Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Multumim pt. urari

Mifloricico, nu fi inca geloasa, abia diseara plec, cu trenul. Asa ca vom bea pe Matei in tren la 9 seara, cand s-a nascut el acum 2 ani.

Eu sunt mama complet denaturata, nu numai ca plec dar nici nu i-am luat cadou inca, am zis ca vin de la Bp cu jucarii si hainute. O sa am cenzura langa mine, dar sper sa fentez.

Am o intarziere de cateva zile dar nu ma gandesc la nimic inca, nu iau nici un test, nu ma simt in vreun fel desi am calcat pe bec.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, drum bun si asteptam vesti!
Sa stii ca ai la mine un dvd-ul copiilor, sta pe birou in asteptare.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Matei!!! La multi ani fericiti si sanatosi!!! Un pupic dulce dulce de la prietena ta din parc, Alexandra! Spera sa va vedeti cat se poate de repede.
Ruxandra, mi se pare mie sau...te pregatesti sa ne dai o veste maaaare? Eu nu as avea atata rabdare ca tine si as da fuguta sa cumpar un test...Acum am citit ca la moda e Surecheck, pe vremea mea era Clearblue. Nu de alta, dar sa aveti mai multe motive sa beti diseara in tren!!!
Iti urez un weekend prelungit placut la Budapesta, neaparat sa mergeti la catacombele de sub palatul regal, ca e o fantana cu vin acolo si e fain sa stai sa bei vin la racorica (ma rog, acum e racoare si afara, dar oricum).

S-au intors in forta canadiencele pe forum. Marinela si Cristina, asteptam mai multe povesti de acolo, cum sunt apartamentele, cum sunt vecinii, ce bunatati mancati (numai la asta imi sta capul) si ce mai zic copilasii in franceza. Ma bucur ca Iaris s-a adaptat la gradinita, stiu ca Anca e deja initiata (si parca merge la cresa cu Sarah).

Kristinutza, ce zici tu de Radu e SF pentru mine...cum mananca atat si e asa slabut? Hmm, ce baiat cu gene bune ai facut, asta o sa stea la gratare si la bere si nu o sa ii creasca burta decat pe moment! Bine asa!!! Pupici mancaciosului gradinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu sunt f. desteapta, l-am felicitat ieri pe Matei dar azi n-am facut-o...
asa ca
LA MULTI ANI MATEIUUUUU!!!
Si fie vorba intre noi, lasa-i tu pe babaci sa plece si da un mare bairam!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ruxandra, cateva zile? Wow, eu mi-as face un test de pe-acuma (si sunt in z21), n-as avea rabdare. Hai mah, fa un test, vorba lui Kid sa aveti ce sarbatori
Apropos, cam din ce zi ar putea sa iasa pozitiv? Ca nu mai am rabdare..........
La multi ani sarbatoritilor!!!!!

Raluca, mami de Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, matei, sa fii sanatos! si asteptam vesti de fratioara .

da, radu cred ca seamana cu tac'su, care oricat ar manca, tot un slabanog ramane. spre diferenta de mine .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

RalucaN, la mine s-a pozitivat in ziua 26.

La multi ani sarbatoritilor!

Eu sunt racita cobza, ma doare nasul si nu pot sa respir ...ma tratez cu ceaiuri si lamaie cu miere. Tin minte ca exact la fel am patit cand eram gravi cu Alex, am racit pe la 4-5 saptamani. Trece ea si raceala asta, doar ca ma simt nashpa si as vrea in patutz!!!

Deea4+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

RalucaN, ne tinem de manuta!!!! Eu sunt in Z 22, ma batea gandul sa incerc un test duminica, dar dupa mesajul Deeei ma abtin pana in Z 26, adica luni. Hai ca mai e putin.
Ai dreptate, nici eu in locul lui Ruxi nu as mai astepta un moment...daca are deja zile intarziere, iese orice test ieftin din prima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

salutare gagici!Dupa cate vad eu iar bantuie Zburatorul p-aci prin Piticodrom Bravo voua fetelor! Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosiIn alta ordine de idei, noi am ajuns pana la urma la un chirurg ortoped si...vom purta ghetute ortopedice. Nu are voie sa le dea jos decat la culcare . Sa vedem cum o s-o convingem sa stea incaltata all day long, asta mi se pare mie cel mai dificil. Deocamdata am dat comanda de ghete si sunt gata peste 5 saptamani, pana atunci mai e ceva de huzurit...MAi poarta vreun pitic ghete din astea? As vrea sa mai schimb ceva pareri cu cineva cu aceeasi problema.toate feteleTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Cred ca se va obisnui usor, Norina, nu-ti face probleme. Eu nu pot sa o descalt pe Alex cu nici un chip, abia am invatat-o sa stea in niste pantofi de panza, de casa, ca pana acum vroia numai in sandalele sau pantofii. In sosete nu vrea sa umble, isi cauta incaltarile si mi le aduce, asta dupa vreo 20 de minute in care incearca singura sa si le puna.

Mergi la inceput