Ce cadou pt cineva care are totul....
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Natasa spune:
O bijuterie frumoasa e o idee buna. In nici un caz un cadou pentru copil sau o carte de crestere a copiilor, alea s epot da oricind altcindva. Eu una nu inteleg de ce unii considera ca atunci cind ai copii nu mai vrei cadouri pentru tine ci doar pentru cel mic. Am o prietena care a primit de ziua ei o olita, o masa de infasat si o duzina de hainute pentru copil si nu s-a bucurat deloc, iar eu am inteles-o foarte bine. Mai lipsea sa primeasca si o oala zepter si sa sara in sus de bucurie! :)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alba spune:
Prietena e in zodia fecioarei,da ?
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
pumba spune:
eu m-as bucura sa ,primesc un certificat pt un salon de cosmetica masaj, e proaspata mamica si putina relaxare nu strica.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by pumba
eu m-as bucura sa ,primesc un certificat pt un salon de cosmetica masaj, e proaspata mamica si putina relaxare nu strica.
Da, da, si eu as vrea asa ceva!!
Sau pina la urma un gift card.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Poti sa-i cumperi si un DVD cu un film bun, sau o colectie de DDVD-uri, de ex. toate episoadele Seinfeld.
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Siminafquote:
SUBSCRIU
![](bis.gif)
principe spune:
bijuterie frumoasa e o idee buna. In nici un caz un cadou pentru copil sau o carte de crestere a copiilor, alea s epot da oricind altcindva. Eu una nu inteleg de ce unii considera ca atunci cind ai copii nu mai vrei cadouri pentru tine ci doar pentru cel mic. Am o prietena care a primit de ziua ei o olita, o masa de infasat si o duzina de hainute pentru copil si nu s-a bucurat deloc, iar eu am inteles-o foarte bine. Mai lipsea sa primeasca si o oala zepter si sa sara in sus de bucurie! :)
------------------------------------
uite ca fiecare scrie in functie de ce-i place sa primeasca sau sa ofere...mie personal nu-mi plac bijuteriile oferite de prieteni,nici imbracamintea nici genti ,nici alt obiect personal.
prefer o carte o rama foto ,o cutie cu bonboane.
si eu sunt mamica de putin timp si am apreciat cind mi s-au adus in dar carti despre alimentatia bb-ului sau educatia lui...ptru mine sunt carti f valoroase pe care am sa le citesc nu o data ci de cite ori o sa am nelamuriri,si consider ca este un cadou ptru mine,nu ptru bb ,fiindca nu este carte de colorat.plus ca o mamica in premiera citeste mai mult despre copii in prima faza.
deasemenea acum ca am bb fac mult mai multe fotografii deci albumele si ramele nu sunt in plus.
era o sugestie ,asa ca nu te simti atit intrigata ...cadoul nu este ptru tine.
monica mami de print
conchita spune:
oh-la-la, ce de-a mai ideile scumpe si fitzoase, parca i-ar fi nevasta, nu colega de serviciu , fie ea si shefa. bijuuri de aur, abonamente la spa, genti, bla bla, astea nu mai sunt daruri, dragelor, ci plocoane ca la nash. daca ar veni o colega la mine cu daruri dintr-astea simandicoase, m-as simti super prost. mesajul transmis e injositor. de la familie as intelege, dar de la colegii de serviciu? o felicitare, un buchet de flori, o carte, un album foto, niste cd-uri, ceva simbolic si decent, astea ar merge, denota respect, un gand bun, si nici un gand ascuns. parerea mea.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
SEASOUL spune:
Un CD cu muzica de relaxare,ceva care sa o destinda cand vine acasa,sau o inregistrare video cu tine urandu-i toate cele bune.Un tricou personalizat cu un mesaj haios.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by Siminafquote:
daaa! exact asta-mi doresc si eu de ziua mea - o zi la infrumusetare si relaxare!
nu am o afacere, dar stau rau cu timpul - de aceea timp pentru mine as considera ca e cel mai fain cadou.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)