Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (186)
Raspunsuri - Pagina 19
Simo74 spune:
Mai pe la ceas de seara...apar si eu...dar ce sa fac, timpul ma omoara (na ca vorbesc in rime)
Va multumesc din suflet pentru urari si pentru faptul ca nu ne-ati uitat pe mine si pe Filosoful meu
Sa stiti ca sunt pusa la punct cu toate evenimentele comunitatii dar efectiv nu reusesc decat sa arunc cate un ochi...si in momentul cand vreau si eu sa mai bag o mana in tasta apare cate ceva
Dar promit ca in curand o sa revin in forta cu vesti despre Nea Mutu Filosofu
codruta_grg spune:
M-am hotarat: n-o duc maine la analize....poate saptamana viitoare...
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
marinela79 spune:
BUNA....ZIUA...SEARA....si de la noi
LA MULTI ANI tuturor copilasilor sarbatoriti zilele astea,in care noi nu am dat pe aici,si un pupic mare,mare pt nora mea,Clara MAria...de care nu mai stiu nimik.....pe unde o fi?pe unde o umbla?
despre noi.....hihihihi..mergem la gradi....are aproape o saptamana .Bineinteles ca e mucos,nici nu ma asteptam altfel.Gradinita este in "MILIEU FAMILIAL',adica particulara,subventionata de stat.E la o educatoare romanca,cu asistenta romanca si copii romani.E peste drum de noi,adica ies din bloc,traversez si il duc la gradi.La inceput nu am fost incantata.Doamna abia se mutase in sediul asta,avea si ea problemele ei,si le dadea cam multe semipreparate...dar acum ca s-au mai linistit apele am vazut ca le da gatit de ea....si multe fructe.Au doua gustari si pranzul inclus in pretul de 7$ /zi..Imi place ca e curat,ca e parchet si doamnele educatoare desinfecteaza mereu...se simte mirosul de dezinfectant de fiecare data cand intri acolo.Iaris e fericit,se trezeste la 7 si isi cauta haine ca vrea la "gadi'
Si el stalceste cuvinte:"pac",cap,"mocas"pt THomas,desenele favorite dupa care plange......cu lacrimi adevarate nu de crocodil "moni",pt pantaloni,.Am observat ca in speciaal literele B,P sunt inlocuite cu m.Spune "bonjour"si "merci" foarte frumos.E incapatanat ca la gradi nu prea mananca decat ce ii convine lui,dar ar sta acolo zi/noapte.Cand ma duc sa il iau,plange si trebuie sa il mint mereu ca mergem sa ne intalnim cu tati,care de fapt ajunge acasa mai tarziu decat noi...dar asta e.
In rest ...suntem bine,ne place si asteptam sa ne vina finii peste vreo 2 luni ca sa ne simtim mai in largul nostru,adica sa avem si noi cu cine iesi,la cine sa il mai lasam pe Iaris in caz ca avem nevoie,etc..Noua ne este greu sa legam prietenii pt ca avem impresia mereu ca deranjam....si asta nu e bine...dar sper sa nu suferim prea mult din pricina asta.Intotdeauna am avut prieteni putini ,dar buni.In fine,v-am lasat,ca m-am intinssssssss.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
cge spune:
Si eu tot ca Simo, de citit citesc tot ce scrieti, dar cand sa scriu, intervine ceva.
Simona,mama de Maia, ma bucur mult ptr voi. Sarcina usoara si bebelush sanatos.
Anca vorbeste tot cate un pic-pic, e o romana-franceza-bebelusheasca.
Dimineata, tipa la Victor "vite,vite".
La Multi Ani ptr toti aniversatii de azi si de maine, mentiune speciala ptr Luca de Simo si Matei de Ruxandra.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
andreeeea spune:
Nu reusesc sa citesc din urma; de multe zile nu avem internet si de o zi si o noapte ne confruntam cu febra si diaree. Sunt cam demoralizata ca n-am mai fost confruntati cu o astfel de situatie, dar incerc sa ma mobilizez si sa-mi amintesc tot ce-am citit despre asta si sa pun in practica. Oricum in astfel de momente, numai mama sa nu fii! Sper sa terminam cu bine, cat mai repede episodul asta uracios!
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005) si (+16)
miflore spune:
Buna dimineatza!
Hihihi, Kristinutza, ce m-am distrat cu burtoiul lui Radu. Asa burta face si Ana, hahaha, si merge cu ea inainte.
Si Ana stalceste cuvintele, dar nu stiu exact sa spun ce litere nu spune; in loc de r spune sigur l, dar altceva nu-mi amintesc.
Andreeea, sanatate multa Mariei! Sa se faca repede bine!
Cristina si Mary, ma bucur c-aveti timp sa ne mai ziceti una-alta, eu ma gandeam ca o perioada veti fi bulversate total dar se pare ca sunteti super organizate! Bravo voua!
Simo74, haide haide, ce face Luca? Filozofeaza?
Simona8004, eu cred ca pe Maia o faci campioana mondiala la gimnastica.
Ma incearca un sentiment de gelozie cand ma gandesc la Ruxandra...
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alinam spune:
neata!
La multi ani Matei de Locca sa cresti mare si voinic, la multi ani Krisztian, Marina!
Simona felicitari pentru sarcina!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
jadi spune:
Buna dimineata si La Multi Ani sarbatoritilor zilei, Krisztian, Matei si Marina Theodora!
La Multi Ani si pentru cei care au implinit zilele trecute 2 ani si anume Maya Georgiana, Matei Stefan, Clara Maria, Maria-Ilinca zisa Budinca, Maria, Iustin, Alexia Maria, Monica Maria, Alexandra-Diana, Anda Stefania, Luca Andrei zis Filosofu', Matei-Calin si David!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Simona felicitari pentru sarcina, hai ca se anunta un an 2008 plin de bebelusi reloaded!
Eu sunt acasa cu Dodo, ne omoram timpul reciproc! Vlad dupa aproape 2 saptamani e incantat de gradinita doar ca azi e un pic racit, ii curge nasul si e ragushit, sa vedem daca il primeste la gradinita! In rest caut sa vedem unde il sarbatorim pe Vlad si mai ales ce cadou sa ii cumparam, as vrea o masina din aceea electrica dar acum trebuie sa ma orientez la una cu doua locuri ca la anul viitor o sa fie bataie pe ea!
Fetelor din Canada, e bine ca avem vesti de la voi! Acomodarea pare usoara! Cred ca e frig tare pe acolo!
Deni & Vlad & Tudor