* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cristinica, dormi?
Iar mi-aduc si eu aminte de perioada sarcinii cand dormeam mama, mama! Ajungeam la servici pe la 8,30 si pe la 11 mi se facea un somn, de nu puteam sa-mi tin ochii deschisi. Pe la 12 juma eram acasa, mancam si dormeam.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu am gasit la Kaufland un set de la Primii Pasi cu perie si pieptene, dar peria are peri de plastic foarte moi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

'neatza!
buna cafeaua! eu am terminat-o deja

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Antonia si Alexia-Nicole sa aveti parte numai de fericire si multa sanatate.

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata!

Gety - multumim de cafeluta ...chiar ar merge inca o cana...ca la c enoapte am avuut!!!De groaza dom'ne nu altceva..sa iasa mai repede coltii astia si sa terminam cu balciul - apropo de perie noi de cand ne-am nascut (ca aveam deja coditeeee) folosim peria aia moale, acum ne-am specializat in pieptanat si facut 2 moturi mari in crestetul capului

Nicol - frumoase poze si ce fetitza mare ai......

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

multimim.
eu dupa ce i-am facut poza cu clamita si a vazit-o si al meu sot acum de cate ori vorbim ma intreaba "pitix mai are paru prins?" plus ca face crize cand aude ca lumea zice ca e fata
eu nu am folosit pana acum perie si nu stiu ce sa fac daca sa ii iau sau nu.

nicol

Mergi la inceput

Nicol - e buna peria...dar nu e extraordinara, mai ies si tepii aia la un moment dat daca nimereste copilul cumva cu ea in guraaaa...adik asa ca sa zici ca ii mangai parul...parerea mea - noi folosim demult (de 11 luni) - dar mai mult ii zburleste parul, el are parul cret si cand i-l perii se face ceva gen Tina Turner

PRINTZUL

Mergi la inceput

Am uitat sa urez si eu LA MULTI ANI!!! bucuriilor nascute intr-o zi de 7, mai ales celor care aniverseaza primul anisor de viata, sa creasca mari si sa aiba parte de noroc in viata!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!

La multi ani Antonia si Alexia-Nicole!

Noi raportam maseaua nr. 4! 3 masele in 5 zile...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Nicole, iti raspund si eu cu intarziere: noua pediatra ne-a recomandat mezeluri de orice fel de abia dupa varsta de 3 ani. Spunea ca este constienta de faptul ca toti parintii incep mai devreme (dupa 1 an si jumatate), dar totul este sa nu exageram si sa alegem produse de calitate (de preferat sunca de pui, si nu chestii mixate gen crenvusti. In plus, intre branza topita si cascaval, de preferat este cascavalul. Noi nu i-am dat inca crenvusti sau sunca de pui, dar i-am mai scapat bucatele mici de cascaval ras peste branzica de vaci.

Fetelor, help: am nevoie urgenta de un tamplar bun (pt reconditionare usi de interior) si de un electrician. Am tot amanat sa rezolvam ceva probleme, si de cand Dudu merge copacel, au aparut ceva riscuri (geamul de la usa din sufragerie este instabil, se impiedica de prelungitoare, etc). Am postat si la sectiunea dedicata de pe forum, dar nu am primit inca nici un raspuns!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput