa ca nu ma las.
Dar in general ii place. Sa vaz cum am timp ca as vrea sa-i cumpar una pt varsta lui, asta e pentru de la 6 luni in sus (desi n-am habar care e diferenta).
Pepsica,
cum iau si eu reteta de la torul ala superb de la ziua lui Dominic zis Mini? Ca parca vad ca ma napadesc musafirii cum ma intorc acasa... Fa-te bine
Alex,
Chiar ma gandeam, oare si fetitele or fi asa? Ca la noi flutura perdele .
Ankaa,
pe unde mai esti? In framatarile mele nu te-am felicitat de ziua ta, cred (eu nu-mi amintesc, dar nici nu ma laud cu memoria la vremurile astea) . La multi ani si sa te bucuri de comoara ta!
Sa stiti ca nici eu nu schimb noaptea copilul, dar peste zi folosesc vreo 8 scutece, de asta mi-e asa groaza sa-i tot pun pantalonii...Nu toate sunt fleasca, dar unele se botesc, nu mai stau pe burta si iese pipi imediat afara. Al meu atata bicicleste ca il schimb o data pe zi ca s-a udat desi e cu pipiul in jos, dupa cum ati sugerat voi.
Eimotto,
ne citesti?
Pauly,
mai arata-ne-o pe Riana cand ai timp!
Kay,
Ce mai faceti? Cum sunteti? Cat mai are Soniuta peste 3 kilograme azi? Tu citesti si aici? Nici nu stiu daca sa scriu aici, printre capsunele, sau la celalalt subiect, mi-era dor de postarile tale la noi aici, pe plantatie. Ideea e ca ne gandim la voi mereu!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
ELTEKA spune:
Andrada, (a trecut vremea cand ne beam cafeaua imrpeuna...da' las ca scap eu de alaptat )
va sa zica si voi schimbati mai multi pampersi...si eu as vrea sa fie cochet, am o gramada de blugi la el, tare frumosi, dar mi se pare ca-l chinui cand il tot imbrac si dezbrac...sunt eu si mai stangace in operatiune...Cred insa ca in Europa n-am incotro, acolo nu-l pot tine dezbracat ca aici...alta solutie sunt combinezoanele (body cu picior) dar alea nu sunt asa smecheroase ca niste pantaloni frumosi si un pulovar...
Si ce e cu nucleii aia de osificare prezenti deja? Adica fiindca exista deja, e posibil sa se osifice deformat? Tot google-uiesc pe tema asta, dar nu gasesc
Eu ti-am tot sugerat de sfatulpediatrului . ro (hai ca nu mai cer parte din profit), acu' ca ma duc acasa tot probleme de astea o sa am, ca in afar' de limba romana habar nu am sa intreb de chestii de genul nucleilor de osificare. Uite, vrea cineva un sfat profesional: un euro, se incaseaza direct pe site, cu card, simplu
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
ralucami spune:
Buna dimineata la voi, buna ziua la mine!
Eu sunt zombi!!! Ma termina Maria cu noul ei program. Azi ma uitam in oglinda si mai-mai sa nu ma recunosc ce fatza aveam: ditamai cearcanele, pungi sub ochi. Vai si amar! A avut si Maria o perioada in care dormea binisor, chiar am zis ca isi regleaza programul, dar de alaltaieri s-a sucit rau de tot: doarme in timpul zilei ( de pe la 1 pana pe la vreo 6) si apoi noaptea e fresh. Azi dimineata , cand se crapa de ziua, a stat frate-meu cu ea pe la suiete ca eu nu mai puteam sa-mi deschid ochii de oboseala, dar ma gandesc ca dupa ce pleaca el ...grele vremuri ma asteapta! Oricum de la 5 jumate dimineata nu a mai vrut sa doarma deloc, ba chiar o pocnise o energie iesita din comun.
Elteka bine ati revenit din vacanta. Cum a fost apa marii? Ati avut parte de jellyfish?
Saci de dormit gasesti pe alese la magazinele astea de copii: Nishimatsuya, Toys, Akachan Honpo etc. Si eu vreau sa-i cumpar Mariei. Tura trecuta cand am fost la cumparaturi , a apucat-o plansul isteric si nu s-a potolit pana nu am ajuns la masina, asa ca nu am mai apucat sa ma uit cu atentie si sa-i aleg ceva. ( si mor de ciuda ca era o zi cand cei care aveau carduri de fidelitate profitau de niste reduceri).
Voiam sa-ti zic ca Dolo e dulce tare si pare un copil tare tare linistit. ( eu mai trag cu ochiul la pozele voastre cand am timp).
Apropo de pampersi : noi schimbam cam 8-9 pe zi ( un bax de-ala de la Moony imi ajunge cam 10 zile). Si eu o schimb chiar daca a facut un pishu mic , pt ca nu-mi place sa o las asa. Cum vad ca s-au albastrit liniile alea imediat o sterg cu servetele umede (tot de la Moony) si pun alt pampers, chiar daca e noapte.
Avem si noi playgym cum am vazut in pozele cu Dolo, dar Maria nu se joaca singura. Trebuie sa stau langa ea, sa vorbesc si sa invart eu la draciile alea ca sa faca zgomot . Nu am facut nici o "afacere" asa. ( de fapt, singurul plus e ca nu trebuie sa o iau in brate, stam amandoua pe spate si ...conversam ).
Duda si Numai eu zilele trecute am cantarit-o si eu pe fiica-mea si la 2 luni si 3 saptamani are 5100g si 58-59cm . Am vb si cu dr pediatru si mi-a zis ca e normal, mai ales ca e copil hranit exclusiv la san. Asistenta de la consiliere alaptare mi-a zis ca bebelusii hraniti la san sunt un pic mai slabuti decat cei hraniti cu formula. Eu o sa merg in ritmul asta pana prin noiembrie (adica fara sa-i dau nici un gram de lapte praf).
AlexAlice acum am vazut ca fetitele noastre sunt nascute in aceiasi zi!! Super fain! Mie inca nu mi-a venit ciclul inca, asa ca nu pot sa-ti raspund la intrebare.
Ancamari tot e bine ca de la ora 9 , cand vine sotul tau, poti sa mai iei juma de ora de pauza, sa-ti faci o baie in liniste sau sa ...faci ceva pt sufletul tau. E super greu sa fii singura, fara nici un gram de ajutor. Luna asta mai e frate-meu prin zona ( ma rog, nu e el foarte implicat in supravegerea Mariei, dar oricum, apreciez orice mana de ajutor) dar nu vreau sa ma gandesc dupa ce pleaca. Sunt foarte obosita si sunt super decisa sa vin acasa, in Ro si sa ma ajute mama. Sotul meu mai carneste, incearca sa ma pacaleasca cumva sa imi schimb hotararea, dar el nu poate intelege cum ma simt pt ca in putinele ore cand e prin preajma, Maria e cu chef de joaca sau doarme. Nu a prins-o intr-o criza de-aia , cand URLA si vrea non stop in brate ( stau cateodata ore intregi cu ea in brate, si cand simt ca EFECTIV nu mai pot, imi amortesc mainile, o pun in pat. Daca am ghinionul sa fie intr-o dispozitie mai proasta si nu si-a facut "norma" de stat ca maimuta, in brate, agatata de tricoul meu, atunci incepe sa urle isteric si trebuie sa o iau din nou de la capat. In zilele alea imi vine sa imi trag un glonte in oki )
Pepsi apropo de Bora Bora. Sotul meu ca sa ma incante cumva mi-a propus ca in decembrie sa mergem in Bora Bora . Cica pot sa aleg eu pachetul turistic, perioada , el doar il va plati. ( ma rog, discutia asta a aparut dupa ce m-am plans eu ca nu mai fac fatza cu Maria si vreau sa plec in Ro, la mama). Ba chiar mi-a adus si pliante acasa. Recunosc cu mana pe inima ca in alt moment, daca mi-ar fi propus chestia asta, as fi cazut pe spate de bucurie, dar asa... no thx. Si imi dau eu seama ce "super distractie " as avea cu bb de 6 luni dupa mine. Cuba poate e frumoasa, dar eu nu m-as duce cu piticii. As alege mai degraba un family resort ( ceva gen Dubai de ex). In tari de-astea, fara "apa calda" nu m-as incumeta. E doar o parere, ca sa ma mai bag si eu in seama , sper sa nu te superi.
Ella am o rugaminte la tine. Spune-mi te rog cum ai procedat cu Boby de l-ai intarcat? Stiu ca tu pana pe la vreo 4 luni l-ai hranit exclusiv la san. Cum i-ai bagat mesele de lapte praf si ai inceput diversificarea?
Carrie mereu uit: felicitari pt noul job!
Vai cat am scris, se vede ca doarme pitica!
chiquitita spune:
Numai_eu, nu resusesc sa vad pozele cu andreiut, pe care de obicei le arat la tot familionul ca toti il stiu de la spital. Mai incearca sau punemi-le pe mail. In ce zona te muti, poate reusim sa iesim impreuna la o plimbare, e chiar stupid, stam doar in acelasi oras, care nici nu e foarte mare! Apropo, la bebe 2 te-ai gandit???
Rfeferitor la inaltime, nicic a mea nu e lungana, are doar 60 cm la 3 luni. Mie mi-e frica sa nu ramana asa grasa, fiind fetita...si ma innebuneste ca nu are gat....nu stiu cum sa o "trag" de el...
anca maripupici
Chiqui + Livia (08.06.2007)
gabiu spune:
buna fetelor, multumim de urari alexalice, mica0307, mihamora, alyna24, petit_ange, numai_eu, motannel.
Uram si noi multe lunisoare si binenteles multi ani sarbatoritilor Carina Sofia, David Andrei, Maya Alexandrasi multa sanatate lor si parintilor.
Elteka noi schimbam pampersi de vreo 6-7 ori, face kk de 2-3 ori iar noaptea nu-l schimb desi face pisu, pentru ca mi-e prea somn.
ancamari, legat de mancare cred ca mai avem pana sa ne reglam. Azi noapte a mancat de 7 ori, in conditiile in care la noi somnul de noapte incepe la 8 si se termina la 8. Deci in 12 ore a mancat cam pentru 24. Ce-i drept ziua nu prea mananca. Ma bucur ca totusi am lapte; chiar si cu mancatul asta al lui des sanii inainte de masa sunt tarisori.
L-am cantarit si noi ieri se are la 4 luni 7 kg si 67 cm. In ultima luna ( am facut bilantul) a luat 610 gr, cele mai multe luate in ultima saptamana ( 250 gr), de cand mananca mult noaptea.
Va pup, o zi excelenta
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze