PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Daca va era dor de noi de gasiti www.flickr.com/photos/mirunajovin/sets/72157602059307614/" target="_blank">Aici

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

anagia,si lui Alex i-a prescris predninson,dar e foarte rau la gust si am mai auzit ca e foarte puternic si nu i-am mai dat.La noi era impotriva dermatitei atopice.Oricum,daca ia sa nu manance sarat.Sanatate multa!
doniroAlex se trezeste de obicei pe la 8,doarme apoi pe la11 vreo 2 ore si pe la 16 inca vreo ora.Depinde de zi.Sera la21 deja doarme,iar in ultimul timp noaptea nu se mai trezeste decat foarte rar.
Muuh,dragutz foc bebeJulax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anagia versiunea frantuzeasca se cheama Berlicot si ar trebui sa fie si la farmaciile din ro. Intradevar e un medicament f puternic si nu atre bun pt organism mananca calciul din oase. Daca ii dai Berlicot poate manca sarat normal si retine mai putina apa in organism decat de la prednison.
Acum poze cu noi:Album august-septembrie 2007.
Poze casutza inainte si dupa: Before and after .
Si in final la albumul cu pozele de la casa de ieri am adaugat cu fatada spatele si strada noastra daca vreti sa le vedeti: Home Makeover .
Enjoy!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

multumesc mult ptr raspuns mada mxm si julax. o sa caut maine la farmacie si berlicot, poate are alt gust ca am ajuns la capatul puterilor, am incercat de 3 ori sa ii dau si tot de trei ori a varsat. am gustat si eu si este ingrozitor, cum sa il ia bietul copil. a si am mai intrebat un dr si mi-a spus ca trebuie sa ii dau ca altfel se agraveaza.

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

CONTINUAREA AICI

Mergi la inceput