* Bucurii de sept-oct 2006 (79) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Ca avem multe bucurii Marii pe forum.
La noi ploua tare, dar e bine, cum tot ziceam, mai trebuie si ploaie.
Cat despre batista bebelusului, pe noi ne-a ajutat, dar n-am avut foarte multi muci, tot de la farmacia Dona am cumparat-o.
Roxana01, ai ajuns cu Daria la dr.? Ca uite la noi a fost alta problema, a facut bronsita, dar fara roshu in gat si am avut tratament Fluimucil si altele din astea si pentru mucii din nas.
Eu cu petrecerea ma mut la sora-mea, ca acolo il am pe cumnat Marian si pe nepoata (varisoara Mariucei mele) tot Maria.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI DE UN ANISOR LUI ERIC! Sa cresti mare, frumos si sanatos!

Monique_new, petrecere frumoasa si voua va urez!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

"La multi ani!!! tuturor celor ce poarta numele de Maria, Marian...si in special bucuriilor mici Maria
"La multi ani Antonia si Alexia!"
"La multi ani!" Eric de un anisor...
Petrecere frumoasa Monique....

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsurile despre muci

Roxana, un medic pediatru mi-a zis ca dupa muci "indelungati" intotdeauna tuseste deoarece are multe secretii in gat si deci, e tusa de la muci, nu de la plamani. ORicum, e bine sa megi sa vada daca are ceva la plamani sau e doar din gat, de la secretii.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Revin si eu cu o intrebare: de cateva zile ROxana se tot loveste cu o palma peste o ureche si azi parca si scanceste cand se loveste, nu se loveste rau, doar se atinge. Oare sa fie semn ca o doare urechea???
Ati mai patit asa ceva???

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

[quote]Originally posted by floricel79

Revin si eu cu o intrebare: de cateva zile ROxana se tot loveste cu o palma peste o ureche si azi parca si scanceste cand se loveste, nu se loveste rau, doar se atinge. Oare sa fie semn ca o doare urechea???
Ati mai patit asa ceva???

Floricel, si Alex a facut chestia asta cateva zile la rand, si eu nu stiam sigura ca oare il doare sau exerseaza"unde-i urechea", "unde-i nasul"...?. o prietena mai experimentata mi-a spus sa-l apas ori in spatele urechii, ori pe "bumbul" acela de la orificiul urechii (intlegi ce-am vrut sa zic )- daca in momentul apasarii o doare,atunci e clar de la ureche. La el a fost "testul" negativ, si a si incetat cu gestul asta dupa un timp.

Fetelor eu am vrut doar sa va doresc o saptamana frumoasa, eu maine o iau din loc spre tari mai calde sper ca aici e deja imposibila vremea.

Sa ne reauzim cu bine !

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

a, si gonghy, si noi cred ca o sa renuntzam la a mai cumpara jucarii - de ex azi le-am cumparat un iglu legat cu un tunel lung, f. misto, pt ca lor le place sa se tarasca prin toate ungherele - exact o juma de ora s-au jucat cu el, dupa care tot la papucii nostri de casa au ajuns...no comment.

Acu chiar va las

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna seara sau buna dimineatza!!!!!!!
Va zic si eu la zi de sarbatoare pentru noi!!!!!!!
Azi baiatul meu implineste un an!!!!
Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul si cum burtica mea de anul trecut a devenit un ditamai baietel!!
Si cum anul trecut primele care au aflat ca nasc ati fost voi colegele mele de odisee mi se pare normal ca la ceas de sarbatoare tot cu voi sa petrec!!
Asa ca poftiti la tort, la prajituri la sampanie si la tot ce va doriti!!
Anul trecut la ora 22 mi s-a rupt apa,pe vremea asta eram la spital ,cu contractii asteptand viteaza si linistita deocamdata sa nasc...natural asa cum imi doream..si cum invatasem la Lamaze!!
Seara a trecut usor pana pe la ora 6-7 dimineata cand contractiile s-au intetit in ritmicitatea dar si in intensitate..cand m-a urcatdr. pe masa eram convinsa ca striga:sa vina epidurala!!!da de unde dr. mi-a zis:draga mea ai col beton...dilatatie 1!!!!!!Am stat asa cu contractii din 2 in 2 minute pana la ora 10,45 cand din nou pe masa aceeasi poveste:dilatatie 1!!!!
Asa ca m-au bagat in sala:cosmarul vietii mele:cezariana cu anestezie generala!!Dar a trecut bine si pe la ora 12 si ceva deja imi revenisem...imi aduc aminte ca repetam obsesiv:e frumos?e frumos?e frumos?mi l-au adus o sarmaluta mica pe care mi-au pus-o pe piept nici nu am vazut-o bine..cateva minute..si apoi l-au luat,l-au dus departe...si mie mi se parea atat de sadic...ce am purtat in mine 9 luni era departe exact cand avea mai multa nevoie de mine...am stat la reanimare pana a doua zi...am incercat sa ma ridic cat mai repede din pat,vroiam sa il tin in brate,sa il sarut ,sa il mangaii...a doua zi la ora 17 l-am avut cu mine...si de atunci nu am stat mai mult de 6 ore despartiti!!!!
Azi serbez cea mai frumoasa zi din viata mea:nasterea lui Stefan!!!
Sa ii dea Domnul tot ce e mai bun in viata,tot ce e mai frumos..si sa imi dea si mie puterea sa il vad si insurat si cu copii!!!
La multi ani si pentru LUKAS_DANIEL si DORIAN_CONSTANTIN!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)

Mergi la inceput

"La multi ani!Stefan-Andrei
Lukas-Daniel
Dorian Constantin
pentru primul vostru anisor...petrecere frumoasa !
La multi ani!!!Maria-Diana
Ana-Isabela
pentru cele 11 lunite.Inca putin si faceti si voi cheful cel mare de un an.

Lullabay, mama-mama ce m-ai emotionat cu mesajul tau.Sa-ti traiasca puiul mic si la cat mai multe chefuri.

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Oupssss.....mi-a schimbat tati freza

Mergi la inceput