LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Scuze pentru calitatea mai putin buna a unora dintre fotografii - au fost facute cu telefonul ! Intr-unele din poze sint fetele cumnata-mii de la Tirgoviste (gemenele), pe fata fratelui meu, blonduta, ati mai vazut-o.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa deci in afara de Danut si Maria..nu prea am vazut copii jucindu-se asa..hmm..este tare dargut..dar obositor..si mai esti si captiv..nu mai poti face nimic altceva...
Adela joc social spui..habar nu avem ca se numeste asa...Si eu zic ca Ioana...nu lichidul pe care-l bea Tudor este cauza..nu este inca pregatit....Mi-a placut faza cu legatul prin casa:)))
Cristalinule bine ai revenit in rindul clasei muncitoare..dar cam devreme...Oana cu cine sta? Tot este bine ca poti fugi cind vrei de la job..Coerent spui? Maria ..Luca nu inca
Roxana super fazele lui Pat!!!Asa inalt este Pat? Nu ca nu ar avea cu cine sa semene...Eu ma bucur ca Luca are 99 cm..din asa mama pitica!
Danam-ai spart! Luca doarme de la 9.30 -10 la 7 -7.15...si la prinz..1.5-2 ore
LiaLuca are 15 kg...exact cit avea si-n august 2006...si asta pt ca ei cres in inaltime..si f putin in greutate la virsta asta..
Papadiefelicitatiunile mele pt despamperizare
Carolinavazut pozele..imi place mult in oraselul asta din Bulgaria..

ma duc sa mai citesc si revin

Mergi la inceput

Io o sa dispar in curind - ca se intoarce Florin si n-o sa mai am lok la pisiu, plus ca se apropie ora de baie a lui Andrei plus laptele de seara, povestea aferenta si somnul de noapte, lucruri de care io-s responsabila sefa !!
Deci si prin urmare, va urez o noapte buna (celor de pe continentul meu), iar schimbului III o zi usoara si linistita, cu multa sanatate pentru toti !
Si va ajtept la party, ca e vineri si avem motive de beut, hihiii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Alice vazut pozele...vad ca Gizmo se pregateste de atac!Vazut si socrela...iar nepotica blonda semana cu mama ta..Volvo? Buuuna masina..acum cum arata aiai 850 habar nu am..ca nu pricep la masini..dar baga tu o poza
Ioanadeci ai 16 ani acum? Filmuletele le vad de acasa ,de aici nu pot..Pe poze ma uit acum.
Vorbeati despre vit...Luca nu a luat niciodata Calciu sau vit .D..aici nu se da preventiv...si nu este vaccinat nici pt TBC...si ma tot gindesc ..ce-o sa fie in Ro..
Gabi sanatate multa!
Kro si Camen....va tin pumnii..mi s-a zburlit parul la gindul ..scolii...asta asa ca incurajare..
Sint scumpe rechizitele in Ro? Eu m-am socat ce carti frumoase de copii exista in Ro....ce grafica...superbe!!!!
Danabuuuna amestecatura aia! Dar sa roada un morcov..nu ar vrea?

Si acum apropo de dormit...eu inca fac naveata intre dormitorul nostru si al lui Luca...duminica..dupa 9 ore in parc simbata...si duminica la piscina...fara somn la prinz...a picat la 8 seara...si noi fericiti sa punem un film...la 9.30...apare dinsul...cu paturica in mana(ca el nu doarme fara o paturica a lui de cind era mic)...si m-am dus ..in 10 minute iar ieseam...la film:)) ..dupa 10 minute iar apare..iar ma duc
...se repeta povestea...si la un moment dat mi-a venit ideea si-i zic..dute Luca ca vine mama...si se duce spre surprinderea mea..... adoarme dupa 10 minute iar..iar ii zic la fel..iar pleaca... la un moment dat aud ceva .. cind ma duc Luca dormea ca un catelus la el in camera dar exact pe prag..exact ca un catel pe care nu -l lasi in casa..mi s-a facut mila!

Mergi la inceput

..aaa....Alice avem o problema..eu nu beau tuica...nici vodca...nici cognac..nici whisky..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by kim222

Alice vazut pozele...vad ca Gizmo se pregateste de atac!Vazut si socrela...iar nepotica blonda semana cu mama ta..Volvo? Buuuna masina..acum cum arata aiai 850 habar nu am..ca nu pricep la masini..dar baga tu o poza
Ioanadeci ai 16 ani acum? Filmuletele le vad de acasa ,de aici nu pot..Pe poze ma uit acum.
Vorbeati despre vit...Luca nu a luat niciodata Calciu sau vit .D..aici nu se da preventiv...si nu este vaccinat nici pt TBC...si ma tot gindesc ..ce-o sa fie in Ro..
Gabi sanatate multa!
Kro si Camen....va tin pumnii..mi s-a zburlit parul la gindul ..scolii...asta asa ca incurajare..
Sint scumpe rechizitele in Ro? Eu m-am socat ce carti frumoase de copii exista in Ro....ce grafica...superbe!!!!
Danabuuuna amestecatura aia! Dar sa roada un morcov..nu ar vrea?

Si acum apropo de dormit...eu inca fac naveata intre dormitorul nostru si al lui Luca...duminica..dupa 9 ore in parc simbata...si duminica la piscina...fara somn la prinz...a picat la 8 seara...si noi fericiti sa punem un film...la 9.30...apare dinsul...cu paturica in mana(ca el nu doarme fara o paturica a lui de cind era mic)...si m-am dus ..in 10 minute iar ieseam...la film:)) ..dupa 10 minute iar apare..iar ma duc
...se repeta povestea...si la un moment dat mi-a venit ideea si-i zic..dute Luca ca vine mama...si se duce spre surprinderea mea..... adoarme dupa 10 minute iar..iar ii zic la fel..iar pleaca... la un moment dat aud ceva .. cind ma duc Luca dormea ca un catelus la el in camera dar exact pe prag..exact ca un catel pe care nu -l lasi in casa..mi s-a facut mila!

...cool,tare de tot Uka la somn!!!!...si io care credeam ca numai mandra mea mai maraie prin somn
..io venii sa vaz ce da Alice de beut,ii buna si tzuica
edit ca am vazut ce mofturi face Vivia la beutura,nici io nu beau tzuica,decat fiarta cu cuisoare....in schimb poftesc din cand in cand la sampanie Bucium
edit la edit:moamaaa da ci luciu are mashina lu' Alice ,la soare ma pot uita...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Uite cam asaarata masina.
Mamaaaa, ce m-a impresionat povestea cu Uka !!
Uel, ce iti doreste iminoara (asa zice Andrei la inima) ?? Bere ?? Nealcoolice ? Cautam ... gasim ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Aaaa, si ca eveniment major. apropos de dormitul copilului, se pare ca azi la noi a fost premiera, Andrei a adormit singur (ca de fiece data este cu unul dintre noi) !!

Bey, m-ati omorit !!! Tzuica fiarta in cuisoare, sampanie bucium ... eeeeee !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Wow...pare tanc! Buuuna tare pt Romania...unde se circula cum se circula...

Eu beau numai bauturi dulci...alcoolice..cum nealcoolice?

edit felicitari pt Gizmo...eu de adormit singur..nici nu ma gindesc..eu inca sper la noaptea in care va dormi singur pina dimineata...

Ioana gata infrumusetarea?

Mergi la inceput

Pai stiu si io, Olivia ?? ... De care vrei tu ... aia sa fie ! Multumesc pentru apreciere, Florin e in cerul 9, tocmai imi arata un filmuletz facut de fostul proprietar, care mergea cu 200/ora pe splaiul unirii noaptea !!!!!

Alice si Andrei

Mergi la inceput