* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 14
xandrutza_76 spune:
I`m back! In sfarsit!
Mi-ati lipsit
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
sympa spune:
Bine-ai revenit Xandruta....si tu ne-ai lipsit!!!dar tu chiar n-ai somn???Ai intrat in program de noapte????Ce mai faceti?Te asteptam cu povesti si pozici despre printesele tale....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
GETY spune:
Buna dimineata si de la noi!
Haideti la cafea, mamici! Sau mai leneviti un pic, ca doar e duminica dimineata, nu?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Dau o ca din tort nu a mai ramas nimic. Am rupt turta ieri. A fost draguta petrecerea.LILI nu stiu asa am auzit ca ar fi bine sa o rupem inainte sa faca anul.
Poze inca nu am pt ca in aparatul meu am f putine.
Sa va spun ce a ales de pe tava: fardurile, rujul si forfecuta....cocheta fata amCred ca erau noutati.
La multi ani! celor nascuti intr-o zi de 9 si celor care poarta numele de ANA!!!!!!!!
Roxana ce face Daria mai tuseste? Ati ajuns la dr?
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
Neatza!
Saru'mana de Gety si Monique!
Noi am avut o noapte groaznica, cu plansete, cred ca tot de a dintisori ni se trage! Dar macar am dormit pana la 8.30 N-am dormit de muuuult timp pana la ora asta!
Lullabay - m-ai emotionat pana la lacrimi cu postarea ta!
Sa-ti traiasca multi ani fericiti Stefanel si sa va bucure in fiecare zi!
LA MULTI ANI SI PENTRU LUKAS DANIEL SI DORIAN CONSTANTIN!!!
Xandrutza - BINE AI REVENIT!!! Ne-ai lipsit si tu noua!!!
Mami 8+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
pufymic spune:
Stefan
Lukas
Dorian
Eric(pentru ieri)
Mariilor(tot pentru ieri}
Noi am fost ieri la tara si am sivenit aseara inapoi ca era prea frig....Brrrr!
Roxana ma bucur ca ai revenit! Daria!
Xandrutza wellcome back si tie!
Petrecere frumoasa sarbatoritilor !Si noi mergem la un chefulet azi....
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
lullabay spune:
Multumim de urari fetele!!!
Noi am pregatit camera cu baloane,coifuri pt copii,tiuitoare...si asteptam invitatii..la 12.
Sunt curioasa ce o sa aleaga de pe tava???
Am facut un tort in forma cifrei 1,inca nu l-am luat de la cofetarie,speram sa nu avem surprize neplacute..
Sunt putin suparata ca ai mei i-au luat o tricicleta de la miniblu de pe net si cei de acolo mi-au promis ca vine pana azi..si nu a venit...asta e..macar sa vina cu ea si mai incolo,ca e fainuta tare.
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Mirabelac spune:
Stefanel
Lucas
Dorian
Sa fiti sanatosi si fericiti, sa aveti mult noroc!
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
La multi ani pt. toate Anele!
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)