Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA sper sa intri mai des,macar cat esti in concediu.Ce-i mai nou cu Tibi? Tot cuminte si mancacios e? Ce-ti pasa
A mea doar vorbareatza e ,stiam ca am uitat ceva,cuvantul zilei ,a zis corect "bataie" , cand a intrebat-o Ghitza ca "vrei bataie?" Vad ca merge tot mai usor cu astea cu multe vocale si fara s,r ...
In sfarsit a baut laptele macar,ca n-a mancat mai nimic azi,vorba lui Ghitza,nu stiu cu ce traieste

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu prin zona... Am vazut ca ati vb de sedile, de nunti, de coafor si altele.
La noi omul care conduce nunta se numeste staroste. El dirijeaza totul , el spune acasa cateva cuvinte de despartire foarte lacrimogene, el striga la nunti cinstea (adica cati bani da fiecare)(acum nu se mai prea fac nunti cu strigare).
Sunt nunti foarte multe unde nu se foloseste melodia "nasule-nasule".La noi nu e obiceiul asta, la Gheorgheni la fina mea ne-au pus melodia asta si a trebuit sa dansam si pana nu le-am dat bani nu au tacut
Dani iar nu a mancat azi mai nimic, dar acum seara a mancat bine..am facut salata orientala si i-a placut.
Am uitat sa va spun ca ne spalam zilnic pe dinti de 2-3 ori. E obsedat dupa peria de dinti, de cate ori intra in baie o cere dar neaparat sa ii pun si pasta de dinti ca altfel nu ii place.Ii pun pasta si pleaca afara din baie cu ea in mana si o tot freaca acolo.
Maraki, la femeile machiate si aranjate li se spune "putzulite". La cele vopsite strident li se spune "spoite" adica ca s-au spoit pe fatza (spoit=vopsit). E o expresie si nu se refere defel la tine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am tratat cu sponsorul si luni imi iau laptop...o sa stau in pat si o sa va scriu cate fitze pe capul meu...Intial vroiam un calc dar ala ocupa mai mult loc , in dormitor ..incarc camera daca il pun, la Sandra in camera are loc ca are masa de calc dar...eu seara cum as mai sta daca ea doarme...si mai bine laptop ca il duc unde vreau. Imi iau si wireles sa am net si pe si am rezolvat problema
Am hotarat sa facem cumva sa mai cumparam un calc ca deja nu mai ajunge 1 la 3 pers. Sandra saraca nu mai are loc de noi la calc si s-ar juca si ea uneori. Noroc ca nu e isterica ca alti copii si nu face figuri. Sefa mea mi-a spus ca fiul ei nu mai sta la bunici ca se plictiseste fara calc, si trebuie sa il lase cu laptop.(si are 7 ani) Figuri in cap ce mai....Sandra deocamdata nu e figuranta. Colega mea a fost la mine si mi-a spus ca trebuie sa ii cumpere la fica-sa calculaor si telefon cu bluetooth si mp3 neaparat. Asa se intampla cand le dai nas copiilor...ti se urca si in cap.
maine plecam la targ, trec si pe la magazinul de pantofi din Reghin care face pt export si seara la chef la fina mea. Ieri a fost ziua ei si am uitat sa o sun...si azi m-a sunat ea si mi-am amintit. Sigur s-a suparat dar ...
In seara asta Sandra a spalat vasele, fara sa ii spun absolut nimic, s-a ridicat de la masa si s-a apucat de spalat .

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni pai si Marco a mai mancat o groaza de biscuiti, asa ciuguleste si el de pesate tot, cate putin.
Bianca bravo pt. laptop. si eu cand deschid mfranciza pe asta il duc acolo si acasa luam laptop si wireless. Nu prea se potriveste compu asta cu livingul si la marco in camera nu il pun.
Ai fata mare si cuminte, ce-ti pasa.bravo ei!!!

ma duc sa-l pregatim de baita pe pitic, ca s-a tot jucat cu tat-su' si eu m-am uitat la un film linistita. cred ca ii e somn, ca s-a dus singur in dormitor si si-a aprins becul. dar a fugit Clau dupa el si mi-a stricat tot, vroiam sa vad daca adoarme de unul singur.

va , pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA mi-ai dat o idee cu salata orientala ca si mie imi place,poate fac maine.Harnica fata ai Precis o fi gospodina ca si tine! Cat costa un laptop? Ca ma ganddeam sa ma apuc si io de fitze,sa las PC doar pt.conta ,ca tot nu mai am prea mult loc in memorie si sa am laptop ca sa ma dau "pi net" ,incluziv cand plec pa Vorbesc si io aiurea,ca multe prioritati mai am inainte de laptop

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Maraki, banuiesc ca ai imaginatie bogata deci.... ce poate sa insemne ? Sper ca nu mincai la ora la care am folosit eu expresia cu pricina.
Acuma la modul serios, expresia asta e ceva mai vulgara si n-o folosesc decit rareori cind ma enerveaza cite o gospodina perfecta care imi tot zice ca mincarea din Moldova nu e asa buna ca-n Ardeal.
Mie "putzulita" mi se pare de-a dreptul caraghioasa, ma trimite cu gindul la altceva.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Bianca, daca-ti iei si laptop sa vezi ca mai bagi citeva kile la fund .

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Bianca, stiu ca nu la mine v.ati referit cu putzulita, dar mi se pare caraghioasa rau expresia asta Noi cand vedem pe cineva machiat prea strident spunem ca e sorcova
Giova vad ca va distrati bine cu Marcolino, mie mi se pare prea mic Angelo sa-l invartesc M-am uitat in trecere pe la magazinele cu haine si intr-adevar se poarta movul si aici

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Mie cred ca de la mincat pe apucate sau in fata televizorului mi se trag kilele in plus.

Sabina a papat binisor astazi. I-am facut supa de vita cu galuste de gris si a ras un castronel. Pesemne sa saturase de borsul meu de pui.

poze Sabina

Mergi la inceput

Despre ce expresie vb mai? Cred ca am sarit peste expresia Irinei si sigur facea referire la "gospodina" de mine. Mai irina nu te supara ...ce s afac daca esti Moldova
Ursu...si eu am facut bezele cand eram mica...mama mia...de atunci nu am mai facut niciodata. Nici nu imi prea plac dar cand am scos tava din cuptor toate s-au lasat si aveau forma tavei nu rotunde si le-am pus si spritul (chestia aia de ornat).
Moni..un laptop bunicel e 2000 lei. Un wireles e 200 lei.

Mergi la inceput