de ce prietenii adevarati sunt greu de gasit

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitz-kitz spune:

Andries are dreptate.Prietenii adevarati nu apar cand ii cauti cu lumanarea ,ci apar din senin.
N-am fost niciodata genul care sa initieze o relatie,nu mi-am dorit niciodata in mod special prieteni. Ma simt bine cu mine insami,asa ca daca se nimereste sa ma imprietenesc cu cineva e bine ,daca nu,iarasi e bine.Cu toate astea am prieteni apropiati (nu intimi!!asa ceva doar in copilarie aveam,acum nici nu-mi mai doresc sa fiu intima cu nimeni .sotul meu este prietenul meu cel mai intim.)Ne ajutam reciproc,avem principii asemanatoare,cam acelasi stil de a ne educa copiii,multe subiecte de discutie,dar si multe,multe deosebiri pe care incercam sa le toleram si sa le acceptam unii altora...
Toti prietenii pe care ii am ,au aparut in viata mea din intamplare,fara sa mi doresc neaparat.De fapt nici nu mi-au placut in faza initiala.
Deci,elyda,lasa lucrurile sa curga de la sine,nu te stresa din cauza lipsei prietenilor.ei vor aparea atunci cand te astepti mai putin.
si inca ceva:nu te arata niciodata disperata sa-ti faci prieteni,pt ca oamenii fug instinctiv cand se simt "vanati".(cel putin asta e cazul meu).numai bine iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

eiiii...acum sa nu credeti ca eu stau sa pandesc pe cate cineva si-l trag de maneca asa cum fac copii mici"nu vrei sa fi prietenul meu?".bine-nteles ca astept linistita si daca se iveste persoana care sa vrea acest lucru atunci foarte bine daca nu ...asta este .nici mie nu-mi place sa fiu pandita sau fortata sa fiu prietena cuiva,asta vine de la sine exista o legatura care-i uneste pe prieteni si care nu tine neaparat de ei ci de ceea ce au ei in comun.eu ...astept linistita. baietii mei ...oooo e poveste lunga !ce vorbesc eu cu ei sau ce-mi spun ei mie nu cred ca vorbesc nici cu prietenii lor cei mai buni.le-am spus demult timp ca-mi pot spune orice ,pot sa ma intrebe orice nu inteleg si sa-mi spuna toate problemele lor pt ca eu le pot raspunde fara probleme si fara niciun interes ascuns .sunt o mama de baieti deschisa la minte pt ca parinti mei au fost ca aproape toti parintii generatiei mele cu mari lipsuri de comunicare, pt ca acum 20-30 ani asa ceva nu prea se facea. sa discut eu despre sex cu mama?! sau cu tata? sau despre dragoste sau despre muuuulte....!? asta este bine pt ca atunci cand au probleme la mine vin!dar ,asa cum am mai spus si eu am nevoie sa mai discut cu cineva despre ...orice si atunci cand simt aceasta si nu prea am cu cine...ma apuca o tristete iremediabila. sotul meu ...este cel mai bun sot din lume si suntema si cei mai buni prieteni dar mai am nevoie si de discutii asa ...ca intre fete si el este un "sfatos " care din 2 cuvinte rezolva orice si gata!seara cand ne adunam pe-acasa abia discutam despre copii,problemele de peste zi ...chestii legate de familie...

dana

Mergi la inceput