de ce prietenii adevarati sunt greu de gasit

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

eryteea din ceea ce au mai povestit fetele pe forum reiese ca prieteni adevarati exista ,dar sunt rari.poate de aceea nu-i gasim noi.si eu caut de ceva timp si pana acum nu am avut sanse .poate sunt pretentioasa dar eu stiu ce am de oferit si cer acelasi lucru din partea unei alte persoane.mai caut ca nu se stie...ce se-ntampla.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Prietenul adevart este acela care vine atunci cand toti ceilalti pleaca. Dar stiti cine face asta? Acel prieten cu care ai exact aceleasi valori, pana la cele mai mici detalii.
Iar asa ceva nu cred ca se poate. Pentru ca vedeti voi, daca Tanta se intalneste cu Mara si se plac, ele sunt la inecput o cunostinte. Sunt entuziasmate una de cealalta, URAAA! Apoi se intalnesc de mai multe ori si constata ca:
- Tanta tipa la copilul ei si unori il si bate/ Mara e adepta educatiei prin libertate;
- Tanta freaca casa de trei ori pe zi / Mara crede ca viata e frumoasa si merita traita;
- sotul Tantei n-o sufera pe mara;
- sotii Tantei si ai Marei nu se sufera intre ei;
- copiii Tantei par sa scoata ce e mai rau din copiii Marei si e tot un chiloman, etc., etc., etc.

Si pot sa fac o lista de un kilometru cu diferentele dintre valorile oamenilor. Si atunci ? Ori te tolerezi si cu altii in niste limite, ori traiesti singur si mori singur. Ca noi nu se va mai naste o alta persoana, asta-i clar.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Mi-a venit sa scriu comentariul de mai sus pentru ca se vede clar pe parcursul subiectului ca foarte multe dintre noi ne orim prieteni adevarati si-i asteptam inca. In realitate eu cred ca ne dorim sa avem in jurul nostru niste oameni care sa aiba EXACT valorile noastre si ale familiei noastre. Iar o astfel de dorinta e o utopie.

Stiti de ce cred eu ca functioneza mai bine prieteniile din copilarie? Paentru ca in copilarie nu ai atat de multe valori. Apoi, cand cresti si devi adult, ai tendinta sa tolerezi "defectele" si diferentele cu care te-ai obisnuit de atatia ani. Dar chiar si pe astea pana la un punct...

alice

Mergi la inceput

nu cred ca cineva isi inchipuie ca isi v-a gasi prieteni care sa ii fie identici in gandire si comportament .in fond ideiile contra dau in conditii normale discutii constructive si interesante. daca ti-ai gasit prieteni inseamna ca ti-ai gasit persoane care sa iti ofere acel mediu de relaxare in care sa te simti TU fara prefacatorie , ca nici intr-o casnicie nu sunt sotii identici!prietenii sunt persoane asemanatoare tie totusi dar nu imaginea ta in oglinda.adevarat ca trebuie sa existe asemanari intre cei care fac parte dintr-un grup de prieteni dar nu cred ca isi inchipuie cineva ca-ti gasesti dublura ,sunt totusi realista !

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

ca si principiu , de asemanare a prietenilor , nu cred ca poate fi combatut , ca doar exista si vorba aia "cine seamana , s-aduna ".
acu' asa de amuzament ,ce credeti ,ar fi grozav sa avem fiecare cate o clona , cu care sa fim cele mai bune prietene , sau nu? ia sa vedem , i-am tolera defectele alea care stim noi ca ne enerveaza la culme la noi insine , sau am putea sa inabusim invidia ca sotul , seful , colegii admira in aceeasi masura (cu consecintele de rigoare) inca o persoana grozava ca si noi, sau nu ne-am plictisi ca orice am zice, nici macar nu e nevoie sa zicem de fapt , e deja stiut , analizat , nimic nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Si eu cred ca prietenii adev. vin din varste m fragede: adolescenta, liceu, facultate. Dupa, devenim mai pretentiosi, mai inflexibili, ne adaptam nevoile cu statutul financiar, suntem mai comozi, nu mai avem timp, etc.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Exact,prietenii mei adevarati sint cei cu care am crescut,copilarit si facut tot felul de traznai..

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mathilda

daca as fi rautacioasa as zice: prieteni, ce sunt aia? dar ca sa citez un fost coleg de serviciu: prietenul meu cel mai bun e cardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by mathilda

daca as fi rautacioasa as zice: prieteni, ce sunt aia? dar ca sa citez un fost coleg de serviciu: prietenul meu cel mai bun e cardul.

eu zic ca-i dusmanul meu, vine mereu cu tentatii si ispite....

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

nuuuuu!cardul=prieten mincinos! cumpar toate prostiile,acasa nu-mi mai plac si ...tot singura raman!prieten cu care sa stai de vorba despre cate-n luna si-n stele despre ce-a fost si ce-o sa mai vina despre ce te doare si ce-l doare pe el despre copii,soti -sotii parinti unchi, matusi si ce-ti mai trece prin cap!asa ceva ...unde gasesc?cu cardul nu-i pot cumpara.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by elyda

eu sunt prea"noua" in DC sa ma pot intalni cu cei si cele care trimit mesaje.poate atunci cand o sa ne putem cunoaste mai bine... si noi in ultimul timp plecam doar in familie ,dar noi suntem 4 uneori totusi parca iti doresti sa discuti si cu alte persoane mai mature mai ales cand cei 2 baieti ai mei ma cam scot din pepeni.

dana

Cei doi baieti ai tai iti vor fi cei mai buni prieteni peste vreo 10 ani, esti o norocoasa pentru ca ai perspective garantate!! Take iti easy! Prietenii adevarati nu apar atunci cand ii cauti cu lumanarea, ci ... asa din senin... sunt la fel cum e curcubeul, nu apare dupa fiecare ploaie, dar si cand apare ce frumos este!!

Andries

Mergi la inceput