Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Eu ii acresc ciorbita cu zeama de lamaie.

I-am facut si supa de gaina (doar ca am pus pulpa de pui nu gaina) si i-am fiert in ea piper boabe (doar doua) si un catel mic de usturoi si a mancat-o foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

reclama mascata

[size=1]--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Neata buna, la noi s-a lasat chiar frig, acum sunt 10 grade afara, azi-noapte a plouat de-a rupt, iar mi-a udat gradina gratis ! Si eu, ca si DANA, sufar ca avem o droaie de haine de vara si prea putine pentru sezonul mai rece, dar ceva o sa incropim noi.

MARYBELL, pai nemernica aia putea sa renunte la copil acolo in maternitate, am vazut la Arad o faza de genul, vine cineva de la Asistenta sociala, se semneaza niste hartii si mama este decazuta din drepturi. Prostia la noi, la romani, consta in faptul ca mama se mai poate razgandi intr-o anumita perioada, un an sau doi, asa ca nimeni nu risca sa adopte un bebelus pe care l-ar putea reclama o razgandita, pentru ca se pune abandonul bebelusului pe seama depresiei postnatale. O prostie, dupa parerea mea, fiindca bebelusii au mai multa nevoie de grija si dragostea parinteasca.

Le-am vazut pe Oana si pe Sosonica ieri pe Prima, sper din tot sufletul sa se adune banii si pentru celelalte interventii.

LILISOR, spune-ne ce mai e cu Darius?

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

...si va rog sa nu va mai laudati cu cantitatile industriale de mancare pe care le mananca puiutii vostrii, caci noi suntem la greva foamei incepand de ieri , dupa cel mult 50 ml David isi face limba nod, si imi taie orice speranta de a-l alimenta.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am terminat "recuperarea" capitolelor si ma apuc sa scriu cite ceva pina nu uit.

In primul rand,Mirandolina felicitari si pentru nunta si pentru botez,sa fiti fericiti!
Tati are niste fete tare frumoase si cred ca e tare mandru de ele!

Delfinuta,La multi,multi ani fericiti!

Gio,frumos concediu ati avut.Pacat ca ai fost in München cind eu eram in tara ca poate o puneam de-o intalneala.

Mihacarm,m-ai speriat fata cu rahitismul,mai ales ca eu am cam sarit picaturile de Vigantol.Sa n-aibe si al meu cumva.

Cata,si Lucas face cu capusorul stanga dreapta,adica el se leagana,dar mai mult cind ii e somn.Mie nu mi s-a parut suspect,oare sa fie?Ai mai cercetat problema?
Cu ridicatul lui bb in picioruse,la noi s-a produs minunea la 6 luni jumate.El statea in genunchi pe burta lui tati cu manutele si de acolo,hopa sus de multe ori.Era distractia lui maxima.Poti incerca sa stai intinsa pe covor si el sa stea sprijinit pe tine.Poate merge si la voi faza.Oricum,poate Matei va merge direct in picioare,fara sa se tarasca ca bb-ii de rand.

Romaria,e o frumoasa Rhianna,dar nu cred ca trebuie sa ti-o mai spun.Ce jucarie area ea acolo?Cea verde?
Mai mie mi se pare ca ea seamana cu Eva lui Mihacarm,na ca sa nu spun ca doar al meu seamana cu Lidiuta.

Ralu,bine ca ne-ai mai pus pozici cu Serban,ca si el e barbatel deja.Nici urma de bb mic.

Liudo,hai ca am gasit si poza cu fofo mica.Pupa-o-as de frumoasa!

Cata,la intrebarile din cap 48,as raspunde si eu,desi cam tarziu:

1.Cel mai mult imi place cind il vad asa smecheras si pus pe pozne mereu.Si privirea aia cind in capusorul lui coace o idee nastrusnica pe care vrea s-o puna in aplicare.De la 2 luni avea acea privire smechereasca,am pus si filmulte,dar e mult de atunci.

2.Ce nu ma asteptam,e sa fie asa de usor de crescut,ca sigur il faceam mai repede.Si nu ma asteptam sa semene asa bine cu sotul meu,fiind baiat eram convinsa ca va fi leit cu mine.

3.Cred ca nu l-as pedepsi,dar as discuta cu el si l-as face sa simta ca sunt suparata tare pe el.

La cele 48 de ore doar pentru mine habar n-am ce as face.Pentru ca nu le simt nevoia,adica am timpul care-l vreau doar pentru mine si n-as face altceva decit fac de obicei.

Acum am vazut ca Eli a raspuns ca mine la punctul 2,dar sa stii fata ca al tau seamana cu tine,eu asa vad.

Messo,am ras de numa la raspunsul tau de la punctul 3.
Ala cu utza. Pot sa rad ca am baiat,altfel nu mai radeam.

Fug acum,dar revin ca mai am de scris.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Messa

reclama mascata

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem! Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Si niste www.animalutze.com/images/messa/bebe/utile-plozi/" target="_blank">chestii utile pentru plozi si mume (deocamdata numa' retzete)

Dati-ne la toate avertisment, sa stim o chestie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

bai lamuriti-ma si pe mine, ca io-s mai proasta asa...messa a luat avertisment pentru reclamele mascate??? pentru "limba ascutita"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Avrm dreptul sa ne facem un sindicat???

care sa militeze pt dreptul de a fi o mamica informata???

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai nu pot sa cred!!!
Ce e asta?Cenzura ca pe vremea impuscatului?

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, nu pot sa creeeeeeeed! Oare administratorii se uita pe cine sanctioneaza sau o fac doar asa de amoru' artei? Bai, scuze ca ti-am pricinuit asta, io nici nu am realizat ca e vreun "site clona". Ete ce sa mai ma fac draga, se simt amenintati de noi astea care mai postam o informare ...
Solicit pe aceasta cale sa imi fie dat mie avertismentul pentru ca si deoarece eu am cauzat infractiunea, stimati administratori, duamna Messa, zisa si Googlessa, este doar complicea mea. Io sunt infractoru'! Astept pedeapsa, in genunchi pe coji de nuci.

Lore, eu am acrit ciorba cu bors facut de soacra mea. Din comert nu iau, mai bine cu zeama de lamaie.

Hai Cristiana, nu fi suparata, poate are vreo zi mai proasta sau dau alti dinti peste voi. Sa aveti pofta!

Daconst, senchiu de raspunsuri si sugestii cu statul in picioare al lui Matei. Cu datul din cap s-a solutionat in sensul ca acum face asa numai cand vrea sa se joace cu tine si cand dai si tu din cap te imita. Atat.

Mergi la inceput