***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 26
claujro spune:
Nu stiu voi, da eu mai proasta, cum primeam mail de LR cum il stergeam ...acu nu am nici un cod si era unul bun rau 15 euro fara conditii + fdp 0 + cadou.
Cred ca am convins-o pe Monica sa nu foloseasca cecul. Sper...
Haideti sa nu le dam satisfactia asta. Amintiti-va ca pt fiecare chargeback ei platesc 20 euro penalitati bancii noastre. Si va mai intrebati de ce sunt asa draguti si ne lasa sa comandam cu cec...
Eforie-august
lavi02 spune:
clau, 27049
Offre valable une seule fois jusqu'au 14/09/07 dans la collection Automne Hiver 2007/2008 hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web et produits cuisine & co, pages Christian Lacroix et Calvin Klein.
cadoul e asta:
http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/op_generales/sem35/pp9/popup.htm?omniturecode=0010666RN066735960666
claujro spune:
lavi, multumesc frumos!
Sper sa nu fie personalizat...
Edit: Vous avez saisi l'offre :27049
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.
Eforie-august
Giova spune:
Clau ce satisfactie sa nu le dau? pai daca banca mea nu vrea sa faca Charge back, doar nu crezi ca raman cu CEC_ul in casa? normal ca as comanda ceva si i-as trimite CEC-ul prin mail. nu am de gand sa ma mai cert cu idioatele de la ag. BRD de langa mine. nu stiu, nu vor, asta e....nu am nici timp si nici nervi pt. asa ceva.
Monica, Dayana si eu as comanda si as folosi CEC-ul...pacat ca sunt prea prinsa sapt. asta si cealalta.
si spor la shopping.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
claujro spune:
Giova, eu am facut chargeback la BRD. Am primit formular tipizat de inregistrare pe care scrie mare AVIZ DE REFUZ LA PLATA. Suna la 0800-803-803 nr gratuit (vb cu un teleconsilier) si se rezolva. Parerea mea!
Edit: trebuie doar sa vrei si tu.
Eforie-august
rall spune:
Sincer.. nu pot sa zic decat atat: "ce cretini!"
(vorbesc de LaRedoute)
Cred ca mai tre sa treaca cel putin cateva luni pana imi trece scarba de ei, inainte de a mai putea comanda ![]()
Dar, spor la shopping fetelor 
Jasmine spune:
Giova,du-te iar la agentia BRD si spune-le ca la alte agentii BRD din alte orase s-au facut o gramada de cereri de chargeback si daca ele nu sunt in stare vrei sa vorbesti cu seful lor,sa faci reclamatie scrisa si apelezi si la OPC pt ca banca nu iti ofera un serviciu la care ai dreptul.Incearca sa folosesti exact cuvintele astea si eu cred ca vor avea efect.
In alta ordine de idei,nici sotul meu nu e foarte bucuros de vestea cea mare despre LR
.
Da' mie imi vine sa tzopai prin casa de bucurie!
addya spune:
am inviat shi eu ca ratza geto-daca!![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Jasmine, scrie-i lui musiu Obala de coletul Osaka.
addyaaaaaa, pe unde ai umblat?! 
Eforie-august