Camping in Spania sau Italia.Stie cineva?
Hei fetelor dragutelor. Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Pana la urma cred ca o sa ne cumparam cort si toate necesare pentru camping. Dar am avea nevoie de experientele voastre.Poate stie cineva pe unde se poate sta (si este si frumos) in Spania (Mallorca sau Ibiza, daca se merita) si Italia (cu precadere in zona Venetia,Roma,Toscana).
Orice experiente de-ale voastre ne-ar ajuta.
Va pup si va multumesc din suflet.
ALina
Raspunsuri
raluka spune:
Buna,
daca vrei iti pot da detalii despre Mallorca, am fost de curand...astept un semn daca esti interesata!
Raluca
Crystinne spune:
Buunnnaaa Raluca...
Esti o dulce multumesc mult. Da sunt interesata de orice detaliu, ianinte de a ne apuca sa ne cumparam corturi, rulote sau mai stiu eu ce
Unde putem lua legatura? aici sau pe chat sau email. Anunta-ma.
Te pup si mersi.
Alina
danab spune:
quote:
Originally posted by raluka
Buna,
daca vrei iti pot da detalii despre Mallorca, am fost de curand...astept un semn daca esti interesata!
Raluca
Draga Raluka,
M-ar interesa impresiile tale din Mallorca.In august crezi ca va fi foarte, foarte cald? Va suporta un bebe de 10 luni caldura din aceasta luna? M-as bucura daca mi-ai da cateva informatii demne de luat in seama.
pupici, Dana si Mihai
Jasmine spune:
Daaaaa!
Si pe mine ma intereseaza.
Orice informatie,orice detaliu,impresii personale.
Plizzzzz!
Crystinne spune:
Dar in camping, cu, cortul nu merge nimeni .... Cred ca numai mie mi s-a "pus pata" pe cort... Visez la un cort pe malul marii sau langa un lac si o padure... in munti ... Da stiu... cred ca visez cam mult nu se prea poate ce vreau eu...
madadum spune:
buna fetelor
in mallorca am fost si noi anul trecut in iulie si mi-a parut teribil de rau ca nu am luat-o si pe mara care avea 1 an atunci. bineintele ca mi se parea ca vad copii peste tot, insa erau intradevar multi copii mici si foarte mici. era cald insa fiind pe insula si plaja aproape, clima este foarte buna. noi am fost in camp de mar (25 km de aeroport/palma), o statiune mica dar foarte cocheta, situata intr-un golf foarte dragut. ce mi-a placut mie este ca zona aceea avea paduri de pini si stand pe plaja auzeai zumzaitul padurii! noi am inchiriat 3 zile o masina (25 eur/zi) si am fost o zi in palma, o zi pe coasta de vest, care este muntoasa, pana la cap formentor si o zi pe coasta de est, unde sint multe statiuni pitoresti, situate in golfuri in care apa marii are culori senzationale. eu nu m-as duce cu bb in playa de palma, care este foarte aglomerata, galagioasa si nici unul din hoteluri nu are plaja proprie. sint atat de multe statiuni linistite si foarte frumoase incat playa de palma ar fi ultima optiune. daca vreti mai multe detalii va astept cu intrebari.
mada si mara (2 ani)
Jasmine spune:
Ai fost printr-o agentie,ceva?Cum ai aranjat cu cazarea?N-am prea vazut prin oferte Camp de Mar.De fapt n-am vazut deloc.Dar suna bine ce zici tu,ceva de genul asta as vrea si eu.
osolita spune:
Crystinne, uite o adresa foarte folositoare:
http://www.eurocampings.net/main.html?tid=4
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by osolita
Crystinne, uite o adresa foarte folositoare:
http://www.eurocampings.net/main.html?tid=4
Mersi mult Tu ai fost vreodata cu,cortul? Ai idee cum este?