Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)
Raspunsuri - Pagina 11
DANUTU spune:
MEY albirintza toti baietei care au numele Victor sunt asa frumusei??(ma refer si la Victorasul lui O
anA)
sa_l pape mama pe el ce frumusel mai e
sa stii ca apreciez faptul ca stai mult cu el afara,eu cu 2 greu mai ies....si de la etajul 4
.asta e........
mami de danutu si monica.MONICA
OanaRusu spune:
Gabi, multumim de compliment
.
Cred ca nu numele de Victor e cheia succesului, cred ca-i locul.... livada
care da atata farmec 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
doroti_5 spune:
Salutare livada!!
Eu pe fuga ca am de lucru, dar va spun ca am trecut toate cuvintele.
Felicitari miti pentru plimbaretul alex, deja sa te tii.
Felicitari arabela pentru vizita berzei, sa dea DD sa fie bine si sa ai o sarcina usoara si fara peripetii.Va pup si mai intru miine daca am timp.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
DANUTU spune:
doroti
,grabita mai esti.dar sa vezi cand o sa scrii cum mai umpli tu o pagina
.te asteptam.....
mami de danutu si monica.MONICA
CamiM spune:
salutare!!
Ehh parca azi e ceva mai bine asa ca am pus sa fac cateva feluri de mancare pana nu ma apuca iar..![]()
Virgi tinem pumnii sa nu iei si tu viruselul!! Mai ce fata harnicuta ai..
Citisem eu undeva ca asa fac
, atunci cand incep sa mearga sau sa vorbeasca de pilda nu au stare nici sa doarma atat sunt de incantati de ce descopera ei nou. Bravo Claudia!! la cat mai multe cuvinte!
Arabela super pozele! E un frumusel Victoras..
Am zis eu ca va fi batalie mare in livada..
Si seamna cu tine bucatica rupta!!
Felicitari pentru samburel din burtica!!
Te asteptam si la odiseea de mai-iunie 2008. Hai ca e si Diana79 acolo, precis ne mai strangem cateva din vechiul club(OanaRusu.. wink wink..
)eu tin locul cald..![]()
Neda acum am vazut tickerul tau ai deja 20 de saptamani.. jumate din drum e gata!! Ai aflat ce o sa fie bebe2?
Doroti cand ai timp pui la listuta si link-ul la lista de cuvinte a livezii, pleeeaaase!!
Cami
5+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:

la multi ani Cocutica si Mirage!!

Cami
5+ &
Sofia
LYLY809 spune:
Noroc cu mama CamiM care este foarte atenta!
La multi ani, Cocutica (Nicoleta, nu?)
si Mirage
care nu a mai intrat de un secol pe aici, poate mai pune si ea niste poze cu piticii ei!
La multi ani, Arabela
ca pe tine te scapasem, da, Victor este un baietel tare frumos, e o placere sa vezi poze cu copilasii nostri, mai maricei, oarecum schimbati si din ce in ce mai interesanti!
Alec a descoperit cat de interesante sunt...nucile
, azi i-am dat cateva si a inventat singur cateva jocuri gen: uite nuca-nu e nuca, aruncatul nucii cu efect in niste capace mai mari, pititul nucii prin cotloanele casei si (re)descoperirea lor, etc. Husband l-a poreclit asta seara "omul cu nucile"![]()
Doroti, mai zicem "nino" la Danonino si "ninga" la oglinda. Mai are un cuvant care habar nu am ce inseamna-"cogna"- pare a semnifica faptul ca ii place foarte mult ceea ce vede... daca aveti vreo idee referitor la ce ar putea sa insemne, dati-mi si mie de stire, ca pe mine ma depaseste situatia![]()
![]()
Mai vrem poze proaspete cu cirese mari si frumoase!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CamiM spune:
Lacramioara..auzi
omul cu nucile!! 
Cami
5+ &
Sofia
neda spune:
la multi ani Cocuta si Mirage!!

Arabela -felicitari pt sarcina.Iti doresc o sarcin ausoara si unbb sanatos!! Nicinu am observat ca ai spus ca esti insarcinata pina nu a mentionat Cami. Eu citesc mai mult printre rinduri ca nu prea am timp.
Cami-sunt la jumate de drum. Nu stiu ce o sa fie.Imi doresc tare mult o fetita.Daca nu v-a fi asta e .Asa cum zicea Roxana o sa fiu o soacra cu 2 nurori.Dr ma tot intreaba de fiecare data daca vreau sa aflu.Intotdeauna zic nu dar parca ma roade curiozitatea.
Sa vezi Cami cum vin zilele de oboseala cind ciresica ta se joaca linga tine si tu nu mai poti de somn si atipesti citeva secunde.Eu asa am patit in primele 3 luni.
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
LYLY809 spune:
Inca un mesaj si ma duk la culcare...Moaca m-a tinut treaza 3 ore noaptea trecuta
sper sa nu repete figura si in noaptea asta! Inteleg ca-i ies noi dinti, insa subsemnata are un program foarte incarcat,de mamica carierista
![]()
, ar vrea sa se si odihneasca...
Virgi, sper ca taifunul nu va afectat nicicum. Intr-adevar, Luana este o vorbareata
Asta seara ma uitam pe Antena 3 la Mirciulica si tocmai ma intrebam cand o s-o ia in freza alde' Huidu si Gainusa si hop! ca o si luara

Acum va spun
si va doresc o noapte linistita, asa cum spera Lacri ca va fi si a ei ( daca se trezeste Moaca, care momentan doarme cracit langa mine
, am pregatite niste nuci la capataiul patului). Hm...incercati si voi reteta cu nucile
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006