Ce cadou pt cineva care are totul....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

O bijuterie frumoasa e o idee buna. In nici un caz un cadou pentru copil sau o carte de crestere a copiilor, alea s epot da oricind altcindva. Eu una nu inteleg de ce unii considera ca atunci cind ai copii nu mai vrei cadouri pentru tine ci doar pentru cel mic. Am o prietena care a primit de ziua ei o olita, o masa de infasat si o duzina de hainute pentru copil si nu s-a bucurat deloc, iar eu am inteles-o foarte bine. Mai lipsea sa primeasca si o oala zepter si sa sara in sus de bucurie! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Prietena e in zodia fecioarei,da ?

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu m-as bucura sa ,primesc un certificat pt un salon de cosmetica masaj, e proaspata mamica si putina relaxare nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by pumba

eu m-as bucura sa ,primesc un certificat pt un salon de cosmetica masaj, e proaspata mamica si putina relaxare nu strica.

Da, da, si eu as vrea asa ceva!!

Sau pina la urma un gift card.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Poti sa-i cumperi si un DVD cu un film bun, sau o colectie de DDVD-uri, de ex. toate episoadele Seinfeld.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:

SUBSCRIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

bijuterie frumoasa e o idee buna. In nici un caz un cadou pentru copil sau o carte de crestere a copiilor, alea s epot da oricind altcindva. Eu una nu inteleg de ce unii considera ca atunci cind ai copii nu mai vrei cadouri pentru tine ci doar pentru cel mic. Am o prietena care a primit de ziua ei o olita, o masa de infasat si o duzina de hainute pentru copil si nu s-a bucurat deloc, iar eu am inteles-o foarte bine. Mai lipsea sa primeasca si o oala zepter si sa sara in sus de bucurie! :)
------------------------------------

uite ca fiecare scrie in functie de ce-i place sa primeasca sau sa ofere...mie personal nu-mi plac bijuteriile oferite de prieteni,nici imbracamintea nici genti ,nici alt obiect personal.
prefer o carte o rama foto ,o cutie cu bonboane.

si eu sunt mamica de putin timp si am apreciat cind mi s-au adus in dar carti despre alimentatia bb-ului sau educatia lui...ptru mine sunt carti f valoroase pe care am sa le citesc nu o data ci de cite ori o sa am nelamuriri,si consider ca este un cadou ptru mine,nu ptru bb ,fiindca nu este carte de colorat.plus ca o mamica in premiera citeste mai mult despre copii in prima faza.
deasemenea acum ca am bb fac mult mai multe fotografii deci albumele si ramele nu sunt in plus.

era o sugestie ,asa ca nu te simti atit intrigata ...cadoul nu este ptru tine.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

oh-la-la, ce de-a mai ideile scumpe si fitzoase, parca i-ar fi nevasta, nu colega de serviciu , fie ea si shefa. bijuuri de aur, abonamente la spa, genti, bla bla, astea nu mai sunt daruri, dragelor, ci plocoane ca la nash. daca ar veni o colega la mine cu daruri dintr-astea simandicoase, m-as simti super prost. mesajul transmis e injositor. de la familie as intelege, dar de la colegii de serviciu? o felicitare, un buchet de flori, o carte, un album foto, niste cd-uri, ceva simbolic si decent, astea ar merge, denota respect, un gand bun, si nici un gand ascuns. parerea mea.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Un CD cu muzica de relaxare,ceva care sa o destinda cand vine acasa,sau o inregistrare video cu tine urandu-i toate cele bune.Un tricou personalizat cu un mesaj haios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:

daaa! exact asta-mi doresc si eu de ziua mea - o zi la infrumusetare si relaxare!
nu am o afacere, dar stau rau cu timpul - de aceea timp pentru mine as considera ca e cel mai fain cadou.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput