Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

'Neata cirese!!

iar n-am somn ( funny nu?!! si ziua abia ma tarasc de somn..hmmm!!) asa ca bantuit pe net.

Am ramas datoare cu poza cu Sofia si prietenul ei Andrew: pe tricicleta

Cami 5+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

So... am scotocit prin album si te-am vazut si pe matale
Eu si Alec ne-am tot dat cu presupusul, dar nu avea cine altcineva sa fie acolo Sofia este o frumoasa

Azi stateam cu Alec in parc, el ghemuit pe o alee desena cu o crenguta pe jos...ei bine, din pozitia ghemuit a cazut in cap si are un cucui de toata frumusetea Nu mi-am imaginat ca poate cineva sa cada in cap din pozitia aceea! Da' ne trece pana la insuratoare
Doroti, multumim pentru lista. Asa o putem pastra pentru mai tarziu! Alec raspunde cu "da" la numele de Florin... la Alec sau Alexandru nici nu se sinchiseste!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor iata ca pun si eu mana sa scriu, desi tot am mai apucat sa va citesc pe parcurs.

Va anunt in mod oficial ca de aseara merge si Alex al meu singurel. Ma tinea de un deget si mergea si la un moment dat mi-a dat drumul la mana si a inceput sa alerge singur prin casa. A durat peste o ora de alergatura !!! sunt tare fericita ! cred ca eram ultima cireasa care nu mergea !

Si noi am avut o saptamana cu nopti agitate si maraite si zile fara pofta de mancare...cred ca de la masele...plus ca ma e si un pic racit si ii dau Nurofen.

Doroti super lista cu cuvinte ! noi spunem: meme, mama, caca, pa....si in rest ne turuie mai fratilor gura toata ziua ! n-am mai vazut asa ceva...trancaneste si gesticuleaza ca un politist in intersectie !

Ma bucur sa vad ca s-au intors dintre fete !!!

CamiM felicitari si sarcina usoara !

Monicutza ai o bomboana de fetita !

Virgi super pozele cu dinozauri !

Adriana si Alex al meu tot "meme" spune...insa mai zice si "caca" daca ne aude pe noi ca-l intrebam daca a facut caca...si mama...

Vivi sper ca "domnisoara Maseluta", Ingriduta e mai bine !

Doroti si eu sunt de parere ca Natalita e fata lui tati

OanaRusu mi-a placut jurnalul !

Lyly speram ca Alec cucuiatul e vesel ca de obicei !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!

Luana s-a imbolnavit.A capatat o raceala de la prietenii ei. Am fost azi la Choy ca facuse febra nopatea trecuta. Urechile sunt Ok de data asta, nu are infectie. Ne-a dat doar antitermic, un lichid incolor pentru tuse si vesnicul praf alb pentru protejarea stomacului.
Ii curge nasul si se ineaca cu muci.

Aici ploua torential, luni-marti se astepata sa ajunga taifunul Nari ( categoria 4 ), sper totusi sa ne ocoleasca ca si cel de anul trecut , ca altfel va fi vai de noi.

Doroty - felicitari pentru noul topic! Ai o fetita asa de dulce! Sa-i dai un pup din partea mea.

Cami - eii dar ce prieten are Soficu! si cat e de frumoasa!

Lyly - Si Luana a cazut in cap saptamana trecuta, cam dintr-o pozitie asemanatoare. Dar a trecut cucuiul repede. Intrasem in panica rau de tot, am vrut s-o duc la medic, dar m-a calmat sotul.

Miti - felicitari. Daca a inceput sa meaga greul a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cami - incapatanarea mea sa nu-i mai dau pasat, n-a tinut. A stat nemancata toata ziua. So, am revenit la vechea forma. Nepasat ia o gurita mica si apoi scuipa.
Manaca singura doar masline si pizza. Cu maslinele ma terorizeaza. Bate cu pumnii in frigider si striga "Oliiiiiiiii, oliiiiii". Ieri am comandat o pizza si cand a ajuns "delivery guy", ea era in balcon, am luat-o si am bagat-o direct in frigider. Intre timp imi cere oli, deschid frigiderul ii dau oli, eu fericita ca n-a vazut cutia de pizza, mesteca ea la oli o vreme si apoi vine la mine.."mami, pizza?". Eu ii zic ca nu are mami pizza, cumparam mai tarziu. Ea' mami pizza", si se duce la frigider....pizzaaaaaaaa. Cum a zarit ea cutia in cele cateva sec. nu-mi pot imagina. Si uite asa i-am dat o bucatica de pizza si n-a mai papat mancarea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

doroticule am scris si noi cateva cuvintzele dar cred ca nu le_ai observat ca le_am scris intr_o fraza continuua, sau nu ai avut timp

esti o dulce ca faci atatea pentru mamici si pitici

mami de danutu si monica.MONICA

Mergi la inceput

Virgi cand zici pasat te referi la blender sau pasat cu furculita ? eu de blender m-am luptat cu Alex sa scap de la 9 luni pana la 11 luni, la aproape toate mesele isi facea scarba si voma...insa nu m-am lasat...a fost insa f greu...Daca ii dai o felie de paine mananca singurica ?

POZE_Alex

Mergi la inceput

in sfarsit am transferat pozele de pe yahoo pe webshots...asa, pe ultima suta de metri inainte sa se inchida.

Iata si cateva poze noi din vara asta:
http://good-times.webshots.com/album/560707673fvaxjY

in una din ele este Alex cu copii nasilor si fetita nasei noaste il trage de urechi ( poza e de saptamana trecuta )...cred ca stie ea ce stie , toata seara la tras de urechi ( evident, l-am mai aparat si eu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Magda, bine ai revenit! Am vazut cum fetita aceea il trage pe bietul Alex de urechiuseFelicitari voinicului pentru mersul in picioare...de-acum sa te tii dupa el!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by miti2004

...
Va anunt in mod oficial ca de aseara merge si Alex al meu singurel. Ma tinea de un deget si mergea si la un moment dat mi-a dat drumul la mana si a inceput sa alerge singur prin casa. A durat peste o ora de alergatura !!! sunt tare fericita ! cred ca eram ultima cireasa care nu mergea !
...

Bravooooo!!!
quote:

OanaRusu mi-a placut jurnalul !
...
POZE_Alex

Multumim de apreciere

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lacri, pupam cucuiatul - o sa treaca mult mi iute decat crezi Paul a fript o tranta (mai demult) cu capul in usa de la scara, asa i s-a umflat de m-am ingrozit, era langa mine si intr-o fractiune de secunda l-am vazut cum se propteste in usa... Si pana seara nici urma nu mai era

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput