***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Claudia,
am zis ca astept si astept.Nu in banii aia stau.Dar ai si tu dreptate .lasa-i sa-i trimita-n cont.
Ce m-as bucura sa-i trimita-n cont la toata lumea si sa plateasca acei 20 euro!!!!!!!!!
Tare-s curioasa cum de a dat peste ei dragostea de Romania?

quote:
Originally posted by claujro

Nu stiu voi, da eu mai proasta, cum primeam mail de LR cum il stergeam ...acu nu am nici un cod si era unul bun rau 15 euro fara conditii + fdp 0 + cadou.

Cred ca am convins-o pe Monica sa nu foloseasca cecul. Sper...

Haideti sa nu le dam satisfactia asta. Amintiti-va ca pt fiecare chargeback ei platesc 20 euro penalitati bancii noastre. Si va mai intrebati de ce sunt asa draguti si ne lasa sa comandam cu cec...

Eforie-august

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor, eu sunt inca la Brasov dar abia astept sa ma intorc sambata la Alexandria sa vad daca am primit vreun cec de la LR...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

AM MAI GASIT CEVA ,HABAR N-AM DACA LIVREAZA DAR...
PENTRU CLATIREA OCHIULUI:http://www.chaussures-desmazieres.fr/chaussures-femme/boots-bottines/01-10-page3.html?code_sscategorie=&mq=&co=&pt=&fi=ARTICLE_CODE_ARTICLE&or=1

Monikka

Mergi la inceput

NA CA NU LIVREAZA.OR FI VERI CU REDOUTZII.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Si sotiorul de asemenea: zice: Mai, va bucurati de parca le-ati lua gratis!

34215

1. 30 % pt. 2 articole preferate

du 04/09/07 au 25/09/07 sur les boutiques prêt-à-porter de la collection La Redoute Automne-hiver 2007 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés et exclusivités web, prix mini, prix futés prix verts, prix rouges, pages Christian Lacroix et Calvin Klein. Non cumulable avec une autre offre.Si votre article à -30% n'était plus disponible, votre réduction s'appliquerait à l'article le plus cher de votre commande répondant aux mêmes conditions.

2. 25 % restul produselor Pret a Porter

du 04/09/07 au 25/09/07 sur les boutiques prêt-à-porter de la collection La Redoute Automne-hiver 2007 et valable uniquement sur laredoute.fr sauf nouveautés et exclusivités web, prix mini, prix futés prix verts, prix rouges, pages Christian Lacroix et Calvin Klein. Non cumulable avec une autre offre.

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324114323&documentid=144907&omniturecode=0010671RN067236990671

Cet article ne bénéficie d'aucune autre réduction. Offre limitée à 1 seul article dans la limite des stocks disponibles.

31658

1. 30 % pt un articol Maison preferat

valable sur vos articles Linge de Maison, Literie , Mobilier du catalogue Automne-Hiver 2007/08 sauf prix rouges, prix verts et prix mini. Si votre article à -30% n'etait plus disponible , votre reduction se reporterait à l'article le plus cher de votre commande répondant aux mêmes conditions

2. 25 % tot Pret a Porter si La Maison

valable sur vos articles Femme, Homme, Enfant, Lingerie, Beauté, Linge de Maison, Literie, Mobilier du catalogue Automne-Hiver 2007/08 sauf prix rouges, prix verts, et prix mini.

3.20 % tot Les Marques si le Sport

valable sur tous les prix verts et le sport sauf prix rouges, prix mini.

30546

1.25% toate paginile verzi, preturi verzi Automne Hiver 07-08
2. 30 % articol preferat Pret a porter (FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT et HOMME La Redoute Automne-Hiver 2007/08)
3.25 % toate textile (FEMME, LINGERIE,BEAUTE, ENFANT, HOMME et LINGE DE MAISON La Redoute Automne-Hiver 2007/08)
4.20 % toate (SPORT,LITERIE, MOBILIER , PETIT ELECTROMENAGER et GROS ELECTROMENAGER La Redoute Automne-Hiver 2007/08)
5. 20 % toate (Anne Weyburn, Taillissime, So' Home et AM.PM Automne-Hiver 2007/08 ainsi que sur Solutions Maison Rentrée.)

jusqu'au 30 Septembre 2007 dans les collections indiquées . Les réductions ne sont pas ouvertes aux nouveautés, exclusivités et produits déjà démarqués du site laredoute.fr. L'offre à -30% n'est pas ouverte aux pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges et Prix Mini. Les offres à -25% et -20% ne sont pas ouvertes aux pages rouges, prix rouges et Prix Mini.

Mai verific maine si posta de pe celalalt cont.

Gen mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by tania-z

quote:
Originally posted by madau

Stiti voi cantecul ala de la Vacanta mare cu "noi nu suntem normali"...tre sa-l punem imnul redoutistelor

Numai sa nu-si puna si LR ca imn "ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa!"

MIKI esti tare!

Mai, eu sunt de meserie psiholog si am lucrat vreo 7 ani cu persoane dependente de tot felul de chestii (mai mult substante) da' acum nu mai fac fatza valului de nebuni de pe aici, toti dependenti de shopping online.. Mai mult, se pare ca nebunia m-a ajuns si pe mine.

ACINA folosesti cuvinte deja "brevetate" (ma refer la "valurire")

Tania 36+ &

Perfecte piesele astea doua , ca sa reprezinte relatia noastra cu LR
Off topic:
Tania imi amintesc perfect de dl Bufnila valuritul.Doamne ce aberatii scotea...

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ACINA la mR. Bufnila ma refeream si eu. Imi amintesc ce radeam cu lacrimi la topicul ala...parca mi-e dor de el

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Iar a inceput moda cu golitul cosului????

Aseara aveam in cos 12 produse, azi e gol!!! Parca isi rezolvasera problemele tehnice!

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Nu-mi vine sa cred !!!
Recunosc, am luat o pauza pe subiect pentru ca am avut marea bafta sa fac ultimel ecomenzi fix pe 9 iulie, dupa care am luat o pauza... de buget . Azi ma miram cum de s-au umplut asa repede paginile aici in ultima vreme, si cand colo... LR livreaza iarasi in Ro ??

Va rog, spuneti-mi inca o data ca nu ma insel!

O sa incerc sa citesc si din urma... Cand s-a dat marea veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Azi am reusit sa trec adresa de Romania la cadou dar nu-mi accepta carduuuul!!!! Probabil ca il recunoaste sistemul...Iar curaj sa dau comanda de pe contul meu nu am.

Eforie-august

Mergi la inceput