Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Am si eu o intrebare la voi.
A auzit cineva de reactii alergice la muscaturile de tantari?
Nu stiu cum se face dar pe Diana o musca numai in zona fetei (sau acolo are reactiile astea) si se umfla rau de tot. Prima data a fost urechea, apoi un ditamai "cucuiul" un pic mai sus de tampla iar la munte au muscat-o doi odata, unul deasupra sprancenei drepte si celalalt sub ochiul stang asa ca a avut amandoi ochii umflati de ziceai ca a fost batuta. Atunci mi-au dat de la farmacie Benadryl, care este pentru usturimi, mancarimi dar si alergii...nu stiu cat a contat ca i l-am administrat pentru ca muscaturile alea isi facusera deja efectul.
In fine, acum doua zile a venit iar din parc cu o muscatura de tantar sub ochi si bineinteles ca acum abia mai deschide ochiul ala. I-am dat Benadryl de la inceput dar nu prea am respectat programul de administrare din cauza gradinitei...si mi-e si teama ca fac mai mult rau decat bine. Nu ma pricep la alergii, ca noi nu am avut probleme pana acum, exista alergii date de muscaturi de tantar? Nu o mananca/ustura, nu se scarpina, doar se umfla si atat.

http://www.dropshots.com/gtexro

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, am dat o cautare pe Google si se pare ca mai sunt cazuri de alergie la intepaturi de tantari.
Aici se foloseste Fenistil Gel pentru reactiile alergice la intepaturi de insecte.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

OlgaM, trebuie sa ai rabdare...nu poti sa mai ramai dimineata cu ea pana isi gaseste o activitate de care sa fie interesata? In felul asta ii distragi un pic atentia de la faptul ca pleci si ii mai dai timp sa se obisnuiasca cu ce se intampla pe acolo si sa cunoasca educatoarele.
E mai bine, intr-adevar, sa duci copilul si sa pleci dar cred ca regula asta se aplica, totusi, la cei care cunosc deja gradinita si personalul. Sa nu crezi ca odata ce s-a obisnuit ai scapat de plansul de dimineata pentru totdeauna...e de ajuns sa se schimbe ceva cat de mic in programul lor si o iau de la capat. Diana nici nu intra in gradinita daca nu e acolo Maria sa o primeasca, sau i se pune pata si nu ma lasa sa plec pana nu i se aduce nu stiu ce jucarie etc.
Si eu am plans la inceput(uri), ca Diana are si un fel de a se jeli de imi vine de fiecare data sa o iau acasa. O data am si luat-o la serviciu vreo cateva ore pana a venit Maria si s-au rezolvat "problemele".
Asta e, e greu...o acomodare usoara va doresc!!!

Dana

Mergi la inceput

Gabitzam, multumesc...
Am vazut si noi o fetita cu exact aceleasi "simptome" ca ale Dianei. A intrebat-o sotul meu pe mamica ei si a confirmat ca e de la tantari. La farmacie mi-au spus ca Benadrylul ajuta umflatura sa se retraga desi nu mi s-a parut ca ar fi avut vreun efect (adica oricum se retragea umflatura aia in cateva zile si fara sa-i dau siropelul).
Cred ca mai bine imi fac timp si vedem un doctor ca sa ne lamureasca ce si cum e cu alergiile astea...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciaoooo! m-am intors...se pare ca am scapat cu bine! o sa va povestesc mai incolo...va pup pe toate!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bine ai revenit TDI. Ma bucur ca esti vesela si ai scapat cu bine.

, mami de printese
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Grozav Teddy, ma bucur tare mult sa te vad usurata si fericita! De-abia astept sa ne povestesti tot-tot-tot

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Bine ai revenit TDI!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

DAna - Catalin face axact la fel. Cred ca am prin poze "cucuie" de-alea. Ii dau cu Fenistil gel
TDI-bine ai revenit

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bine ai venit acasa, Tdi!

Atazi Tudora nu a plins cind am lasat-o la gradinita. A ramas bosumflata, cu degetelele in gurita, dar macar nu a plins. Sper sa ramina asa...

OlgaM, imi pare rau pentr Maya, dar si pentru tine. Te inteleg atit de bine prin ce treci!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput