Strumfi de iulie-august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna1 spune:
uite link www.food.gov.uk/news/newsarchive/2005/nov/infantformulastatementnov05" target="_blank">aici. Scrie acolo ca apa nu trebuie sa aiba mai putin de 70 grade ceea ce inseamna ca prin incalzire nu poate fi adusa la temp asta. Deci trebuie fiarta. Iar apa plata nu se fierbe pt ca are pre multe minerale oricum.
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
andreea c spune:
Jeni chiar asa nu ne spui si noua formula minune de scos masa de noapte? Cum se numeste chestia aceea de la Humana pt. constipatie? 
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Luna1 spune:
si alt link
http://www.babycentre.co.uk/baby/formula/makingabottle/
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
jeni71 spune:
Apropo de facutul de lapte praf cu apa plata-mie la fel mi-a zis doctorita sa-l fac in apa plata, indioferent de marca. De apa de la robinet nici nu poate fi vorba. E atat de calcaroasa ca toate raman albe, air cand fierb biberoanele trebuie sa am grija sa fiu langa ele ca daca le las mult la fiert in apa ramane la fundul cratitei ceva albicios. Deci nici nu se pune problema sa folosesc apa de la robinet. Si tot aici am citit ca apa plata nu se firbe ca se dubleaza mineralele din ea astfel incat eu o incalzesc la microunde si duc de seara sus in termos apa calda si peste noapte fac lapte. Insa din noaptea asta papam ceiut si va povestesc dimineata cum a fost.
A, si a mai zis pediatra, ca la varsta asta (5 saptamani implinite, mergem pe 6) trebuie sa aibe 5 maxim 6 mese pe zi, e adevarat cu gramaj mai mare de lapte. Si spre asta trebuie sa ajung si eu, treptat, mi-a dat ea schema cum. O saptamana scot masa de noapte apoi treptat maresc intervalul dintre mese si maresc cantitatea de lapte de la o masa. Adevaraul e ca si pe cutiile de lapte praf scrie ca la 5 saptamani au 5 mese a cate 130-150 grame/masa.
Sa vede, daca merge schema si la Raducu !
Luna1 spune:
5. Infant nutrition: except where it can be demonstrated that a bottled water is suitable for the purpose, it should be made clear to health officials and parents preparing infant formula or follow-on formula milk that tap water rather than bottled water should be used in its preparation 2 . Bottles of water which have not demonstrated suitability should be required to carry a warning to this effect.
andreea c spune:
Jeni cum procedezi cu Humana Milchzucker? Ii pui cate 5g in fiecare biberon? Am inceput si eu sa-i dau lui Raducu ceai noaptea de vreo trei saptamani, dar se trezeste in continuare doar ca la un interval mai mare de timp. Eu ii dau baby drink. Tie ce ti-a zis pediatra sa-i dai?
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nikole spune:
quote:
Originally posted by Luna1
si alt link
Foarte interesant!!!
Deci eu faceam totul pe dos la sfatul moaselor!
In primul rand mi-au spus sa-i fac laptele mai apos, sa-l lungesc ca sa nu se constipe bebe...cica!
Apoi...intotdeauna puneam laptele intai in sticla si apoi apa..
si mai sunt...mari discrepante intre sfaturile date de moase si inf din link...
ma bate gandul sa traduc in japoneza pagina si sa le-o lipesc in frunte cu prima vizita...
a...si dupa ce bebe a terminat de mancat , cica mai poti pastra laptele 30 minute, timp in care daca e necesar poti sa-i mai dai papa lui bebe...
ce e frustrant, e tocmai faptul ca exact cum au sus ele asa am facut...oaia de mine, nu mai bine intrebam si eu in stanga-n dreapta ...
fug la culcare...va pup, pe maine!
poze Kevinutz
Luna1 spune:
Fetelor eu nu mai zic, insa daca tot folositi apa plata macar verificati nivelul de minerale continut. Jeni aici apa la robinet e super calcaroasa insa tot cea de la robinet se foloseste pt lapte.Iti dai seama ca era mai simplu sa se recomande apa plata, faceau si ei vanzare. Daca tot vi se recomanda apa plata cereti sa vi se spuna si care marca contine mai putine minerale.
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by nikolequote:
Originally posted by Luna1
si alt link
Nikole sunt socata: in primul rand ca daca nu faci laptele conform cu instructiunile (de obicei o masura la 30 ml) isi pierde valoarea nutritiva sau il constipa, in al doilea rand ca daca pui intai laptele nu ai cum sa masori cantitatea de apa adaugata (adica la 90 ml apa dupa ce adaug laptele se face de vreo 95-100 ml). Succes de acum inainte.
Foarte interesant!!!
Deci eu faceam totul pe dos la sfatul moaselor!
In primul rand mi-au spus sa-i fac laptele mai apos, sa-l lungesc ca sa nu se constipe bebe...cica!
Apoi...intotdeauna puneam laptele intai in sticla si apoi apa..
si mai sunt...mari discrepante intre sfaturile date de moase si inf din link...
ma bate gandul sa traduc in japoneza pagina si sa le-o lipesc in frunte cu prima vizita...
a...si dupa ce bebe a terminat de mancat , cica mai poti pastra laptele 30 minute, timp in care daca e necesar poti sa-i mai dai papa lui bebe...
ce e frustrant, e tocmai faptul ca exact cum au sus ele asa am facut...oaia de mine, nu mai bine intrebam si eu in stanga-n dreapta ...
fug la culcare...va pup, pe maine!
poze Kevinutz
jeni71 spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Jeni cum procedezi cu Humana Milchzucker? Ii pui cate 5g in fiecare biberon? Am inceput si eu sa-i dau lui Raducu ceai noaptea de vreo trei saptamani, dar se trezeste in continuare doar ca la un interval mai mare de timp. Eu ii dau baby drink. Tie ce ti-a zis pediatra sa-i dai?
Andreeade
MI-a zis pediatra sa-i dau 5 grame pe zi, pus in biberon. Asa scrie si pe cutie.
Iar despre ceiutul dat noaptea clar se trezesc, pt ca ceaiul doar ii umfla in burta si fac pisu, nu ii satura. Insa in timp renunta sa se mai trezeasca pt ceai. Raducu al tau cum are programul noaptea? Ultima masa de lapte la cat e ? Apoi la cat papa ceai , si la cat se mai trezeste iar ? Sa stiu la ce sa ma astept la Raducu al meu. ideea e ca al meu e fomist rau.
Acum a papat la ora 4.30-5 si de atunci doarme linistit. In alte dupa mese facea scandal dupa mesele se zvarcolea de colici si tot asa, se partaia. Acuma e liniste ! Doamne ajuta !