PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mada f faina camera!Imi place in special lampadarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

mada_mxm am vazut ma casutza ...e frumoasa ,dar io vroiam sa vad fata .hai baga niste poze si cu printzesa
bysko gata licentza?mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Bysko, Andreea multumim. Azi pun poze si cu fata casei si spatele sa vedeti cum arata si strada noastra si bineinteles cu printesa da atata de greu se incarca de numa.
Fetele din Romania va rog ziceti-mi si mie ce schema de vaccine este in ro la bebeii ca noi venim in dec si as vrea sa stiu comparativ cate si ce tipuri de vaccin au facut bebeii vostri si fetita mea. Ca intelesem ca ar trebui sa ii fac la fata mea si hep B ca aici nu se face inca la bebelusi cica urmeaza sa bage si aici si vroiam sa stiu cam ce schema se aplica in ro.
Multumesc!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Intru si eu mai rar,de fapt scriu mai rar ca min pe zi imi fac timp macar sa mai citesc ce mai scrieti.Noi suntem singuri acasa,ca tata a inceput scoala,la fel si bunicii,asa ca trebuie sa stau tot timpul numai de el.Noi nu mergem singurei,dar suntem pe calea cea buna.Pediatrul ne-a recomandat ca Alex sa mearga cat mai mult descult,dar aluneca si mi-e cam teama sa nu faca bubaSosetele antiderapante sunt de chichi si nu am nicio idee.
mada_mxm,frumoasa casa,astept poze cu piersicutza si cu tinedesigur.Personal,imi plac incaltarile de la clarks.Par comode si au un pret ok.
emiliapop,noua ne-a zis ca incaltarile sa aiba talpa moale si ma gandesc acum ca asta ar fi o solutie de compromis la mersul fara incaltari:cava cu talpa f moale.
Uite ca s-a trezit Alex si tre sa merg la el.Va pup!
Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, bebeii vostri cum stau cu somnul in timpul zilei? Daria se trezeste la 7, iar la 11 pica de somn. Doarme 2 ore si asta e tot somnul intr-o zi. Eu am tot incercat sa o mai culc macar o ora de la 17 la 18, dar nici o sansa.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor

POZE

Mergi la inceput

Doniro a mea pe la 6-7 se trezeste pe la 9.30-10-10.30 depinde de cat de tarziu s-a trezit face nani vreo ora o ora jumate depinde iarasi de cat de obosita e apoi pe la 13.30-14-14.30 cel tarziu face inca o data nani iarasi o ora o ora jumate bine am patit sa doarma si numai 40-45 de minute ca nu era asa obosita sau a durat mult sa adoarma si nu mai vrea somn. Si apoi pe la 6 jumate seara face baitza si la 7 e in patutz si doarme pana dim bine se mai miorlaie sa ii dau laptic si apoi adoarme la loc rapid.
Si curios e ca nu eu i-am impus programul asta ci numai am observat cand devine f matzaita inseamna ca ii e somnic si o iau rapid si o duc la nani ca dacao las sa oboseasca si mai mult sau ne lungim cu adormitul apoi dam in plansete si suntem cu fundun sus pana seara la nani cand si atunci e dezastru daca ziua nu a dormit cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Doniro a mea pe la 6-7 se trezeste pe la 9.30-10-10.30 depinde de cat de tarziu s-a trezit face nani vreo ora o ora jumate depinde iarasi de cat de obosita e apoi pe la 13.30-14-14.30 cel tarziu face inca o data nani iarasi o ora o ora jumate bine am patit sa doarma si numai 40-45 de minute ca nu era asa obosita sau a durat mult sa adoarma si nu mai vrea somn. Si apoi pe la 6 jumate seara face baitza si la 7 e in patutz si doarme pana dim bine se mai miorlaie sa ii dau laptic si apoi adoarme la loc rapid.
Si curios e ca nu eu i-am impus programul asta ci numai am observat cand devine f matzaita inseamna ca ii e somnic si o iau rapid si o duc la nani ca dacao las sa oboseasca si mai mult sau ne lungim cu adormitul apoi dam in plansete si suntem cu fundun sus pana seara la nani cand si atunci e dezastru daca ziua nu a dormit cum trebuie.

E clar ca doarme mai mult, f bine. Daria la 21 adoarme si doarme pana la 7 dimineata fara laptic/apa/ceai. Vorba ta, depinde si de programul de peste zi. Poate nu stam noi destul de mult afara, sa o obosesc, dar 4 etaje cu ea in brate si cu bb in burta ma omoara, asa ca de cele mai mult ori ies cu ea o ora dimineata, de la 9 la 10 si dupa masa de la 15 la 17-18.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor

POZE

Mergi la inceput

Julax ms ma chinui acuma sa pun poze si cu noi si fata dar atata de greu le upload ca imbatranesc aici langa calculator.
Fetelor inca o intrebare unde gasesc in Romania scaun de masina din ala de la grup 1 la 3? Ce magazine imi receomandati?
Si atceva pot sa platesc pe internet daca cumpar din ro cu cardul meu din uk?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

amalia are laringita acuta si dr ne-a prescris augmentin 2.5 ml/12 ore si prednison 1/2 pastiluta de 3 ori/ zi + tantum verde, vibrocil, humex si extract de muguri de coacaz negru. am si eu o mare rugaminte, va rog spuneti-mi daca ati mai dat prednison la copilasi asa mici ptr ca mi se pare cam puternic ptr ea. multumesc!
va pup!

anagia si amalia (06 august 2006)

Mergi la inceput

Anagia si eu am avut pb f mari cu gatul si cand a trebuit sa iau prednison medicul mi-a recomandat o varianta frantuzeasca care cica e mai eficienta dar nu asa dura ca prednisonul normal, am uitat cum se cheama ceva cu b, daca vrei o intreb pe mama si iti zic, se gaseste si in ro. Am citit prospectul pe internet de la prednison si nu zice ca are o limita de varsta la copii, zice cum sa se dozeze in fct de kg.

Mergi la inceput