Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
madaluta spune:
dinaocica: ce l-as mai lasa si eu cate 5 minute singur...da crezi k vrea?..vorba ta, nici la wc nu se poate fara el . Daca plec din camera o ia in 4 labe prin casa dupa mine, dar urland, nu gluma..zici k i s-a intamplat cine stie ce. Si cand ma gaseste se agata de picioarele mele sa-l iau in brate( acum vorbesc din amintitri si tare mi-e greu sa scriu asa..dar maine ma duc sa-l iau acasa si sa o luam de la capat.
sunt convinsa k acum dupa o saptamana de stat la bunici are si mai multi bazdaci si mai multe obiceiuri proaste... da asta e...
Lavinia:invelit? nici vorba...si unde mai pui k doarme pe jos...De cand e la maica-mea saraca, doarme cu el pe salteaua de jos k sa-l inveleasca toata noaptea...Eu i-am cumparat sac de dormit si o sa incerc sa il pun in folosinta sa vad dc sta in el, dar in primul rand tb sa dam militaria jos din pod..si sa il culc inapoi in patut..k n-or sa-i mai treaca mucii in veci dc va mai dormi pe unde apuca...
daphna:sa va fie rusinica!!!pai nici n-ati venit bine si iar plecati? pai e corect?nu ma mai joc...
si a_dejuimi face sange rau cu anglia si preturile ei ... Dandusa nu mai vine odata de la bucuresti( si cand vine vine pe furis )...Luciarose tine de intalniri...si uite asa imi vine in minte o melodie de prin liceu.."unde e gasca de-alta data,/cu care-o faceam lata/prin carciumi(parcuri) hoinarind???gasca cheflie de-alta /data e astazi sfaramata/..si n-am s-o uit nicicand....
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
roana spune:
salutare fetelor,
noi suntem bine. Alex alearga prin 4 labe de numa, se ridica in picioare ...ce sa mai ...nu il pot lasa nici o secunda. sunt franta de oboseala. noaptea se trezeste sa suga iar eu dimineata vin la servici.sunt cam varza ca de 11 luni aproape nu dorm o noapte linistita. Oare cand vom mai dormi? c and au ei 18 ani? .
Ma plang si io la voi ca nu am cui...
Asiza la vasilescu ai fost la ortoped? si mie mi-a zis ca e perfect sanatos si ca il pot pune in premergator. dar nu l-am pus si nici nu il pun.
In rest vremea asta ma omoara. el vrea afara, afara e frig...offf. ne plangem de caldura, acu ne plangem de frig. nici cum nu e bine.
Am o intrebare/rugaminte. fac ceva cursuri economice . pe langa jobul meu asta imi mai lipsea. imi trebuie pentru a putea fi calificata in managementul cercetarii(mai nou ni se cere si asta pentru a conduce proiecte). si imi trebuie un proiect, un fel de lucrare de diploma cu un model de plan de afacere la o firma inventata sau nu... Si nu am timp si nici chef. ma gandeam ca poate vreuna dintre voi care a terminat ASE poate si-a facut diploma in domeniul asta. Stiu si io...incerc. daca aveti, puteti, vreti sa ma ajutati, ar fi super frumos sa imi trimiteti lucrarea voastra si m-am scos..
Sper ca nu va suparati ca indraznesc dar va consider prietenele mele si prietenul la nevoie se cunoaste.
Ma scuzati pentru acest off topic.
va pupic ca trebuie sa ma intorc la treaba
asiza spune:
Sal'tare...
Azi-noapte a dormit copilu' mai bine dupa ce i-am dat 2.5 ml Nurofen...Deci m-am trezit fresh!!!! ...Am aspirat rapidos prin casa, am facut supica lu' Denis si sper sa plecam si p-afara mai tarziu, desi si la noi sunt doar vreo 7/8 grade cred!
Dbunny, putem comenta ce vrem noi ...mai apoi, iaurtul cu fructe e nici prea prea, nici foarte foarte , dar obligatoriu mancat cu linguritza...nu i-am dat niciodata mancare din bibe! Cat despre branzica...o fac din lapte de vaca de 3.5 grasime. LA 250 ml pun fie 2 tb Ca lactic, fie 2 lingurite lamaie! Pupicioi...
Dianocica, spor la mancat atunci!
Ziggy, nu intru pe niciun site!
A_deju are dreptate cu preturile din Uk...Nu stiu unde a vazut Dandusa scumpeturile alea...da' adevarul e ca sunt de toate pentru toate buzunarele...si evident ca cele mai multe sunt muuuuuult mai ieftine decat aici! ...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
quote:
Originally posted by roana
salutare fetelor,
Asiza la vasilescu ai fost la ortoped? si mie mi-a zis ca e perfect sanatos si ca il pot pune in premergator. dar nu l-am pus si nici nu il pun.
Ajutati-o pe Sonia
Da, la Vasilescu!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
dianocica spune:
roxanica nici eu nu l las pe d singur. cand se ridica sunt mereu langa el pt ca nu vreau sa l las sa se loveasca. ok, sa invete singur ca trebuie sa si tina echilibrul, dar asta nu inseamna sa l las sa se buseasca de fiecare data. plus ca sunt dati cand se dezechilibreaza si ar da cu nasul de colturi, de ex. nu il fortez sa stea in picioare daca el nu mai poate, sau sa il tin de maini sa mearga. dar daca el vrea sa se sprijine de ceva, acel ceva poate sa fie si mana mea. atat timp cat il tin picioarele poate sa se tina de ce vrea el. cand incep sa i se inmoaie genunchii...il ajut sa se lase usor in fund. in majoritatea cazurilor ii iese si chestia asta, dar atunci cand nu ii iese, cand isi incruciseaza picioarele, de ex, atunci il ajut eu.
lavinia mortal mihaitza cu dintisorii
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Dia1609 spune:
asiza, si in tm e un ortoped vasilescu care recomanda premergatorul (sau vasile? )
lavinia, chiar mortal mihaita... am ras aseara cu sotul de micutzul vampiras... dragut foc
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
adinazot spune:
Neata ,si eu la cafea cu voi!
Nu mai prea apuc sa intru regulat sa va citesc,totusi in mare am citit.Sper sa ma mai eliberez putin de acum pt ca am gasit ajutor pt bunica,am gasit o doamna draguta care se va ocupa de ea.
De ceva timp avem probleme cu statul in carucior,Alessia nu mai vrea sa stea deloc,nu stiu ce sa mai fac cu ea,nu mai putem pleca nicaieri cu caruciorul pt ca atat se zbate si se rasuceste pana se ridica in picioare,nu mai e chip sa vrea sa stea linistita.La fel patim si cu scaunul de masa,ma termina chestia asta.Inainte stateA frumos ,papa si pe urma gata,acum masa pt noi inseamna o mare tevatura.sper doar sa fie ceva trecator ...ca daca nu ...of,ce greu este...De cateva zile probleme cu mancatul avem si noi,nu vrea mai nimic,probabil din cauza eruptiei dentare,se vad cei de sus,care in curand vor iesi,dar pana atunci trebuie sa am nervi TARI de tot.
BB2,nici vorba..prea curand nu...
In privinta lasatului singura in camera,da,o mai las,am securizat zona bine si nu e pericol,si sta cuminte,cel mai cuminte cand e oin libertate si singura,ii place.Am baby-phonul langa mine mereu si o urmaresc.
Nu mai stiu ce am mai vrut sa spun,daca imi amintesc revin.
Va pup pe toate
AICIcateva poze de moment!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
dianocica spune:
pt bucurestence:
1.la iana au , la 40.000, tot felul de pantalonasi gen pijama, care sunt suuuper pt perioada asta. eu am luat vreo 3 perechi si acum nu stiu cum sa fac sa mai fac un drum sa mai iau vreo 10-20 . d nu mai poate sta in pantaloni scurti in casa ca 1 e frig si 2 isi jdreleste genunchii rau. si astia sunt dintr un material asa fain..bbc mercelizat din ala, super fin.
2. am vazut la lumea copiilor niste incaltari....belea... din piele si fata si interiorul, cu gaurele in talpa, cu super talpa, si mai tare si mai moale, incredibil de frumosi. incep de pe la 600.000 (au si mai ieftini dar nu asa buni calitativ) dar sunt extraordinari (nu ca jegurile alea de la chicco la 2 mil..) daca ar avea pt noi ar fi sigur de pe la vreo 3-4 mil in sus. sunt incredibile, nu ma mai saturam sa-l probez. pt noi, evident, nu merg decat vreo 2 modele pt ca d are piciorul f gras. si nu il cuprind..pe inaltime..daca intelegeti ce vb eu aici.....dar nu am vazut pe nicaieri atat de misto. ma gandeam sa i iau pt cand mai iesim in parc, sa pot sa l mai pun si pe el pe undeva....
fetelor, va rog, nu cumparati incaltari din alea de 2 lei copiilor. chinezisme cu plastic inauntru....piciorusele lor nu merita asa ceva...ganditi-va ce nasol sa ai niste chestii naspa in picioare..chiar daca nu le tin o zi intreaga, cateva minute e suficient..nu mai zic de o plimbare intreaga...
diana si david 03.12.06
Teutz spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor zilelor de 5 si 6!
Emma de Danidani
Andrei Daniel de Radu.anca
Calin Ioan de Ziggy
Erica Elena Nicoleta de Ank999
Andrei Nicolas de Luciab
Ioan Dragos Nicolae de Monicabb
Flore, foarte frumosi ati fost ca nasi!!!
Dianocica d mic si sper sa-i iasa cat mai repede si dintisorul nr 7!
Alexandra, capul sus! Cum sa fiti codasi, mai?! Uite un mare, mare, ca sa-ti treaca supararea si sa-ti revina optimismul!
Lavinia, tare haios vampirasul Mihaita! Nu, Alexia nu sta invelita. Nu stiu ce voi face la iarna. Voi incerca sa o pun in sacul de dormit, dar mi-e teama ca se impiedica in el cand se ridica in picioare in patut. Plus ca se suceste si rasuceste toata noaptea, o sa se infasoare de tot in el. Multumesc pentru aprecieri! Chiar imi face mare placere sa citesc si sa raspund si eu cum ma pricep.
Yagmur si multa sanatate lui Luca! O sa treaca si perioada asta si o sa inceapa sa doarma iar bine noaptea! O sa vezi! Zici ca te dor toate dupa petrecere si ai febra muschiulara... pai, nu e de la batranete, bre, ci pentru ca ti-ai pierdut antrenamentul! Trebuie sa petreci mai des!
Luciaro, vazut pozicile de la intalnire! Se pare ca i-a placut lui Serban de Iulia, ca avea o fetisoara tare incantata! Felicitari pentru steluta! La mai multe!
Roxanica, tare ma bucur sa aud vesti bune despre voi! Sa dea DD sa o tina David tot asa!
Dianarus... offf, mai, mai, mai! Imi pare rau ca esti bolnavioara! Insanatosire grabnica iti doresc! Ma bucur ca Marc este bine si nu a avut reactii la vaccin!
Chris, multa sanatate lui pisi si tie multa rabdare!
Daphna, bine ai revenit!
Ziggy, nu intru pe nici un site.
Irinabr, cred ca iti faci griji degeaba. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. 8,3 kg nu e putin. Alexia e nascuta in aceeasi zi cu Matei si are 8 kg si 68 cm. Eu sunt multumita pentru ca e sanatoasa, vioaie si mananca bine. Felicitari pentru dintisori!
Roana, vor veni si vremuri mai bune, cand vei putea dormi cat vrei tu! Speranta moare ultima!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
adina si d e la fel, si cu carruciorul si cu scaunul de masa. rabdare si...unu -alta... mi-au placut pozele de la baita. si atti ce mendru e..
dia PO-ZE PO-ZE PO-ZE
diana si david 03.12.06