Camping in Spania sau Italia.Stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 2
danab spune:
"...si o zi pe coasta de est, unde sint multe statiuni pitoresti, situate in golfuri in care apa marii are culori senzationale..."
Salut Mada!
Ma intereseaza si pe mine impresiile tale de pe coasta de est. Noi am vrea sa mergem in Cala d'Or; ati fost cumva pe-acolo? In pretul biletului de vacanta ati avut inclus si transportul de la aeroport in Camp de Mar?
si multumesc anticipat pentru orice informatie.Dana & Co
osolita spune:
[quote
Mersi mult Tu ai fost vreodata cu,cortul? Ai idee cum este?
[/quote]
Imi pare rau, chiar n-am fost niciodata cu cortul insa imi inchipui ca sunt conditii destul de bune, eu locuiesc acum in apropiere de un camping si am vazut de fiecare data cand am trecut pe acolo ca e foarte curat si bine intretinut.
dobriceanr spune:
de ce neaparat mallorca? spania are ditamai coasta de plaja! in sud e mult mai placut, clima tropicala e super pentru copii (maria mea are 2 ani, 1 an de cand suntem aici). in august e insa cel mai cald, zilnic in jur de 40 de grade si pana prin octombrie nici pic de ploaie. campinguri sunt cam peste tot. hotelurile sunt foarte scumpe si apartamente de inchiriat nici vorba sub 1500 euro in zona mai putin turistica! dar mediterana e superba!!!
madadum spune:
quote:
Originally posted by danab
"...si o zi pe coasta de est, unde sint multe statiuni pitoresti, situate in golfuri in care apa marii are culori senzationale..."
Salut Mada!
Ma intereseaza si pe mine impresiile tale de pe coasta de est. Noi am vrea sa mergem in Cala d'Or; ati fost cumva pe-acolo? In pretul biletului de vacanta ati avut inclus si transportul de la aeroport in Camp de Mar?
si multumesc anticipat pentru orice informatie.Dana & Co
Buna dana
cred ca am trecut si prin cala d'or. mie mi-au placut foarte mult toate statiunile de pe coasta de est. noi ne-am oprit prin aproape toate si nu le mai tin minte numele. toate sint in golfuri cu plaja super, iar apa are niste culori incredibile. in pret am avut hotel+demipensiune+charter+transfer.
daca te mai intereseaza ceva, scrie-mi
madalina
danab spune:
Multumesc Mada pentru informatii.Am citit pe net o gramada de informatii dar vroiam ceva cat mai personal.Am facut deja rezervarile, va voi povesti cum a fost cand ne intoarcem.Plecam pe 13 august.
Pupici, Dana & Co
ionela-roxana spune:
Sec pare ca am gasit cam tarzior acest mesaj dar oricum voi raspunde si sper sa te ajute!
Acum doi ani am avut nunta iar in luna de miere care a curat exact o lun am facut turul Europei!
In aceasta calatorie am vizitat printre altele si Venetia despre care cred ca tot tu ai scris intr-un alt mesaj,a fost o experienta minunata cat despre cazare nu trebuie sa te cazezi exact in Venetia ci in afara orasului ,daca mergi cu m,asina pe care poti sa o parchezi la intrarea in oras de unde iei autobuzul .
Eram la un raspuns referitor la camping!
In Spania am mers pana in Barcelona iar de acolo am urcat in sus spre granita , totul sa intamplat in luna august,si in fiecare statiune intram sa intrebam de loc pt. camping care parca intrasera-n pamant!
Am ajuns sa gasim un loc la Malgrat del Mar o statiune mica la marea Mediteranacare nea oferit urmatoarele conditii:
-loc pt. cort
-loc pt. parcare
-lumina si apa curenta in fata cortului
pe langa asta aveam acces permanent la piscina cu jacuzi,spalatorie auto ,masini automate de spalat haine , bai cu apa calda si rece dotate cu prize pt uscatorul de par sau altele necesare,plus ca plaja era la 300m de cort.
Noi am mers de acasa doar cu cortul iar din carefour am cumparat restul adica scaune , masa , umbrela , saltele de plaja , saltele pt. cort si multa mancare.
Noi am stat in Spania 5 zile si ne-a placut foarte mult!
Daca ceva nu e clar intreaba?
Casa de piatra de pe acum!
Ione`
ionela-roxana spune:
Am uitat ce era cel mai important taxarea se facea pe persopana si masina si am platit pt. o zi aproximativ 15 euro pe zi dar noi am fost foarte multzumiti.
Nu stiu ce conditii sunt la bungalou pt ca nu erau libere dar tu poti incerca!
Ione`
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by ionela-roxana
Am uitat ce era cel mai important taxarea se facea pe persopana si masina si am platit pt. o zi aproximativ 15 euro pe zi dar noi am fost foarte multzumiti.
Nu stiu ce conditii sunt la bungalou pt ca nu erau libere dar tu poti incerca!
Ione`
Multumesc mult de tot .Sigur ne vor fi de folos intr-o zi informatiile astea.