Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Da' va dati seama ca habar n-am cum e ala wireless si ne-wireless - numele ma duce cu gandul la antena/cablu
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Moni..sper ca nu te mai deranjeaza la retina citatul meu. Ce fetitza ascultatoare sunt nu?.
Giova..si Sandra se invartea cand era mica de numa si nu ametea parca niciodata. Foarte mult ii placea.
Maraki, sorcova, spoita tot un e
Azi I-am pus lui dani ultima melodie de la Morandi-Africa care ii place f mult si ma distreaza cum danseaza. Cum zicea si Nelu..se vede ca e baiat, si baietii nu au simtul muzicii. Sandra la varsta lui se misca altfel...Dar ne0am ras de el ca dansa si Sandra langa el si ea dadea din fund si s-a luat si el dupa ea si isi unduia fundul. Dar tot nu danseaza ca o fata
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
irinatunza spune:
quote:
Originally posted by Biancas
[Mai irina nu te supara ...ce s afac daca esti Moldova
[Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
????? Cum adica sunt Moldova ??????? Asta chiar n-am inteles-o.
Fiecare prefera sa manince bucatele din zona in care s-a nascut. eu n-as minca ciorba cu zahar in vecii vecilor asa cum se maninca prin unele zone din ardeal. Dar n-am nimik cu cei care maninca, fiecare cu gusturile sale, eu chiar n-am nici o problema.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Eu ma duc la somn de-acum si nu mai intru pina nu vine si cuscra din concediu.
Noapte buna
poze Sabina
monica70 spune:
IRINA da' cucurbata la ce te duce cu gandul?
E normal ca fiecareia sa i se para mai bun tipul de mancare cu care e obisnuit.Eu am mancat cand aveam 12 ani o mancare de varza dulce in Iasi, la un var de-a lui taica-meu,buna de picau plombele
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Biancas spune:
Wireles...laptopurile (unele) sunt dotate cu wireles (un fel de antena care capteaza unda de net). Se cumpara un dispozitiv in care se baga cablul de net si prin ala ai net la cate calculatoare vrei tu, daca si calc alea au placa de wireles in ele. Se face economie la cabluri si nu mai vezi atatea atarnate(asta intr-un birou de ex)
Ai inteles?
A..si iti pui si parola la el ca sa nu intre vecinu pe ruterul tau ca dupa aia te miri de merge prost DC si tu nu faci trafic
irinatunza spune:
quote:
Originally posted by monica70
IRINA da' cucurbata la ce te duce cu gandul?
E normal ca fiecareia sa i se para mai buna tipul de mancare cu care e obisnuit.Eu am mancat cand aveam 12 ani o mancare de varza dulce in Iasi, la un var de-a lui taica-meu,buna de picau plombele
sa vad ce visez la noapte
poze Sabina
maraki spune:
Irina nu are de ce sa mi se faca sila suport fara probleme orice in afara de " muci "
Este buna mancarea din Moldova, cred ca si aia din Ardeal dar nu am avut unde sa incerc. O singura data am mancat la o vecina unguroaica o ciorba de salata si mi.a placut. Pana atunci nu mai vazusem oúa omleta in ciorbe,eu bat oul si il torn usor la sfarsit, inainte sa sting ochiul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Ciorba cu zahar??? sa mor io daca am auzit vreodata de asa ceva
Biancas spune:
Ciorba cu zahar? care e ciorba aia? ca eu nu pun zahar in nici una.
Ungurii fac salata de varza, pun sare, otet, ulei si putin zahar. E bunicica.