***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu cred ca ai gresit
asa am patit si eu,aveam peste 800 RON pe card si mi l-a refuzat la o comanda de 20 euro.
Ce naiba inseamna asta?Nu ne mai accepta cardurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

si mie mi-a refuzat cardul, dadusem o comanda mica de vreo2 euro, de proba. Ce-i drept, nici nu stiu cati bani mai am . Cu altul nu am curaj sa incerc.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am putut da comanda azi cu cardul meu obisnuit, ca de obicei, nici o problema.

Am depus la banca 30 euro, am comnadat de 29.94.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

am sa verific si eu cardul... poate chiar nu mai am bani pe el... nici macar 2 euro . Adevarul e ca din iulie nici nu am mai pus mana pe el. Era special facut pt LR si il alimentan numai cu suma dee care vroiam sa comand. oi fi comandat pana la ultimul leut . Ma duc sa vad care-i treba... pun cativa banuti si ma risc si eu cu o comanda micuta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Eu eiri am dat o comanda mica..mititia(7Euro cu tot cu taxe);aveam pe card maxim 60 ron.Am primit mesaj de confirmare si pana acum nimic cum ca nu-mi valideaza comanda ca nu am bani..
Oare sa aveti probleme ptr ca sumele sunt mai mari iar eu avand suma asa mica nu 'ma baga in seama'?Sau au reluat livrarile doar ca sa platim cu CEC-urile alea,sa scape de refuzurile de la banci,si apoi iar le sisteaza?Nu-mi dau seama de ce nu puteti plati cu cardul
Mentionez ca am platit cu acelasi card folosit si inainte

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

andreea, daca nu ai bani suficienti pe card si 1 cent sa-ti lipseasca nu-ti ia comanda.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am o banuiala groaznica legata de cardul meu...a fost in ghearele sotzului o vreme

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Clau,asta voiam sa spun:eu am ff putini bani si deocamdata,comanda e acceptata.Nu inteleg de ce lui Jasmine care spune ca avea 800 Ron,nu i-au acceptat 1 comanda de 20E

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

am o banuiala groaznica legata de cardul meu...a fost in ghearele sotzului o vreme

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Lasa-l, mai, merita si el.

Eforie-august

Mergi la inceput

M-am uitat acum la comenzi,cea de ieri apare asa:
'Montant'...7.82
'Mon mode de règlement'....A LA LIVRAISON
Adica?????

Poze 2007

Mergi la inceput